| |
(01-25-2026, 05:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Merhaba, İşte tahmin, işte baklava tadında haberler, işte bu BEA .Bana bunlarla gelsinler.. Günlerdir bunları anlatmaya çalışıyorum yazmaktan çenem patladı..Şubat gelmeden şubatın üçde ikisinden birşey beklemeyenlere gelsin..Klavyene ve yüreğine sağlık değerli KARdeşim..
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, Bokers, Burak1980, Captmehmet, cheshire, Çilingozlu, DeMo, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Galandar16, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, quatroxx, Serham79, Snow Gökhan, Snowsedat, snowserkan
Alıntı:Şubat gelmeden şubatın üçde ikisinden birşey beklemeyenlere gelsin Kimin ne dediğine hiç bakmadım. Eğer ki, Şubat'ın ilk haftasından yada yarısından hatta daha ileri giderek Şubat ayını bitirenler olduysa, Beni bulsunlar. Arasınlar beni bulsunlar. Ankara beni bulsun. Askeri politikayla ne oynuyosun. tutukla hepsini gitsin bitsin. Şaka bir yana kendini prof sanan herbokolog edasıyla kışa ayar veren tipler. Onlar sadece modelcidirler, diyagramcıdırlar. uzun vadeye akıllarınca projeksiyon tutarlar. Onların hiç bir yorumunda kendi bilgi birikimlerini veya şeytanın ayrıntıda gizlediği verileri veya gelişmeleri hiç bir tahminlerinde göremezsiniz. Çünkü öyle bir bilgileri bulunmamaktadırlar. Dönemin boşluğunda yaptıkları bir kaç atmasyon denk gelmiştir ve parsayı götürmüşlerdir. : ALLAH Daha çok versin.. Şubat bitirenlere, Modelcilere itibar etmeyiniz.
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, Bokers, Burak1980, Captmehmet, cheshire, Çilingozlu, DeMo, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, muratevgin, Mustafa Torun 0834, quatroxx, REALSHADOW, Serham79, snow41, Snowsedat
ABD de New York Times Square meydanındaki kar yağışını canlı izlemek isteyenlere gelsin
https://www.earthcam.com/usa/newyork/tim...am=tsrobo1
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
Bu Şubat bana 87 hatırlatıyor bu veriyi sevemedim ancak arkasından gelecek ayıda merak ettirmiyor değilim
Not:bu veriler Şubat'ta kar yağmayacak anlamına gelmiyor bazı günler mevsim normallerinin üstünde olacağı anlamına gelir tabi her sıcaklık artışından sonra bize sert sistemler geldiğinide hatırlatayım Noa verileride değişime açıktır ![]()
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, quatroxx, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
Arkadaşlar..Stratosfer ısınması sebebiyle Kutuptaki dev girdap parçalandı!
Şu an üst atmosferde Stratosferde çok büyük bir farklılık yaşanıyor.Normalde kutup üzerinde duran soğuk hava deposu, ikiye ayrıldı.Aşağı doğru inip orta enlemlere yayılma ihtimali çok yükseldi.Türkiye hattı soğukların hedefi olacak..Uzun süredir bekliyoruz bu olguyu.. KAR ve sert soğuk alabiliriz .Bu tarz soğuklar boş gelmez..EGE'de alçak basınç oluşumu işi çözer, yağış sorun olmaz.. Denizlerle buluşursa: yoğun KAR olur..Üst atmosferde büyük bir kapı açıldı.Soğukların önü açıldı.. Türkiye bu süreçte hedefte. Beklediklerimiz bir bir gerçekleşiyor.. Takibe devam ediyoruz..
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Paskal, snow41, Snowsedat, Yıldızı
(01-22-2026, 11:12 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 gündür takip ettiğim 9, 10, 11, 12, Şubat göz kırpmaya başladı değişim olmadan geliyor kuvvetli bir sistem şubatta 2 efsane neden olmasın diyorum daha 19 gün var, takibe devam.... @snowserkanabide 9 Subatı işaret ettiyse benim adıma söylenecek söz günler öncesinden söylenmiştir. Şubatı bitirenlere gelsin.
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Əspəranza34, Galandar16, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Serham79, snow41, Snowsedat, snowserkan, Yıldızı
Bu diyagrama iyi bakın bir daha göremeyeceksiniz, merak edenlere ben bundan sonraki güncellemeleri söyliyim hamak değil resmen salıncak geliyor demedi demeyin en kalın kışlıkları çıkarın uzun bir müddet lazım olacak.
Beğenenler:
• adakar, Akın, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Galandar16, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Serham79, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Akın, Bokers, Burak1980, Çilingozlu, Galandar16, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Serham79, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, 25 Ziyaretçi |