Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

modeller birtürlü karar veremiyor dün 15-16 civarı şenlik vardı bu sabah 12-13 civarına şenlik vermiş. bakalım zaman yaklaştıkça ne gösterecek Smile gelsinde hangisi gelirse gelsin diye bakıyorum Smile
  Beğenenler:
  • hacimurat, snow41

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, kral, snow41, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-02-2021, 09:23 AM, Düzenleyen: snow41.)

(01-02-2021, 09:10 AM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: modeller birtürlü karar veremiyor dün 15-16 civarı şenlik vardı bu sabah 12-13 civarına şenlik vermiş. bakalım zaman yaklaştıkça ne gösterecek Smile gelsinde hangisi gelirse gelsin diye bakıyorum Smile

Bende zaten modellere gore 13 - 14 u gibi sistemin gelmesini bekliyorum daha oncede belirtmistim 15 ine kadar ilk kar tanelerini ama yerde ama havada gorebiliriz diyorum olmazsada yapacak bisey yok beklemeye devam edecegiz umutlar 15 marta kadar devam eder

https://www.milliyet.com.tr/gundem/turki...or-6395319
  Beğenenler:
  • Snowsedat, snowsnow

(01-02-2021, 09:12 AM)bokers36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

hocam görüntü çok güzel ama  bunu hep yapıyorlar aldığınız site sonrasında rehavete kapılıyoruz .  çok fazla inanıllıığırlığı yok eğer yağacak kar görüntüsü ise.  normal şekilde kar gelsin ilk etapta ona razıyız :Big Grin
  Beğenenler:
  • AZOR, Snowsedat, Ümittt

Söylenekler söylendi, bundan sonrasi Takdir-i ilahi.. thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Diyagramda 13u en soguk cikti oglen degisir ama 15-16 arasi icin hamak olusum sinyalleri var

resim

(Son Düzenleme: 01-02-2021, 10:58 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Müthiş bir siklon yağış verdi ve hepside kar hayal etmeye başlasakmı yoksa gfs bizimle dalgasınımı geçiyor Big Grin resim

(Son Düzenleme: 01-02-2021, 11:28 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Veriler ve modeller herne kadar 6 saatte bir farklı çıktılar versede, artık bana göre bu işin kaçarı yok..Bu sistemler yolda ve etkileriyle ilgili gelişmeler önümüzdeki hafta dahada yerine oturmuş görüntüler sergileyecektir.Tahminlerim beni bağlar, ister kabul edilir, istenirse edilmeyebilir..Bugünlerde güzel giden havaları baz alıp olumsuz yorumlar yapanlar bunun böyle olmayacağını hep birlikte göreceğiz..Ben KIŞ ortasında sıcak veya ılık giden havaları çok severim, bilirimki ardından müthiş sistemlerin kapısını açar..KIŞ ın ısı ne kadar yükselirse, o kadar soğumanın güçlü olmasına yardımcı olur..ETKİ- TEPKİ prensibide denebilir..Güneşli ve ılık, hatta sıcak sayılabilecek havaları görüp umudunu başka baharlara bırakanlar ve bunları yaptıkları yorumlarla ortaya koyanlara artık kızmıyorum, çünkü onlarda sistemler geldiğinde ne kadar hatalı düşündüklerini anlıyacaklar ve onlarda tecrübe sahibi olup, birdahaki benzer durumlarda daha bir dikkatli yorumlar yapacaklardır.. thumbsup Tahminlere gelirsek, ayın 10 veya 11 inden itibaren bu pattern değisecek..11-12-13 ilk darbeyi alacağız, akabinde hafif bir toparlanma olsada ardından 15 inden itibaren daha güçlü soğuk ataklar alacağız..Yağış miktarlarını vermek için beklenilmeli, bu konuda önümüzdeki hafta güncellemelere göre daha detaylı açıklamalar yaparız..Yakında SİBİRYA EKSPRESİ ile ilgili yeni bilgiler gelecek, yeterki istasyonda sabırla beklemeyi göze alalım..GELEEEOOOOO mesajları buraları inletecek.. thumbsup thumbsup thumbsup

(Son Düzenleme: 01-02-2021, 11:32 AM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Serkanım karabiberim nerdesin millet senden yorum bekliyor sen kayboldun. Çık da yaz yorumunu hasta etme insanı.
  Beğenenler:
  • hacimurat, Snow Gökhan, Snowevren, snowsnow

(Son Düzenleme: 01-02-2021, 12:35 PM, Düzenleyen: snow41.)

(01-02-2021, 11:26 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Veriler ve modeller herne kadar 6 saatte bir farklı çıktılar versede, artık bana göre bu işin kaçarı yok..Bu sistemler yolda ve etkileriyle ilgili gelişmeler önümüzdeki hafta dahada yerine oturmuş görüntüler sergileyecektir.Tahminlerim beni bağlar, ister kabul edilir, istenirse edilmeyebilir..Bugünlerde güzel giden havaları baz alıp olumsuz yorumlar yapanlar bunun böyle olmayacağını hep birlikte göreceğiz..Ben KIŞ ortasında sıcak veya ılık giden havaları çok severim, bilirimki ardından müthiş sistemlerin kapısını açar..KIŞ ın ısı ne kadar yükselirse, o kadar soğumanın güçlü olmasına yardımcı olur..ETKİ- TEPKİ prensibide denebilir..Güneşli ve ılık, hatta sıcak sayılabilecek havaları görüp umudunu başka baharlara bırakanlar ve bunları yaptıkları yorumlarla ortaya koyanlara artık kızmıyorum, çünkü onlarda sistemler geldiğinde ne kadar hatalı düşündüklerini anlıyacaklar ve onlarda tecrübe sahibi olup, birdahaki benzer durumlarda daha bir dikkatli yorumlar yapacaklardır.. thumbsup Tahminlere gelirsek, ayın 10 veya 11 inden itibaren bu pattern değisecek..11-12-13 ilk darbeyi alacağız, akabinde hafif bir toparlanma olsada ardından 15 inden itibaren daha güçlü soğuk ataklar alacağız..Yağış miktarlarını vermek için beklenilmeli, bu konuda önümüzdeki hafta güncellemelere göre daha detaylı açıklamalar yaparız..Yakında SİBİRYA EKSPRESİ ile ilgili yeni bilgiler gelecek, yeterki istasyonda sabırla beklemeyi göze alalım..GELEEEOOOOO mesajları buraları inletecek.. thumbsup thumbsup thumbsup

Emin bey elinize emeginize saglik gercekten dogru soylemissiniz o sistemler bir sekilde gelecek bunu cok istiyor ve bekliyoruz benim tahminimde gunlerdir boyle dediginiz gibi biz gordugumuzu soyluyor yorumluyoruz bundan sonrasi Allah bilecegi birsey herseyin hayirlisi olumlu dusunmek guzel bir sey hep derim kar yagma ihtimali yuzde 1 de olsa neden olmasin belki o yuzde 1 gerceklesecek

Ayrica kis ortasi ilik ve lodos her zaman guclu bir soguk ve kar yagisinin hebercisidir insallah yakinda bunun dogrulugunu gorur yasariz

Az once uzun vade tahminlere baktim ayin 9 undan itibaren sicakliklar tek hanelere iniyor 12 - 13 u gibide 5 - 6 derecelere geriliyor 10 gun kalmasina ragmen bu istikrar suruyorsa var birseyler

Konuyu Okuyanlar:
BABA, Barbegazi, hacimuratt, 51 Ziyaretçi