| |
Emin Üstad’tan haberi olan var mı? Sağlığı iyi mi? Uzun süredir yok buralarda. Özledik yorumlarını…
(02-06-2022, 07:54 PM)Troyexplorer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. yazınızı okuyunca çok cahil olduğumu öğrendim. ben ve çevremdekilerin tamamı kışın yağan karın balığın kulağına kaçtığını sanıyorduk meğersem öyle değilmiş. bundan sonra bana biri balığın kulağına kar suyu kaçmış derse yanlış biliyorsunuz diyeceğim. doğrusunu öğrenmeleri için sizin yazdıklarınızı anlatacağım..(02-06-2022, 03:18 PM)Cengizhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkes 1987 kışından bahsedince aklıma geldi; o kış o kadar soğuk tiki balığın kulağına kar suyu kaçmış ve Çubukludaki dalgıç okulunun önünde ki alan tamamen balık ile kaplanmıştı. bunu duyunca kardeşimde bende gidip 2 poşet balık alıp eve getirmiştik. birden aklıma o günler geldi inşaallah yine öyle kar yağışı olur.
Hafta içi güncellemeleri sürpriz yumurta civciv çıkacak kuş çıkacak yakında düzelecek arkadaşlar ay ortası için bugüne odaklanmayın sadece bekleyin
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Barbegazi, Erol Bıldırcın, konuralp, kral, mehmet karsever, SinemSahin, SnowPoyraz, Troyexplorer, volkan34tr, yarim
(02-06-2022, 09:57 PM)Cengizhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-06-2022, 07:54 PM)Troyexplorer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. yazınızı okuyunca çok cahil olduğumu öğrendim. ben ve çevremdekilerin tamamı kışın yağan karın balığın kulağına kaçtığını sanıyorduk meğersem öyle değilmiş. bundan sonra bana biri balığın kulağına kar suyu kaçmış derse yanlış biliyorsunuz diyeceğim. doğrusunu öğrenmeleri için sizin yazdıklarınızı anlatacağım..(02-06-2022, 03:18 PM)Cengizhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkes 1987 kışından bahsedince aklıma geldi; o kış o kadar soğuk tiki balığın kulağına kar suyu kaçmış ve Çubukludaki dalgıç okulunun önünde ki alan tamamen balık ile kaplanmıştı. bunu duyunca kardeşimde bende gidip 2 poşet balık alıp eve getirmiştik. birden aklıma o günler geldi inşaallah yine öyle kar yağışı olur. Rica ederim , estağfurullah bunu yanlış bilmek sizi cahil yapmaz , balık hadiseleri ile ilgili konuları haber yapan bültenler konuyu gidip balığı tezgahta satan vatandaşa sorup balığın kulağına kar suyu kaçtı cevabını alınca insanlar bazı şeyleri onların yüzünden yanlış konuda yanlış yerde kullanabiliyor Bu yanlış anlamaları şuanki konuda doğru yere taşıyabildiysem ne mutlu bana fırsat verdiğiniz için
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alinuri5, Bir Dost, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, scream, SnowPoyraz, Snowsedat, Troyexplorer,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimurat, kral, Snowsedat,
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Burak1980, Emirsiyahbeyaz,
Azor hocam 15 -16 gibi beklediğimiz sistem 22 den sonra daha kuvvetli görünmüş sabah güncellenmesinde. Inşallah sibarya gelir yoksa işimiz olmayacak anlaşıldı
Beğenenler:
• ahmetcengiz, AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 21 Ziyaretçi |