| |
(12-31-2022, 02:40 PM)Ümit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklenilen sistem varsa ve gelmiyorsa yada sartlari degisiyorsa ne diyecegiz ? Sadece gorsel koyup yorum yapmayack miyiz? Canım kardeşim kendine ait alanın var forumda orada yorum yaparsın.. Senin yorumlarını da okumak ve değerlendirmek isteyen varsa da gelir orada yapar değerlendirmesini. Ben dahil hiç kimsenin hoşuna gitmiyor moral bozucu,umut kırıcı konuşmalar. Ama senin aracalığınla aynı tavır içinde olan herkesden ricam bu sayfada yapmayın o umut kırıcı yorumlarınızı.....Bak canım kardeşim herkesin gerçek hayatında bir sürü sorunu var..İnsanlar buraya gelip az biraz mutlu olmak istiyor..Burada olma sebepleri kar sevdaları. Hal böyle iken umut kırıcı konuşmalar rahatsızlık veriyor.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon,
Teşekkürler Serkan patron bu arada Ümit kardeşim sayfanda istediğiniz tahmini yap ama başkalarının paylaşımları üzerinde polemiğe girmeyin kar geciktikçe biz de geriliyoruz. Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın repliği ile yazımı bitiriyorum.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Serkofb, snowserkan
Mesela Emin görseller paylaşıp şöyle gelecek böyle gelecek diyorsa ama sana göre böyle bir durum mümkün değilse
Hayır gelmeyecek boşa umut verme gibi düşüncelere kapılıp hemen sana göre olması gereken verileri paylaşma. Ben herkesin paylaşmasını istiyorum. Hepinize saygım sevgim vardır. Rica ediyorum bundan sonra böyle olsun.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834,
(12-24-2022, 09:24 AM)LionTiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İskandinavya uzerinden soguk inmedikce cok zor ya bu okyanus ruzgarlari firtianalari azor asiri baski yapiyor doguya dogru. Sibirya cok pasif kaliyor batiya hareketlenemiyorki. Ispanya portekiz avustralya gibi oldu iklim olarak Bizim icin onemli olan izlandanin sonmesi. Sibirya ile bizim isimiz yok. Bizim alacagim en iyi sistem balkanlar norvec hatti. Sibirya donek oldu artik surekli orya asyaya kaciyor. Bunu 1 hafta oncede soyledim
15 yıldır sanal alemde tarantula olarak tanınan bir büyüğünüzüm bu süreçte bir sürü sitede yönetimde oldum. Her türlü insanı gördüm onlar ile çok uğraştık. Şunu söylemek istiyorum kar için kırmaya değmez herkes işine gücüne baksın gerisi hikaye.
(12-31-2022, 02:58 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 15 yıldır sanal alemde tarantula olarak tanınan bir büyüğünüzüm bu süreçte bir sürü sitede yönetimde oldum. Her türlü insanı gördüm onlar ile çok uğraştık. Şunu söylemek istiyorum kar için kırmaya değmez herkes işine gücüne baksın gerisi hikaye. Sen bu alemin demirbaşısan bede agasıyam..
Havagazı tahmincisi vardı nerde acaba hala havagazı tahmini yapıyor mu HGT
(12-31-2022, 02:54 PM)LionTiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-24-2022, 09:24 AM)LionTiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İskandinavya uzerinden soguk inmedikce cok zor ya bu okyanus ruzgarlari firtianalari azor asiri baski yapiyor doguya dogru. Sibirya cok pasif kaliyor batiya hareketlenemiyorki. Ispanya portekiz avustralya gibi oldu iklim olarak Nasıl Sibirya ile işimiz olmaz. Bu söylediğin hiç mantıklı değil.. Aldığın bir çok Dek yağışının kaynağı kuzeyden inen soğuklar .Evet sistem yağışı güzel ama bugüne kadar genel anlamda baktığında en güzel yağışları biz kuzeyden inen soğukla almışıszdır. Üstelik balkanlardan gelen yağış etki alanı anlamında baktığında bence kuzey kökenli gelen yağıştan çok daha dar bir alanı etkiliyor. Doğru dizilimler olduktan sonra kuzey CANDIR : doğal olarak DEK de CANDIR
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Eray, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Serkofb, snowserkan,
(12-31-2022, 03:05 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-31-2022, 02:54 PM)LionTiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-24-2022, 09:24 AM)LionTiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İskandinavya uzerinden soguk inmedikce cok zor ya bu okyanus ruzgarlari firtianalari azor asiri baski yapiyor doguya dogru. Sibirya cok pasif kaliyor batiya hareketlenemiyorki. Ispanya portekiz avustralya gibi oldu iklim olarak Sağlam bir sibirya Akdeniz de deli siklonlar patlatır. Sibirya candır gerisi heyecandır
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Eray, KardanadamEmin, Mturi, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Serkofb, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 21 Ziyaretçi |

doğal olarak DEK de CANDIR