| |
An itibariyla yogun tipi vuruyor goz gozu gormuyor aninda heryer bembeyaz yok boyle bir yagis
(03-19-2022, 04:09 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki serkan abi,bantların parçalanma sebebi nedir.Sanki rüzgar açisı ve deniz ile hava sıcaklığı arasındaki yetersiz fark gibi geldi bana.O bantlar havanın daha soğuk olduğu çatalca ve tekirdağ tarafında daha organizeler. Rüzgar açısı akşam saatlerinde daha uygun hale geliyor. dewpoint ve parsel sıcaklık değerleri birbirine daha da yaklaşıyor. yani nem fazlalaşıyor. Bir ihtimal biraz daha uzun bantlar oluşabilir. Deniz ve 850 hpa arasında en az 13 derecelik fark varsa yeterlidir zaten.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, DeMo, Dursun_ayvz, Ekrem14, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Fatih413, kar-snow, Karlı gün, Kartutgun, Kutup Rüzgârı, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, OfluMevlüt, scream, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, Uygar Özerk GÜLAN, volkan34tr
NŞA Yani Normal Şartlar Altında ( Yani KardanadamEmin veya AZOR veya diğer Üstad lar uyarana kadar ) Göztepe de oturuyorum...
Ekspres kalkıyoooor...dendiği an....Göztepe deki apartman daireminde...”Sardunyaların süslediği penceremde kısmetini bekleyen bir genç kız gibi” ( İlhan Selçuk ) kar beklemiyorum.... Yallah Körfez e...416 metre rakım daki evime...ENKA Country Kar a doyup...Göztepe ye dönüyorum...Bir sonraki Ekspres le ilgili tarifenin yayınlanmasını bekliyorum bu forumda.... İyi ki bu foruma üye oldum... Yoksa...TV den...Ekspres in kalkma olasılığı 83% dür?....Kalkabilir deee...Kalkmayabilirdeeeeee ? yi dinleyecektim..
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Erol Bıldırcın, kar-snow, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
Bu gece uzun olacakk
Radar bozuldu ancak bu saatten itibaren yavaş yavaş etkisini arttırarak devam edecek İstanbul'un batısı ve şehir merkezi şanslı gözüküyor en azından daha yoğun yağacak
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, DeMo, Erol Bıldırcın, kar-snow, Kartutgun, Mturi, Mustafa Torun 0834, SnowPoyraz, Snowsedat
Tuzla E5 altı güzel yağıyor 10 dakika sürüyor ama hiç bir yer beyazlamiyor bile. Kışın yagsaydi her yağdığında en az 3 cm kar biriktirirdi erimeden ama işte bahar geldi cemre düştü bari havalar isinsada disarilarda piknik yapsak
İstanbul için doğru görüntü almak istiyorsan Bursa radarını kullanacaksın.
En azından İstanbul radarı kalibre edilene kadar Bursa radarı ile devam.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Dervis, Dursun_ayvz, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Fatih413, Mustafa Torun 0834, OfluMevlüt, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, yarim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, KardanadamEmin, sirgalton, 78 Ziyaretçi |