| |
(01-01-2023, 09:51 AM)LionTiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim 2017 balkanlar sistemiydi. Ben hatirladigim son 12 senede 2012 disinda sibirya uzerinden sistem gormedim. Gelirse sistem bize orta avrupa-balkan hatti uzerinden gelmesi gerekir 1 haftalik sistem. Sibirya gelirse dogu karadenize yarar daha cok. Hic gelmesin direkt cekilse keske doguya yada kuzeye. Uzerimizdeki basinci doldurup batidan gelecek sistemleri basinc olarak engelleiyor .izlanda ve sibirya pasif olursa daha cok isimize gelir. Aradaki basinc boslugu saglam bir sistem doldurur. Tulpar sistemi gecen seneki vortekste boyleydi sibirya ile alakasi yok bu sistemlerin uzaktan yakindan.Hatırlıyorum 2012 kışını 1 ay boyunca 2 3 ara ile ay boyunca aralıksız kar yağmıştı...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet,
Yılların geçmesi değil bizde bıraktığı izler önemlidir.
Yılların bende biraktigi kar sevdasıdır. 1987 2004 2017 2022 ve sırada 2023 olacak inşallah Sağlıklı mutlu bol karlı Yıllar dilerim.
Tarantula Azor Kardanadam Emin (TAK) MAHŞERİN 3 ATLISI olarak Çamların arasından son yaptığımız analizler sonucunda Azorun yani benim İskandinav biletimi aralarında para toplayarak aldılar yakında beni İskandinav ülkelerine yolcu edecekler
onlara sistem indireceğime dair söz verdim Ocak ayında sağlam bir sistem indireceğim. Görüşmek üzere arkadaşlar.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Antalyaspor1966, Barbegazi, bokers36, Burak1980, Captmehmet,
(01-01-2023, 03:35 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarantula Azor Kardanadam Emin (TAK) MAHŞERİN 3 ATLISI olarak Çamların arasından son yaptığımız analizler sonucunda Azorun yani benim İskandinav biletimi aralarında para toplayarak aldılar yakında beni İskandinav ülkelerine yolcu edeceklerHarikasınız abilerim..keyifli sohbetleriniz olsun.Ramazan ayına az kaldı Ahmet abi Erdoğan abi yle tanışmıştık. @KardanadamEmin abiylede bı iftar sofrasında tanısiriz insaallah.bu arada Özel üye lige terfi etmişim.tesekkurler.
Sonsuza DEK
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, mirhan, Samet1903, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan,
(01-01-2023, 03:35 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarantula Azor Kardanadam Emin (TAK) MAHŞERİN 3 ATLISI olarak Çamların arasından son yaptığımız analizler sonucunda Azorun yani benim İskandinav biletimi aralarında para toplayarak aldılar yakında beni İskandinav ülkelerine yolcu edeceklerMuhteşemsiniz GENÇLER.. Hepinize kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyorum..Azor.. Bilet paranızda eksik olursa bana da haber edin seve seve omuz veririm DOSTLARIMA...!! İyi ki varsınız... Hep olun !!!! Üçünüzün de alnından öpüyorum ..CANSINIZ !!
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Eray, Ftherdem, KardanadamEmin, Samet1903, sennedjemus, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan,
Ümit kardeşim Allah'tan ÜMİT kesilmez. Kar bekliyoruz mahşerin 3 atlısı olarak bugün yaptığımız son değerlendirmeler sonucunda bu kış kar yağacağına kanaat getirdik bu müjdeyi buradan bütün snowserkan ve grup üyelerimize verelim dedik. Vatana millete hayırlı olsun
![]() Tarihi hiç sormayın gelecek diyosak bir şey biliyoruz da yazıyoruz Serkan patron şu kıdemli üye olmaktan sıkıldım 3 tane kıytırık yıldız vermişin zaten yıldızlar az geldi kesmiyor moderatörlük de kesmez beni özel yetki ver de modları da banlıyacam artık ona göre canım sıkıldı iyice dermişim.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Ftherdem, KardanadamEmin, mirhan, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, Samet1903, SinemSahin, snowserkan,
Selamün Aleykum, mutlu yıllar, mutlu pazarlar..Örümceğim ve Azorumla biraradayiz..Bu yüksekbasınçlı havalarin sonunu görüşüyoruz..Bence sonu hiç iyi olmayacak..Ortak aldığımız kararda bugünden itibaren en geç çarşamba sabahına kadar tüm modellerin hizaya geleceği yönünde ortak bir kanıya vardık..Biz üçlü olarak diyoruzki : Atmosfer kaotikdir, heran herşey olabilir..Siz sadece sabırla sessizce ve sakince bekleyin ve bizi izlemeye devam edin..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Eray, Ftherdem, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon,
(01-01-2023, 03:35 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarantula Azor Kardanadam Emin (TAK) MAHŞERİN 3 ATLISI olarak Çamların arasından son yaptığımız analizler sonucunda Azorun yani benim İskandinav biletimi aralarında para toplayarak aldılar yakında beni İskandinav ülkelerine yolcu edecekler Ortada ki Azor ise burada bir blokaj oluşmuş demektir Emin polar koridordan üst seviye soğuğu olarak ülkeye giriş yapmak istiyor ama Namı diğer örümceğimiz tarantula Azora baskı uygulayarak sistemi baltalamaya çalışıyor. Gerçi Azor ufaktan seti çekmiş izlandaya.Aferin Azor ![]() İzlanda_Azor_polar atak üçlemesi diyelim.
Beğenenler:
• adakar, aligungen, AZOR, Burak1980, Eray, hacimuratt, KardanadamEmin, Karlı gün, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, Özgür, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, yarim
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Eray, hacimuratt, KardanadamEmin, Karlı gün, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 33 Ziyaretçi |

onlara sistem indireceğime dair söz verdim Ocak ayında sağlam bir sistem indireceğim. Görüşmek üzere arkadaşlar.