| |
@KardanadamEmin bey doğumgününüz kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu nice senelere
(01-27-2026, 06:29 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin bey doğumgününüz kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu nice senelere Çok teşekkürler değerli Ahmet KARdeşim...Sağol Varol..
@KardanadamEmin Abi doğum günün kutlu olsun sağlıklı, huzurlu bol Kar'lı sistemler ile nice mutlu senelerin olsun inşaAllah, iyiki bizlerlesin.
Şuanda beklediğim Diyagram kesinlikle bu değil daha 850 Hpa -10 -15 dereceleri gördüğü çıktılar gelecek hazır olun ama bu sefer uzun süreli bu sistemi takip ettiğim için sistem hakkında daha net yazabiliyorum.
Serkan abi Şubat ilk haftayı işaret etmişti zaten onun söylediği nokta atışı olduğu için tahminim şu olacak dememde ustama saygısızlık olur ben 1,2 gün düzelme sonrası istanbulun ciddiye almayarak yolda bıraktığı o malum gecenin tekrarının olacağına inanıyorum sistem çok sert geliyor ama dikkate alınmayacak bunu biliyorum herkes İstanbula Kar yağmaz havasında ama belleyip görsünler KAR öyle bir geliyor ki, değişim olurmu derseniz onuda Mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyorum.
Beğenenler:
• adakar, Akın, Bokers, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, KARADAM, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Serham79, Snowsedat
(01-27-2026, 08:46 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin Abi doğum günün kutlu olsun sağlıklı, huzurlu bol Kar'lı sistemler ile nice mutlu senelerin olsun inşaAllah, iyiki bizlerlesin. Çok teşekkürler değerli Hasan KARdeşim..Bol KARLI YILLARDA Hepbirlikte inşaALLAH..Sende iyiki varsın.. İyiki sizlerleyim..
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Bokers, Burak1980, burakrpc, cheshire, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, genc2012, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
Kar sayfası doğum günü kutlama sayfasına döndü adminler göreve kaldırın şu yorumları gına geldi looo dede doğmuşsa doğmuş bize ne biladel dermişim şakka şukka şakşuka.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 59 Ziyaretçi |