Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(Son Düzenleme: 02-14-2026, 03:11 PM, Düzenleyen: AZOR.)

(01-18-2026, 11:56 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Atmosfer çok kaotik bir gün iyi haberler öteki gün kötü veriler geliyor
Bügünkü verilerde 26 kadar soğuk tarafta sonrası 15 Şubat'ta kadarda ılık taraftayız,bu hafta içi netleşir.

(01-25-2026, 07:20 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu Şubat bana 87  hatırlatıyor bu veriyi sevemedim ancak arkasından gelecek ayıda merak ettirmiyor değilim 

Not:bu veriler Şubat'ta kar yağmayacak anlamına gelmiyor bazı günler mevsim normallerinin üstünde olacağı anlamına gelir tabi her sıcaklık artışından sonra bize sert sistemler geldiğinide hatırlatayım
Noa verileride değişime açıktır 
resim

resim

(01-27-2026, 04:33 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MJO 8 doğru adım adım ilerliyoruz Şubat 20 den itibaren yeni sistemler Avrupa'ya değil bize akacaktır taki martın 20 kadar şanslı tarafa geçiyoruz
resim

Ahmet hocam dahada bulurdumda yazdıklarımı bu gelecek sistemler hakkında bu kadarı yeter sanırım.

Ben heralde her gün tekrarlamam gerekiyor yoksaki ılıkçı ilan edilicem amann diyim 

Şubat 3/2 mevsim normalleri hatta biraz üstünde geçicek dedim ve bu oluyor ve oldu

Geldik 3/1 ne ne gösteriyor modeller kar ve soğuk ve yazmışmıyım mevsim normallerinin üstünde ama bu kar yapmayacağı anlamına gelmez.

Ben eleştiriye açığım ama ben eleştirmem benim işim o değil ben tahminime bakarım .

Aaa ben sizin takıldığınızı biliyorum bana onun için en ufak kızgınlığım olmaz .

Gelelim sistemlere bu sinoptikler değişime açıktır eğer bugünkü gibi gelirse Mart ilk hafta ılık geçme ihtimali büyük bu 2-3 gün içinde belli olur

Emin nazar değirme biladel adamı hasta etme senin yüzünden korkup kaçacak sistem yaw.

(02-14-2026, 04:05 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin nazar değirme biladel adamı hasta etme senin yüzünden korkup kaçacak sistem yaw.

Rahat ol üstad, onlar benden kaçamazlar, hepsini zincirle bağlanmışım, kuş sütüyle besliyorum..  Big Grin Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Barbegazi, Erol Bıldırcın, kral

Eywallah Azor kızmadıysan sorun yok ılıkçısın artık benim gözümde Kuzeye çık da kar getir ne var ne yok indir aşağıya sitede yorum yapcana.
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin

(02-14-2026, 04:46 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eywallah Azor kızmadıysan sorun yok ılıkçısın artık benim gözümde Kuzeye çık da kar getir ne var ne yok indir aşağıya sitede yorum yapcana.

3 senedir kar duası edicen unutuyon ekürinle sonra ben niye yukarı çıkmadım oluyoo

(Son Düzenleme: 02-14-2026, 05:34 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Ağır kaldırma diyor dohtor o yüzden eküri meküri bilmem ben dua ediyorum ama sen oturduğun sürece kış mış olmuyor.

Eküri ne alaka şimdi anlamadım yarış atları ile ilgili bir terimi niye kullandın ki cümleyi mahvetmiş. Yabancı kelime kullancam diye güldürdün beni.
  Beğenenler:
  • AZOR

Arkadaşlar neden her gün söyletiyorsunuz karşılıklı iğneleme ve tartışmalara girmeyin ..Bu foruma katkı sağlayan bir davranış değil. Bunun yerine isabetli tahminler herkesin daha çok işine yaracak .Tahminler değişebilir her güncelleme farklı veriler barındırıyor. Gördüğünüzü, göstergelerin verdiğini söylemeniz hepimizin asıl beklentisi.

(02-14-2026, 05:11 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ağır kaldırma diyor dohtor o yüzden eküri meküri bilmem ben dua ediyorum ama sen oturduğun sürece kış mış olmuyor.

Eküri ne alaka şimdi anlamadım yarış atları ile ilgili bir terimi niye kullandın ki cümleyi mahvetmiş. Yabancı kelime kullancam diye güldürdün beni.

Hocam o anlamda kullanmış olabilir miyim sizce beni tanımıyor musunuz bir halk tabiri olarak algılamamanız üzdü beni thumbsup
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Eküriyi halk kullanmaz bildiğim kadarıyla Azor ama neyse dediğin gibi olsun bizler sizin gibi entelektüel olamadık malesef.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

(Son Düzenleme: 02-14-2026, 11:40 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Azor olması gerekeni yapmışsın akşam yorumlarında tebrikler işte böyle yoksa ılıkçı damgası yiyecektin ucuz atlattın. Bu arada moderatör arkadaşlar burada tahmin de yapıyoruz birbirimizi de kırmadan dökmeden laf sokuyoruz bu da işin tuzu biberi. Uzun vade verileri de güzel gidiyor indeksler gayet güzel iniş çıkış bize yarar sabit ao nao bize göre değiil nerde hareket orada bereket.

Şöyle diyagramları inceledim gayet güzel hafta sonu modellerini pek sevmesem de bu gece gayet güzel çıktı vermiş ancak modellerin biraz daha toparlaması lazım 850 de 10 dereceler nedir yahu -10 olması lazım neyse değişecek zaten yıllardır bu böyle gayet doğal önemli olan bütün modeller hem fikir ana çalıştırmaları saçmalasa da genel gidişat olumlu bekliyoruz sabırla.

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi