Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Efsane bir kar yağışı var şu an kesinti yapmaz inşallah hava da soğudu yağan tutuyor
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR

(Son Düzenleme: 03-19-2022, 07:46 PM, Düzenleyen: snow41.)

@akyekrem gercekten bu sistemde sansli bolge biz olduk sanirim dedigin gibi ortu olustu bizleri tatmin etti ki halen devam ediyor bu derece beklemiyordum bende

(03-19-2022, 06:20 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul için doğru görüntü almak istiyorsan Bursa radarını kullanacaksın.
En azından İstanbul radarı kalibre edilene kadar Bursa radarı ile devam.

Aynen ben cogunlukla bursa radarini kullaniyorum guzel goruntu veriyor

Merhabalar bu akşam ve yarın için son tahminleriniz nelerdir?
  Beğenenler:
  • AZOR, Snowsedat

(03-19-2022, 07:45 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @akyekrem  gercekten bu sistemde sansli bolge biz olduk sanirim dedigin gibi ortu olustu bizleri tatmin etti ki halen devam ediyor bu derece beklemiyordum bende

(03-19-2022, 06:20 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul için doğru görüntü almak istiyorsan Bursa radarını kullanacaksın.
En azından İstanbul radarı kalibre edilene kadar Bursa radarı ile devam.

Aynen ben cogunlukla bursa radarini kullaniyorum guzel goruntu veriyor

evet değerli hemşehrim.dün gece 02 ile 08:00 arası aralıksız yağdı.gün boyuda aralıklı yağıyor.buraya öyle kolay kar tutmaz denize sıfırız bu defa farklı oldu.şikayetçi değiliz Smile
  Beğenenler:
  • snow41

(03-19-2022, 07:53 PM)yarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar bu akşam ve yarın için son tahminleriniz nelerdir?

Bütün şehre yayılıyor zabbahhh kadaar devam öğleden sonra gücünü yitirecek

Valla ne yalan söyleyeyim uzun zamandır böyle coşkulu yağış görmedim. Lapa lapa, tipi tipi ,her şekliyle yağıyor mübarek.
İyikide tutmadı. Tutsaydı doğal afet olurdu.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Dursun_ayvz, Erol Bıldırcın, konuralp, Snowsedat

Bu kışın son kar yağışı olabilir bu gece en azından bu kadar çoşkulu ancak seneye belkide 

Onuuuun içiiiiiinnnn
Zabbahhaa kaadaaarr burdayıııız Big Grin
resim

Maaşallah eriyen kar yeniden tutmaya VE çoştu tipi var
Bunu beğenmeyen bu saatten sonra nedeyim şükür Allah a hertürlü yağış var
Sezonun son nöbet ine devam
İnşaallah tutar da torunlar la kar topu oynarız slmlar herkes e

resim

Windy radara göre Bahçeşehir Beylikdüzü hattı 15-20 dk sonra yoğun yağış alacak. DEK bandı yüklü ve tek parça geliyor. 1 saat kesintisiz tipi….

(Son Düzenleme: 03-19-2022, 10:20 PM, Düzenleyen: OfluMevlüt.)

Nereye gideysun hoop hayde dön   ?
resim

Arkadaşlar Snowserkan ve Kardanadamemin üstatlar için vakit ayırdım sevgimi böyle gösterdim gerçekten ikiside birbirinden değerli iyiki varlar...
resim

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, тaяaηтυℓa, 64 Ziyaretçi