Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-09-2021, 08:38 PM, Düzenleyen: snow41.)

(01-09-2021, 08:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2021, 08:12 PM)Raulmarul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey sibir ya diyorsunuz ekspres diyorsunuz aman aman diyorum bence pazartesiyi bekleyelim emin bey

Sıkıntı yok KARdeşim, dert etmeyin, o benim expresim, rahatsız olanlar varsada vız gelir, tırıs gider..Benim tarzım budur..Beğenenler okuyor yazılarımı, beğenmeyenlerde okumasınlar, hiç umrumdada değil..Ben bu işe yıllarımı verdim..Kimsenin sözleriyle bu saatten sonra değişecekde değilim..Daha önümüzdeki hafta Godzillalardanda bahsedeceklerim olabilir..Onu beklesinler asıl.. thumbsup Smile Dash  Smile thumbsup

Sibirya Ekspresi KARSEVERLERİN ekspresi tabiki en basta sizin Emin bey ama bizleride unutmayin

Bilgisayar başında değilim.

Admin kardeşlerimden ricam raulmarul adlı kullanıcıya yol verin.

Sonrasında da takip edelim.

(Son Düzenleme: 01-09-2021, 08:45 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Noldu Serkanım karabiberim marul salatası mı canın çekti. 22 24 sistemimi de yok etmişsin. Kıskandım deeme sistemimi.
  Beğenenler:
  • Snow Gökhan, snow41

(01-09-2021, 08:21 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2021, 08:12 PM)Raulmarul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey sibir ya diyorsunuz ekspres diyorsunuz aman aman diyorum bence pazartesiyi bekleyelim emin bey

Bitti artık bakmaya gerek yok ates ates
2017 olayı 30 senede bir olur inşallah olmaz 96 saat kala bozmuştu

2017de hangi tarihte olmuştu o hocam? Ben 2019da son 96-72 saatte ab konumu yüzünden kacirdigimiz sistemi hatırlıyorum.
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Tam hatırlamıyorum Şubat 10 olabilr tek hatırladığım 1 hafta foruma giremedim kızgınlığımdan Big Grin
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-09-2021, 09:15 PM, Düzenleyen: snow41.)

(01-09-2021, 09:09 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam hatırlamıyorum Şubat 10 olabilr tek hatırladığım 1 hafta foruma giremedim kızgınlığımdan Big Grin

sistem hepimizin canini sıkmıstı bende hatirladim son 3 - 4 gun kalaya kadar muhtesemdi 3 - 4 gun kala baska yere gitmisti biz kirintisini dahi alamamistik insallah bir daha oyle birsey olmaz bozulacaksa 10 - 15 gun onceden bozulsun okadar can sıkmaz ama 3 - 4 gun kala bozulmasi bizim moralimizi daha cok bozuyor hayirlisi artik
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Örümcek ağı gibi heryerde ab Ler var 
Sabahtan iyi bence 
Yarın MGM kky ikonlarini kar yapabilir cuma icin
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, hacimurat, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-09-2021, 09:50 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-09-2021, 08:45 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Noldu Serkanım karabiberim marul salatası mı  canın çekti. 22 24 sistemimi de yok etmişsin. Kıskandım deeme sistemimi.

Bir yiyemedik şu turşulu baklavayı.

22-24 biraz erken olabilir. Ama o tarihte %100 sistem almayız da demiyorum. Belki bir kaç günlük sapma ile kuvvetli bir sistem alma ihtimalimiz daha kuvvetli.

Tahminin tarihi hedefe yönelik sıkıntı yok. Evet Sistem var ama bir kaç gün sapıtabilir örümceğim. thumbsup

resim

(Son Düzenleme: 01-09-2021, 10:05 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Serkan abi ay ortası civarı İstanbul pert diyodun hala geçerlimi?

Geçerli kardeşim.

ay ortası sistemi 13 geceden başlar 18 ine kadar sürer artı bir sistem daha olursa iyi olur. Ocak sonuna kadar en az 2 sistem bekliyorum.

Konuyu Okuyanlar:
16 Ziyaretçi