Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-27-2026, 06:29 PM, Düzenleyen: snow41.)

@KardanadamEmin bey doğumgününüz kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu nice senelere
  Beğenenler:
  • Barbegazi, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

Nice keyifli yılların olsun Emin Üstad ?
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(01-27-2026, 06:29 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  bey doğumgününüz kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu nice senelere

Çok teşekkürler değerli Ahmet KARdeşim...Sağol Varol.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, snow41

(01-27-2026, 06:50 PM)Barbegazi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nice keyifli yılların olsun Emin Üstad ?

Çok teşekkürler değerli KARdeşim sende sağol,  Varol Sevgiyle kal.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Barbegazi, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 01-27-2026, 07:27 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleykum hayırlı akşamlar olsun.2 -5 Şubat sisteminde .GFS ULL ü bize vermemek için resmen can çekişiyor ama yemezler..En geç yarın sistem bizde O mor çekirdek Marmara yakınlarına yada Zonguldak,Batı Karadeniz civarı konumlanacak..
resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 01-27-2026, 08:46 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

@KardanadamEmin  Abi doğum günün kutlu olsun sağlıklı, huzurlu bol Kar'lı sistemler ile nice mutlu senelerin olsun inşaAllah, iyiki bizlerlesin. Tongue thumbsup
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Şuanda beklediğim Diyagram kesinlikle bu değil daha 850 Hpa -10 -15 dereceleri gördüğü çıktılar gelecek hazır olun ama bu sefer uzun süreli bu sistemi takip ettiğim için sistem hakkında daha net yazabiliyorum.
Serkan abi Şubat ilk haftayı işaret etmişti zaten onun söylediği nokta atışı olduğu için tahminim şu olacak dememde ustama saygısızlık olur ben 1,2 gün düzelme sonrası istanbulun ciddiye almayarak yolda bıraktığı o malum gecenin tekrarının olacağına inanıyorum sistem çok sert geliyor ama dikkate alınmayacak bunu biliyorum herkes İstanbula Kar yağmaz havasında ama belleyip görsünler KAR öyle bir geliyor ki, değişim olurmu derseniz onuda Mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyorum.

(01-27-2026, 08:46 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  Abi doğum günün kutlu olsun sağlıklı, huzurlu bol Kar'lı sistemler ile nice mutlu senelerin olsun inşaAllah, iyiki bizlerlesin. Tongue thumbsup

Çok teşekkürler değerli Hasan KARdeşim..Bol KARLI YILLARDA Hepbirlikte inşaALLAH..Sende iyiki varsın.. İyiki sizlerleyim.. thumbsup

Beklenen Polar vortex bölünmesinin ardından oluşak senaryo 

2015 kışı

resim

Kar sayfası doğum günü kutlama sayfasına döndü adminler göreve kaldırın şu yorumları gına geldi looo dede doğmuşsa doğmuş bize ne biladel dermişim şakka şukka şakşuka.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Kartutgun

Konuyu Okuyanlar:
Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, 45 Ziyaretçi