| |
GFS öğlen modeli gibi gelirse Cuma- Pzt arası 4 gün kar yağma potansiyeli var.
Emin bey iyi ki varsiniz SIBIRYA EKSPRESI ni bekleyen bir siz birde ben varim yanliz bu kelime bazilarini rahatsiz edebilir ???
Ben karsilamak icin hazirim sanirim cuma gunu burda olur gibi En bastan ayin 13 - 14 u dedik kimi otelendi dedi kimi yagmaz gelmez dedi ama siz ve ben surekli bu sistemin arkasinda durduk gelecek insallah
Emin bey sibir ya diyorsunuz ekspres diyorsunuz aman aman diyorum bence pazartesiyi bekleyelim emin bey
Gem akşam güncellemesi
Gem tam benim sipariş ettiğim sistemi vermiş İstanbul 50 cm olur böyle gelirse ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, scream, Serkofb, Snowreis1360, Snowsedat
(01-09-2021, 08:12 PM)Raulmarul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey sibir ya diyorsunuz ekspres diyorsunuz aman aman diyorum bence pazartesiyi bekleyelim emin bey Sıkıntı yok KARdeşim, dert etmeyin, o benim expresim, rahatsız olanlar varsada vız gelir, tırıs gider..Benim tarzım budur..Beğenenler okuyor yazılarımı, beğenmeyenlerde okumasınlar, hiç umrumdada değil..Ben bu işe yıllarımı verdim..Kimsenin sözleriyle bu saatten sonra değişecekde değilim..Daha önümüzdeki hafta Godzillalardanda bahsedeceklerim olabilir..Onu beklesinler asıl..
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Snow Gökhan, snow41, snowözgür, Snowreis1360, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kartutgunu, kral, Raulmarul, snow41, Snowsedat
(01-09-2021, 08:02 PM)Kartepemetin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burçin tugay; Hocam şu yazdıklarının arasına bi nokta virgül koysan da bizi puzzle birleştirme derdinden kurtarsan keşke. Üstad garip bir klavye var yazana kadar canım çıkıyor farkındayım yeni değiştirdim telefonu Akıllı klavye diye birşey ben yazıyorum o değiştiriyor onları düzeltmeye uğraşıyorum arada noktalama işaretleri güme gidiyor
Beğenenler:
• adakar, AZOR, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartepemetin, kartutgunu, Snowreis1360, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartepemetin, kartutgunu, kral, snow41, Snowreis1360, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 20 Ziyaretçi |