| |
İstanbul'da 12 Kasım Çarşamba Akşam saatlerine kadar tahmini toplam yağış birikimi.
Beğenenler:
• adakar, ahmet/cengiz, AZOR, BABA, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, hacimuratt, Kartutgun, Poyrazkarayel, REALSHADOW, sirgalton, snow41
Serkan hocam iyi geceler. Kasım ayının geri kalan kısmında İstanbul özelinde yeterli yağış olurmu yoksa geri kalan kısmı yine yağışsız ve kurak mı olur. Şimdiden teşekkürler
(11-12-2025, 02:46 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geliyor gelmekte olan Hadi hayırlısı artık Erdoğan abi.. @KardanadamEmin abi vardı buralarda ya nerelerde acaba kendisi. Tam kış geliyorken Tatile falan mı çıktı acaba
Sonsuza DEK
Evet beyler Emin ile görüştüm telefonda bu sıralar oğlunun evlilik işleri ile uğraşıyormuş o yüzden siteye pek vakit ayıramamış kendisi panikliyecek bir şey yok. Fatih gardaş rahat ol. Hem havalar da durağan olduğu için yazacak bir şey de yok açıkçası. Bu arada bir hususu dile getirmek istiyorum Serkan Patron izninle. Şimdi burada tahmin yapan arkadaşların tahminlerine yorumlarına en azından bir beğeniyi çok görmeyelim Azor olsun Emin olsun kendim için bir şey istiyosam namerdim. Beni beğenmeseniz de olur ama benim dışımda veri paylaşan tahmin yapan arkadaşları beğenelim en azından emoji vs atalım ne bileyim işte sonuçta emek veriyorlar biz de sadece bir tık ile butona basalım beyler camiye yardım ne verirsen elinle o gider seninle dermişim. Beğenin bu gençleri yoksa kızarım ona göre baylar bayanlar. Hem bu şekilde kimlerin tahminleri okuduğu da belli olur. Bu teklifimi kabul ederseniz sevinirim emek takdire bağlı ne kadar takdir o kadar tahmin emeğe saygı pamuk eller tıklasın ortam şenlensınnnnnnnnnnn.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BABA, Barbegazi, Captmehmet, Çilingozlu, Ftherdem, KardanadamEmin, Kartutgun, sirgalton, snowmanadnan
Bu ay içinde ani stratosfer ısınması olacak bu uzun yıllar sonra ilk kez oluyor bunun yansımaları muhtemelen ay sonunda bizlere ulaşacak gibi durmakta ay sonu kasım 24 25 den itibaren bulunduğum yere kky kar gelecek gibi aifs gfs ve birkaç model bunu destekliyor kasım bitmeden muhtemel bir kar yağışı görecek gibiyim geçen yıl 24 25 kasımda düzcede 20 cm den fazla kar vardı bakalım bu sene nolcak hadi iyi geceler serkan patlat patron tahminini.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BABA, Barbegazi, Captmehmet, Çilingozlu, Əspəranza34, Ftherdem, hacimuratt, KardanadamEmin, Kartutgun, sennedjemus, sirgalton
Selâmlar Ahmet bey kardeşim,
Öncelikle,değerli Emin bey "KAR"deşimiz hususunda paylaşmış olduğunuz,hayra vesile olacak bu güzel haberiniz için size şahsım adına teşekkür ederim. Emin'e kolaylıklar diler,şimdiden kendilerini tebrik ederim... Yeni çiftimize, hayatları boyunca nice sağlıklı ve sadakâtli günler geçirmelerini,her daim mesud ve bahtiyar olmalarını niyâz ederim.
(11-12-2025, 11:43 PM)Əspəranza34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selâmlar Ahmet bey kardeşim, Selamün Aleykum, hayırlı sabahların olsun.. Değerli temenni ve görüşlerin için çok teşekkür ederim..Bu işler eskiden böylesi zor değildi,oysa şimdileri beli büker seviyelerde..Ne yaparsınki evlat başka birşeye benzemiyor..Bir zamanlar bizim anne ve babalarımız bu işlerle uğraştı,hepsine ALLAH rahmet eylesin,mekanları cennet olsun, haliyle şimdi sıra bizde...Bu konularda ALLAH herkesin yâr ve yardımcısı olsun.. Selamün Aleykum, hayırlı sabahlar olsun.. Arkadaşlar ECMWF, EPS aysonuna Stratosfer ısınması gösteriyor..Bu şu anlama geliyorki, bu ayın 23- 24 ünden sonra ülkemize ve Batı Avrupa'ya SOĞUK HAVA atakları olasılığı doğuruyor..Stratosferik Kutup Girdabı ( SPV) zayıflıyor ve çökmeye çok yakın..Bu ay SSW' ye izin veriyor..Bu durum takibe değer..Herne kadar KAR olasılıklarından bahsetmek adına erken bir zamanda olsakda, yinede illaki olmaz diyede birşey yok..Gelişmeleri izleyelim..Bu KIŞ sezonu gayet güzel geçeceğini öngören birçok veri görüyoruz..Hadi hayırlısı diyelim.. ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Əspəranza34, Ftherdem, hacimuratt, REALSHADOW, sirgalton, snowmanadnan, snowserkan
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 57 Ziyaretçi |