Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(11-13-2025, 06:40 PM)hacimuratt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kışımızın Sembolü Emin Abi Hoşgeldin.Rabbim gençlere ve size Hayırlar kolaylıklar versin.Dedeliğinide Nasib etsin

Hoşbuldum değerli KARdeşim..Güzel Dilek ve temennilerin için çok teşekkür ederim..Daha dün çocukduk,şimdi dede adayıyız.Hayat işte tamda böyle bir şey . ALLAH herşeyin hayırlısını nasip etsin, inşaALLAH.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Barbegazi, Burak1980, Dervis, hacimuratt

(11-12-2025, 02:46 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geliyor gelmekte olan ates

Kasım ayı sonunda polar vortex çöküntüsü başka bir dille ısınması kaçınılmaz bir hal aldı
Aslında bu ısınma Ekim ayı ortalarındaki tahminlerde Kasım 20 gibi gözüküyordu
Kasım ayı son günlerinde bizim coğrafyaya yaklaşacak soğuk çekirdekli sistemler ilk önce İtalya Yunanistan ekseninde yurdumuzun Batı kıyılarına ulaşacağını tahmin ediyorum burda a.b nerede oluşacağı büyük önem arzediyor yağış dağılımı açısında
Sistemi takip ediyorum yeni gelişmeler olursa burada tekrar yazacağım.
resim

resim

resim

resim

resim

Azor efendi 5 tane harita veri görsel vs paylaşmış yok gelo yok gidoo deyip tahmin! yazıyor arkadaş sen önce kuzeye çık sonra yorum yaz üzerimize pide gibi yayılıyon bilader. Kaç yıldır dik duramadın eğilip durdun üstümüze yetti gari kaldır kafanı aga bak bu kış da yatarsan üzerimize serkan patrona dicem bu adamı siteden at ingiltereye gitsin burada durmasın yahu. Neyse bu kadar yetsin 24 kasım öğretmenler günüm kutlu olsun diyorum sulu LİMON al mesajımı atıyorum iyi uykular.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Çilingozlu, Ftherdem, KardanadamEmin

Ooo Emin bey geldiyse kış ta gelmistir.agzinizdan bal damlıyor.Kar kış bol olsun haberlerinide değerli tahmincilerden alalım.Emin abi model haritalarında mor ve pembe murekkebi çok kullanman temennisi ile beraber oğlunuzun hayırlı haberinide tebrik ederim bu vesile ile.
Viya boyle
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, snowserkan

(11-13-2025, 09:45 PM)Captmehmet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ooo Emin bey geldiyse kış ta gelmistir.agzinizdan bal damlıyor.Kar kış bol olsun haberlerinide değerli tahmincilerden alalım.Emin abi model haritalarında mor ve pembe  murekkebi çok kullanman temennisi ile beraber oğlunuzun hayırlı haberinide tebrik ederim bu vesile ile.

Değerli görüşlerin için çok teşekkür ediyorum, Mehmet KARdeşim..Evet yakında KIŞ kapımızı çalmaya hazırlanıyor..Bu sezon mavi ve mor mürekkepler çok sık kullanılmaktan marketlerde çabuk tükenebilir...Hayırlısı diyelim..  thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Snowselo, snowserkan

(Son Düzenleme: 11-13-2025, 11:36 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Emin, Allah tamamına erdirsin. Hayırlı uğurlu olsun. Sana da kolaylıklar dilerim.

Hoşgeldin.

(11-13-2025, 09:57 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin, Allah tamamına erdirsin. Hayırlı uğurlu olsun. Sana da kolaylıklar dilerim.

Hoş geldin.

Hoşbuldum, değerli görüş ve dileklerin için çok teşekkür ediyorum Serkan KARdeşim..Bu işler hayatın içinde hep var ve sonsuza kadar olmayada devam edecek..Doğduk,çocuk olduk,genç olduk, olgunluk çağına erdik, evlendik, çoluğa, çocuğa karıştık, artık yavaştan yaşlandık ve şimdi çocukları evlendiriyoruz..Sonrasında dede olduk,oluyoruz derken, sabah olacak erken..İşte eyle üstad, hayat böyle bir şey..Sevgi ve saygılarımla.. thumbsup

(11-13-2025, 10:13 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşbuldum, değerli görüş ve dileklerin için çok teşekkür ediyorum Serkan KARdeşim..Bu işler hayatın içinde hep var ve sonsuza kadar olmayada devam edecek..Doğduk,çocuk olduk,genç olduk, olgunluk çağına erdik, evlendik, çoluğa, çocuğa karıştık, artık yavaştan yaşlandık ve şimdi çocukları evlendiriyoruz..Sonrasında dede olduk,oluyoruz derken, sabah olacak erken..İşte eyle üstad, hayat böyle bir şey..Sevgi ve saygılarımla.. thumbsup

Bunlar var diye hayat var Smile thumbsup

Doğmak, Yaşamak ve Ölmek... Allah Uzun sağlıklı ve ağız tadı ile geçen bir hayat nasip etsin. 
Ancak hayatın belli dönemlerinde belkide uzun süreli periyotlarda acı,üzüntü ve sıkıntılar ile geçiyor. Biz buna imtihan diyoruz.

Allah sana İNŞALLAH dedelikte nasip etsin Kardeşim. 
Belki torununu da bu camiaya Kar delileri olarak katarsın bellimi olur.

Sevgilerimle Bye

(Son Düzenleme: 11-13-2025, 10:46 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar az evvel güncel diyagrama baktım ve gördüklerim hoşuma gitti..Ayın 24-25 inden itibaren SOĞUMA trendine giriyoruz..Bu görüntüler önümüzdeki günlerde dahada güçlenebilir..Daha şimdiden 850 Hpa'da -8 Ler, 500 Hpa'da - 33 Ler mevcut..Bu çok iyi ve dahada iyi olacağını düşünüyorum..Hadi hayırlısı diyelim.. thumbsup 
resim

(Son Düzenleme: 11-13-2025, 10:48 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(11-13-2025, 10:32 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-13-2025, 10:13 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşbuldum, değerli görüş ve dileklerin için çok teşekkür ediyorum Serkan KARdeşim..Bu işler hayatın içinde hep var ve sonsuza kadar olmayada devam edecek..Doğduk,çocuk olduk,genç olduk, olgunluk çağına erdik, evlendik, çoluğa, çocuğa karıştık, artık yavaştan yaşlandık ve şimdi çocukları evlendiriyoruz..Sonrasında dede olduk,oluyoruz derken, sabah olacak erken..İşte eyle üstad, hayat böyle bir şey..Sevgi ve saygılarımla.. thumbsup

Bunlar var diye hayat var Smile thumbsup

Doğmak, Yaşamak ve Ölmek... Allah Uzun sağlıklı ve ağız tadı ile geçen bir hayat nasip etsin. 
Ancak hayatın belli dönemlerinde belkide uzun süreli periyotlarda acı,üzüntü ve sıkıntılar ile geçiyor. Biz buna imtihan diyoruz.

Allah sana İNŞALLAH dedelikte nasip etsin Kardeşim. 
Belki torununu da bu camiaya Kar delileri olarak katarsın bellimi olur.

Sevgilerimle Bye

Torunum olursa bilki buraya yenibir KAR DELİSİ mi desek, KAR MANYAĞI mı desek, yoksa onlar bizden dahada betermi olarak gelecek bununda zaman gösterecek..ALLAH neyi nasip ederse, hayırlısını nasip etsin inşaALLAH.. Smile thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
32 Ziyaretçi