| |
Arkadaşlar dışarıda ne kadar sıcak var.. Vallahi inanın şaşırtıcı derecede güzel bir sıcak var.. Tam KIŞ ortasındayız.. Ben böyle sıcakları çok severim niye acaba diye sormayın anlayan anlamıştır...Üst Atmosfer kaynıyor, modeller kafayı sıyıracak nerdeyse... Bundan sonrasının nasıl seyredeceğini merak edenler vardır Bence hiç merak etmesinler.. şu kadarlık tüyo 'sunu vereyim Önümüzdeki Şubat ayında sırada 3 tane sistem görüyorum Birisi 2 -5 Şubat,bir diğeri 7 -12 Şubat ve ay sonundakini de şu anda tam henüz net göremiyorum ama takibindeyim..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, DeMo, Galandar16, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, sennedjemus
Emin üstadım, Allah sevdiklerinle birlikte sağlık, başarı ve huzur dolu bir yaş nasip etsin.
MJO 8 doğru adım adım ilerliyoruz Şubat 20 den itibaren yeni sistemler Avrupa'ya değil bize akacaktır taki martın 20 kadar şanslı tarafa geçiyoruz
Diğer bir forumun çöpçüsü ilk haftayı kapatmış.
Çöpçü diyorum çünkü bir diyagram ile ayı bile çöpe atarlar
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
(01-27-2026, 04:54 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yeterli değil, biraz daha derinleşmeli..Ben ona baktım fakat paylaşmadım.. Önümüzdeki güncellemelerde olması gerekeni verir..
İstanbul Şubat başı sisteminde kar sınırlarında geziyor bugün ve yarınki güncellemeler önemli
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, 25 Ziyaretçi |

@