Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

An itibariyla yogun tipi vuruyor goz gozu gormuyor aninda heryer bembeyaz yok boyle bir yagis
  Beğenenler:
  • kar-snow, Kutup Rüzgârı, SnowPoyraz

(03-19-2022, 04:09 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki serkan abi,bantların parçalanma sebebi nedir.Sanki rüzgar açisı ve deniz ile hava sıcaklığı arasındaki yetersiz fark gibi geldi bana.O bantlar havanın daha soğuk olduğu çatalca ve tekirdağ tarafında daha organizeler.

Rüzgar açısı akşam saatlerinde daha uygun hale geliyor. dewpoint ve parsel sıcaklık değerleri birbirine daha da yaklaşıyor. yani nem fazlalaşıyor.

Bir ihtimal biraz daha uzun bantlar oluşabilir.

Deniz ve 850 hpa arasında en az 13 derecelik fark varsa yeterlidir zaten.

NŞA Yani Normal Şartlar Altında ( Yani KardanadamEmin veya AZOR veya diğer Üstad lar uyarana kadar ) Göztepe de oturuyorum...

Ekspres kalkıyoooor...dendiği an....Göztepe deki apartman daireminde...”Sardunyaların süslediği penceremde kısmetini bekleyen bir genç kız gibi” ( İlhan Selçuk ) kar beklemiyorum....

Yallah Körfez e...416 metre rakım daki evime...ENKA Country

Kar a doyup...Göztepe ye dönüyorum...Bir sonraki Ekspres le ilgili tarifenin yayınlanmasını bekliyorum bu forumda....

İyi ki bu foruma üye oldum...

Yoksa...TV den...Ekspres in kalkma olasılığı 83% dür?....Kalkabilir deee...Kalkmayabilirdeeeeee ? yi dinleyecektim..

(Son Düzenleme: 03-19-2022, 05:29 PM, Düzenleyen: snow41.)

resim

Acik yesil kutleler uzerimizde devamida geliyor cok yogun tipi yagis var aninda yerde birikim yapiyor sicaklik dususiyle erimede durdu uzun sureli yagis olacak gibi kutleler ucuca ekli geliyor artik

resim

Hava costu masallah fena vuruyor yine
  Beğenenler:
  • kar-snow, Mturi, Snowsedat

Bu gece uzun olacakk ates ates
Radar bozuldu ancak bu saatten itibaren yavaş yavaş etkisini arttırarak devam edecek İstanbul'un batısı ve şehir merkezi şanslı gözüküyor en azından daha yoğun yağacak

valla radar bile dayanamadi Smile
  Beğenenler:
  • Barbegazi, kar-snow

Tuzla E5 altı güzel yağıyor 10 dakika sürüyor ama hiç bir yer beyazlamiyor bile. Kışın yagsaydi her yağdığında en az 3 cm kar biriktirirdi erimeden ama işte bahar geldi cemre düştü bari havalar isinsada disarilarda piknik yapsak Smile
  Beğenenler:
  • kar-snow

Radarı hanginiz bozdu? Biri kartopu atmış kim attı onu?
SUDAN ADAM

(Son Düzenleme: 03-19-2022, 06:19 PM, Düzenleyen: snow41.)

resim

Karadeniz uzerinden kutleler akmaya devam ediyor
Anadolu yakasi agirlikli geliyor
Durup durup vuruyor
  Beğenenler:
  • Fatih413, kar-snow, SnowPoyraz

İstanbul için doğru görüntü almak istiyorsan Bursa radarını kullanacaksın.
En azından İstanbul radarı kalibre edilene kadar Bursa radarı ile devam.

Konuyu Okuyanlar:
Əspəranza34, KardanadamEmin, sirgalton, 78 Ziyaretçi