Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-18-2026, 10:08 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar ay sonu ile ilgili oldukça ilginç gelişmeler oluyor takip ediyoruz Şimdilik modeller Aysonu sistemi  ne Avrupa'ya ne Türkiye'ye yukarıda asılı bir şekilde duruyor. Daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım ama içimdeki his kesinlikle bize geleceğini söylüyor bu Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde ortaya çıkacak Belki de her an çıkabilir... Bu kadar yorulduk artık semeresini görmemiz lazım.. Smile thumbsup
resim

Orta şiddette yağıyor ancak maalesef tutmuyor. Azıcık tutan da gece olmasına rağmen eridi gitti. Tam bir rakım sistemi. Belirli bir rakımdan aşağısına sevinç getiremedi pek. Yüksek rakımlarda durum iyi. Gece geç saatlerde de birşey olmazsa bu sistem de Esatpaşa özelinde yılbaşı sistemine yaklaşamayacak. Tek sevindirici kısım barajlarımız doluyor şükür.  Umarım bir aksilik olmadan Sibirya gelir aksi takdirde 100 m. ve altı kısımlar bu kış çok daha saç baş yolacak gibi.
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, Çilingozlu, snowserkan

Hakikaten bu istanbulun avrupa yakasi güney kesmi bakırköy Zeytinburnu Bahçelievler güngören kurtarılmış bolge dekler bu kesime gelmeden eriyor.
Anadolu yakasında rahatça güneye inebiliyor.
Buraya ozel bir durummu var acaba

(Son Düzenleme: 01-18-2026, 10:17 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar bu akşamki ECMWF modelleri tepemizdeki devasa soğuğu indirmek üzereyken model bitti..Yarın veya salı günü büyük bir ihtimalle bu işi net olarak ortaya çıkaracağım.. Bu sistem öyle böyle bir sistem değil.. Arkadaşlar şakası Yok indiği zaman çok özel şeyler yaşanacak..Bu sistemi bırakın dört gözle beklemeyi, sekiz gözle bekliyorum...Bu maçı kazanacağız başka yolu yok..O sistem buraya ge le cekk.. Smile thumbsup
resim

resim

resim
resim

Salı günü Mosova’dan ben ittirmeye başlıyorum siz de sağlam çekin de Avrupa’ya kaçmasın ay sonu sistemi @KardanadamEmin
  Beğenenler:
  • Captmehmet, snowserkan

Arkadaşlar ay sonuna doğru bir gerçek daha var şu an izlemeye doyulmayacak bir görüntü bakarmısınız? Kutup girdabı ana çekirdeği iki çekirdeğe bölünüyor Bunun ne anlama geldiğini pek yakında göreceğiz.. thumbsup

resim

(01-18-2026, 10:14 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hakikaten bu istanbulun avrupa yakasi güney kesmi bakırköy Zeytinburnu Bahçelievler güngören kurtarılmış bolge dekler bu kesime gelmeden eriyor.
Anadolu yakasında rahatça güneye inebiliyor.
Buraya ozel bir durummu var acaba

Dek şartları bile zor oluştu bu  sistemde birde yukarı seviyede nem olmayınca yağışlar orta bölgelere kadar anca uzanabiliyor gece biraz daha kuvetleneceğini tahmin ediyorum

Hafta sonu modelleri stajyer öğrenciler tarafından yapılıyor rahat olun arkadaşlar haftaya göreceksiniz inşallah modellerin nasıl hizaya geldiğini bu arada ihtimal azalıyor gibi şu anda umutsuzluk yok iyi geceler.

(Son Düzenleme: 01-19-2026, 12:17 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Atmosfer çok kaotik bir gün iyi haberler öteki gün kötü veriler geliyor
Bügünkü verilerde 26 kadar soğuk tarafta sonrası 15 Şubat'ta kadarda ılık taraftayız,bu hafta içi netleşir.

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 25 Ziyaretçi