| |
Efsane bir kar yağışı var şu an kesinti yapmaz inşallah hava da soğudu yağan tutuyor
@akyekrem gercekten bu sistemde sansli bolge biz olduk sanirim dedigin gibi ortu olustu bizleri tatmin etti ki halen devam ediyor bu derece beklemiyordum bende
(03-19-2022, 06:20 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul için doğru görüntü almak istiyorsan Bursa radarını kullanacaksın. Aynen ben cogunlukla bursa radarini kullaniyorum guzel goruntu veriyor
(03-19-2022, 07:45 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @akyekrem gercekten bu sistemde sansli bolge biz olduk sanirim dedigin gibi ortu olustu bizleri tatmin etti ki halen devam ediyor bu derece beklemiyordum bende evet değerli hemşehrim.dün gece 02 ile 08:00 arası aralıksız yağdı.gün boyuda aralıklı yağıyor.buraya öyle kolay kar tutmaz denize sıfırız bu defa farklı oldu.şikayetçi değiliz
Beğenenler:
• adakar, ahmetmsl, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Neta, Nil.Trabzon, Snowsedat, volkan34tr, yarim
Valla ne yalan söyleyeyim uzun zamandır böyle coşkulu yağış görmedim. Lapa lapa, tipi tipi ,her şekliyle yağıyor mübarek.
İyikide tutmadı. Tutsaydı doğal afet olurdu.
Bu kışın son kar yağışı olabilir bu gece en azından bu kadar çoşkulu ancak seneye belkide
Onuuuun içiiiiiinnnn Zabbahhaa kaadaaarr burdayıııız
Beğenenler:
• Ahmet1903, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Dursun_ayvz, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Kartutgun, konuralp, Nil.Trabzon, Osman58, Snowsedat, Umutkaraman, volkan34tr, yarim
Maaşallah eriyen kar yeniden tutmaya VE çoştu tipi var
Bunu beğenmeyen bu saatten sonra nedeyim şükür Allah a hertürlü yağış var Sezonun son nöbet ine devam İnşaallah tutar da torunlar la kar topu oynarız slmlar herkes e
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Dursun_ayvz, Ekrem14, OfluMevlüt, snow41, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Ekrem14, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| fenerli, 65 Ziyaretçi |