Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gençlerin şansı bol olsun Sevgili Emin Üstad ımız…! Dede Adaylığı na da ilk adım oluyor tabi bu arada ??…Hayırlı olsun kardeşim !!!
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Ftherdem, KardanadamEmin

(11-13-2025, 11:44 AM)Barbegazi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gençlerin şansı bol olsun Sevgili Emin Üstad ımız…! Dede Adaylığı na da ilk adım oluyor tabi bu arada ??…Hayırlı olsun kardeşim !!!

Eeee hayat böyle bir şey..Bizde gençtik, büyüdük, evlendik,çoluğa,çocuğa karıştık, şimdide sıra dede olma adayı olmaya geldi..Zaman çok ama çok çabuk geçiyor derlerdi, doğruymuş..Dilek ve temennilerin için çok teşekkürler KARdeşim.. thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, Barbegazi, Burak1980, Ftherdem, REALSHADOW, Snowselo

@KardanadamEmin Dostum Allah torunlarını görmeyi ,onlara dede şevfkati ile sarılıp sevmeyi nasip etsin. Evladının da mutlu sağlıklı ve bereketli bir evlilik yapmasını temenni ederim.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Ftherdem, KardanadamEmin

(11-13-2025, 12:26 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin Dostum Allah torunlarını görmeyi ,onlara dede şevfkati ile sarılıp sevmeyi nasip etsin. Evladının da mutlu sağlıklı ve bereketli bir evlilik yapmasını temenni ederim.

Çok değerli öngörülerin,görüşlerin,Dilek ve temennilerin için sanada çok teşekkür ediyorum. ..ALLAH razı olsun, kıymetli KARdeşim.. thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Ftherdem, REALSHADOW

Emin bey hoşgeldin. Sizi tekrar görmek çok güzel. İnşallah bol karlı bir kışı sizin analiz ve tahminlerinizden öğrenir ve yaşarız
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, KardanadamEmin, REALSHADOW

(11-13-2025, 12:54 PM)Poyrazkarayel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey hoşgeldin. Sizi tekrar görmek çok güzel. İnşallah bol karlı bir kışı sizin analiz ve tahminlerinizden öğrenir ve yaşarız

Hoşbuldum değerli KARdeşim..Tahminler bizden, takdir ALLAH'TAN..Görünen oki güzel ve hareketli bir sezon yaşayacağız gibi duruyor..Veriler olumlu geliyor.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, REALSHADOW, snowserkan

Emin Üstad'ım hoş geldin, sefalar getirdin.
Allah gençlerimize bir ömür boyu mutluluk sizlere de torun sevgisi nasip etsin.
Sitemizde hiç bir eksiğimiz kalmadı. Öyleyse bizlere de bol karlı bir kış dilemekten başka bir şey kalmıyor.
Herkese selam ederim.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, KardanadamEmin, REALSHADOW

(Son Düzenleme: 11-13-2025, 02:26 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(11-13-2025, 01:55 PM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Üstad'ım hoş geldin, sefalar getirdin.
Allah gençlerimize bir ömür boyu mutluluk sizlere de torun sevgisi nasip etsin.
Sitemizde hiç bir eksiğimiz kalmadı. Öyleyse bizlere de bol karlı bir kış dilemekten başka bir şey kalmıyor.
Herkese selam ederim.

Çok teşekkürler değerli KARdeşim..Güzel temenni ve dileklerin için sağol, Varol.. ALLAH'IN izniyle bol KAR lı bir sezon diliyorum..Sevgi ve saygılarımla.. thumbsup

Arkadaşlar son GFS verilerine göre Stratosfer ısınmasının aysonunu işaret etmesi ve MJO değerlerinin 6 ve 7. nci fazlarda olmasını destekleyen modelleri gelmeye devam ediyor..Ayrıca Aralık ayınında şuanki verilere göre gayet güzel geçmesini bekleyebiliriz.. Soğuk hava atakları güçlü ve hatırısayılır yağışlarla ülkemizi ziyarete hazırlanıyor..Hadi hayırlısı diyelim..Tahmin bizden, takdir ALLAH'tan..Takibe değer durumlar sözkonusu..  thumbsup 
resim

resim

resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Burak1980, snowmanadnan, snowserkan

(Son Düzenleme: 11-13-2025, 04:10 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Az evvel diyagram çok güzel geldi..Aysonu sürprizlere açık veriler gelmeye devam ediyor..

resim

Kışımızın Sembolü Emin Abi Hoşgeldin.Rabbim gençlere ve size Hayırlar kolaylıklar versin.Dedeliğinide Nasib etsin
  Beğenenler:
  • Barbegazi, KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
33 Ziyaretçi