| |
(01-09-2021, 08:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-09-2021, 08:12 PM)Raulmarul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey sibir ya diyorsunuz ekspres diyorsunuz aman aman diyorum bence pazartesiyi bekleyelim emin bey Sibirya Ekspresi KARSEVERLERİN ekspresi tabiki en basta sizin Emin bey ama bizleride unutmayin
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Snowsedat
Bilgisayar başında değilim.
Admin kardeşlerimden ricam raulmarul adlı kullanıcıya yol verin. Sonrasında da takip edelim.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartepemetin, kartutgunu, kral, mehmet karsever, Memoli86, Recep34, sahinok, scream, sennedjemus, Snow Gökhan, snow41, snowözgür, Snowreis1360, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
(01-09-2021, 08:21 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-09-2021, 08:12 PM)Raulmarul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey sibir ya diyorsunuz ekspres diyorsunuz aman aman diyorum bence pazartesiyi bekleyelim emin bey 2017de hangi tarihte olmuştu o hocam? Ben 2019da son 96-72 saatte ab konumu yüzünden kacirdigimiz sistemi hatırlıyorum.
Tam hatırlamıyorum Şubat 10 olabilr tek hatırladığım 1 hafta foruma giremedim kızgınlığımdan
(01-09-2021, 09:09 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam hatırlamıyorum Şubat 10 olabilr tek hatırladığım 1 hafta foruma giremedim kızgınlığımdan sistem hepimizin canini sıkmıstı bende hatirladim son 3 - 4 gun kalaya kadar muhtesemdi 3 - 4 gun kala baska yere gitmisti biz kirintisini dahi alamamistik insallah bir daha oyle birsey olmaz bozulacaksa 10 - 15 gun onceden bozulsun okadar can sıkmaz ama 3 - 4 gun kala bozulmasi bizim moralimizi daha cok bozuyor hayirlisi artik
Örümcek ağı gibi heryerde ab Ler var
Sabahtan iyi bence Yarın MGM kky ikonlarini kar yapabilir cuma icin
(01-09-2021, 08:45 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Noldu Serkanım karabiberim marul salatası mı canın çekti. 22 24 sistemimi de yok etmişsin. Kıskandım deeme sistemimi. Bir yiyemedik şu turşulu baklavayı. 22-24 biraz erken olabilir. Ama o tarihte %100 sistem almayız da demiyorum. Belki bir kaç günlük sapma ile kuvvetli bir sistem alma ihtimalimiz daha kuvvetli. Tahminin tarihi hedefe yönelik sıkıntı yok. Evet Sistem var ama bir kaç gün sapıtabilir örümceğim.
Beğenenler:
• adakar, bokers36, Burak1980, Burçin tugay, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral,
Serkan abi ay ortası civarı İstanbul pert diyodun hala geçerlimi?
Geçerli kardeşim.
ay ortası sistemi 13 geceden başlar 18 ine kadar sürer artı bir sistem daha olursa iyi olur. Ocak sonuna kadar en az 2 sistem bekliyorum.
Beğenenler:
• adakar, Burçin tugay, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Özgür, sahinok, snow41, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 16 Ziyaretçi |