Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

10 günlük vade'de ECMWF neredeyse tüm ülkeye kar vermiş. Ufuk'ta güzel seyler görünüyor  Ski
resim

resim

(01-01-2023, 04:59 PM)Ümit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey Kar sevgimi bilseniz inanin boyle soylemezsiniz birgun karsilarsak bol bol konsuruz internette bazen bazi seyler anlasilmiyor malesef .

Ahmey bey genelde Telefondan giriyorum telefon klavyesi malum mazur gorun Smile

Seni anlıyorum Ümit..Hakda veriyorum, bazen ibrelerimiz şaşıyor..Şunu iyi biliyorumki sende çok iyi bir KARSEVER sin, artık buna hiç şüphem yok..Umarım bir sonraki toplanmamızda sende olursun ve bolbol konuşuruz..Sevgiler, saygılar KARdeşim.. thumbsup

(01-01-2023, 04:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-01-2023, 03:35 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarantula Azor Kardanadam Emin (TAK) MAHŞERİN 3 ATLISI olarak Çamların arasından son yaptığımız analizler sonucunda Azorun yani benim İskandinav biletimi aralarında para toplayarak aldılar yakında beni İskandinav ülkelerine yolcu edecekler Big Grin onlara sistem indireceğime dair söz verdim Ocak ayında sağlam bir sistem indireceğim. Görüşmek üzere arkadaşlar. Ski

resim

Ortada ki Azor ise burada bir blokaj oluşmuş demektir 

Emin polar koridordan üst seviye soğuğu olarak ülkeye giriş yapmak istiyor ama  Namı diğer örümceğimiz tarantula Azora baskı uygulayarak  sistemi baltalamaya çalışıyor.

Gerçi Azor ufaktan seti çekmiş izlandaya.Aferin AzorSmile

İzlanda_Azor_polar atak üçlemesi diyelim.

(Son Düzenleme: 01-01-2023, 07:25 PM, Düzenleyen: AZOR.)

3 lü koalisyon ( Mahşerin üç atlısı) ilk güncellemede gücünü gösterdi thumbsup

192 saatte kadarresimresim

(01-01-2023, 07:22 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 lü koalisyon ( Mahşerin üç atlısı) ilk güncellemede gücünü gösterdi thumbsup

192 saatte kadarresimresim
Ocak ortası gibi gelmesi beklenen büyük sistem öncesi fragman olsun bu Smile Hani derler ya doyumluk değil , tadımlık Smile

Kabeye kar yağmış hemde Antalya dan evvel  Big Grin 
resim"

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-01-2023, 08:37 PM, Düzenleyen: Ümittt.)

(01-01-2023, 07:43 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kabeye kar yağmış hemde Antalya dan evvel  Big Grin 

Erdogan hocam mekke 23 derece tarihlerde yanlislik olmasin bu kar yeni mi?
  Beğenenler:
  • Burak1980, Ftherdem

Kabe deki kar videosunu bende görmüştüm. Efekt eklenerek yapılmış bir video olduğu ortaya çıktı.
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • Burak1980, Ümittt

Arkadaşlar 5-6 ile 10 Ocak arası beklediğim sistem artık rayına oturuyor gibi..Azorla, İzlanda'nın belini bugün kırdık ve aldık elimize koyu mavi boyaları hemen modelleri boyadık.. Smile Bu modeller bir süre daha değişim olmazsaki olacağını düşünmüyorum sonrasında sevgilimize kavuşuyoruz demektir..İlk KARtopunu Ümit'in başına atacağım.. eye  Big Grin  Smile Takibe devam..
resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
58 Ziyaretçi