Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-27-2026, 03:40 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar dışarıda ne kadar sıcak var.. Vallahi inanın şaşırtıcı derecede güzel bir sıcak var.. Tam KIŞ  ortasındayız.. Ben böyle sıcakları çok severim niye acaba diye sormayın anlayan anlamıştır...Üst Atmosfer kaynıyor, modeller kafayı sıyıracak nerdeyse... Bundan sonrasının nasıl seyredeceğini merak edenler vardır Bence hiç merak etmesinler.. şu kadarlık  tüyo 'sunu vereyim Önümüzdeki Şubat ayında sırada 3 tane sistem görüyorum Birisi 2 -5 Şubat,bir diğeri 7 -12 Şubat ve ay sonundakini de şu anda tam henüz net göremiyorum ama takibindeyim.. thumbsup
resim

resim

resim

resim

Emin üstadım, Allah sevdiklerinle birlikte sağlık, başarı ve huzur dolu bir yaş nasip etsin.
  Beğenenler:
  • cheshire, DeMo, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun

(Son Düzenleme: 01-27-2026, 04:04 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-27-2026, 03:49 PM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin üstadım, Allah sevdiklerinle birlikte sağlık, başarı ve huzur dolu bir yaş nasip etsin.

Çok teşekkürler değerli KARdeşim.. Hepbirlikte bol KARLI ,sağlıklı ve mutlu yıllarımız olsun.. Sağol, Varol saygılarımla.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun

MJO 8 doğru adım adım ilerliyoruz Şubat 20 den itibaren yeni sistemler Avrupa'ya değil bize akacaktır taki martın 20 kadar şanslı tarafa geçiyoruz
resim

(Son Düzenleme: 01-27-2026, 04:54 PM, Düzenleyen: hasanshn.)

resim

Hamak mı görüyorum ben yaa Big Grin @KardanadamEmin @AZOR
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun

Diğer bir forumun çöpçüsü ilk haftayı kapatmış.

Çöpçü diyorum çünkü bir diyagram ile ayı bile çöpe atarlar
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(01-27-2026, 04:54 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Hamak mı görüyorum ben yaa Big Grin @KardanadamEmin @AZOR

Bu yeterli değil, biraz daha derinleşmeli..Ben ona baktım fakat paylaşmadım.. Önümüzdeki güncellemelerde olması gerekeni verir.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL

(01-27-2026, 05:05 PM)Mustafa Torun 0834 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diğer bir forumun çöpçüsü ilk haftayı kapatmış.

Doğru tespit ? Mustafa.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

(01-27-2026, 05:05 PM)Mustafa Torun 0834 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diğer bir forumun çöpçüsü ilk haftayı kapatmış.

Aynen öyle model ile tahmin yapanlar yayan kalır diyorum.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

İstanbul Şubat başı sisteminde kar sınırlarında geziyor bugün ve yarınki güncellemeler önemli
  Beğenenler:
  • adakar, Barbegazi, cheshire, Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 25 Ziyaretçi