İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları) - snowserkan - 02-01-2018
İstanbul'a ait tahminler bu başlık altından yapılabilir.
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - Ahilevs - 02-01-2018
Serkan Bey selamlar;
Açıkçası uzun süredir takip ediyorum tahminlerinizi fakat artık diğer tarafta okumak zulüm haline gelmeye başlamıştı lüzumsuz kalabalık ve gereksiz lakırdılar yüzünden. Kendi bloğunuzda bu kış için geçici olarak demişsiniz fakat ben forum olarak burayı devam ettirmenizi tavsiye ederim. Benim gibi düşünen bir çok kişi burada daha rahat havayı takip etme ve bilgi edinme şansı bulacaktır.
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - snowserkan - 02-01-2018
(02-01-2018, 05:49 PM)Ahilevs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey selamlar;
Açıkçası uzun süredir takip ediyorum tahminlerinizi fakat artık diğer tarafta okumak zulüm haline gelmeye başlamıştı lüzumsuz kalabalık ve gereksiz lakırdılar yüzünden. Kendi bloğunuzda bu kış için geçici olarak demişsiniz fakat ben forum olarak burayı devam ettirmenizi tavsiye ederim. Benim gibi düşünen bir çok kişi burada daha rahat havayı takip etme ve bilgi edinme şansı bulacaktır.
Merhaba,
Paylaşımlarımın hepsi aynı şekilde burada da olacak.
Dediğiniz gibi konuların işlevsel hale gelmesi açısından forum sistemi kolaylıklar sunuyor.
Soru,cevap görünürlük açısından burası tercih edilirse buradan devam ederiz.
İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) - Ahilevs - 02-01-2018
(02-01-2018, 05:53 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (02-01-2018, 05:49 PM)Ahilevs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey selamlar;
Merhaba,
Paylaşımlarımın hepsi aynı şekilde burada da olacak.
Dediğiniz gibi konuların işlevsel hale gelmesi açısından forum sistemi kolaylıklar sunuyor.
Soru,cevap görünürlük açısından burası tercih edilirse buradan devam ederiz.
O zaman ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim çünkü buranın tutacağına emin olabilirsiniz.
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - ThunderSnow - 02-01-2018
Hayırlı olsun abi tekrar, bence de buradan daha aktif devam etmen iyi olur abi.
(02-01-2018, 06:09 PM)Kar Yağışı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun abi tekrar, bence de buradan daha aktif devam etmen iyi olur abi.
Hoşgeldin kardeşim.
Aynen devam edeceğiz
Bize yazacak bir yer olsun yeter.
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - ThunderSnow - 02-01-2018
Hoşbuldum abi ,
Aynen öyle abi biz her daim takip seni
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - Olyosmanli - 02-01-2018
Hayırlı olsun. Bende burada devam etmeden yanayim.
12 subata kadar hava hep bu sekilde mi gider arkadaşlar
(02-01-2018, 06:56 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun. Bende burada devam etmeden yanayim.
12 subata kadar hava hep bu sekilde mi gider arkadaşlar
Hoşgeldiniz..
5 Şubat'tan itibaren tekrar düşüşe geçecek.
RE: 12-17 ŞUBAT SİSTEMİ - Olyosmanli - 02-01-2018
Cok şükür kış kendini tekrar gosterecek sonunda..
|