| |
modeller birtürlü karar veremiyor dün 15-16 civarı şenlik vardı bu sabah 12-13 civarına şenlik vermiş. bakalım zaman yaklaştıkça ne gösterecek
gelsinde hangisi gelirse gelsin diye bakıyorum
(01-02-2021, 09:10 AM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: modeller birtürlü karar veremiyor dün 15-16 civarı şenlik vardı bu sabah 12-13 civarına şenlik vermiş. bakalım zaman yaklaştıkça ne gösterecek Bende zaten modellere gore 13 - 14 u gibi sistemin gelmesini bekliyorum daha oncede belirtmistim 15 ine kadar ilk kar tanelerini ama yerde ama havada gorebiliriz diyorum olmazsada yapacak bisey yok beklemeye devam edecegiz umutlar 15 marta kadar devam eder https://www.milliyet.com.tr/gundem/turki...or-6395319
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Recep34, sahinok, Serkofb, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan
Diyagramda 13u en soguk cikti oglen degisir ama 15-16 arasi icin hamak olusum sinyalleri var
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, mehmet karsever,
Veriler ve modeller herne kadar 6 saatte bir farklı çıktılar versede, artık bana göre bu işin kaçarı yok..Bu sistemler yolda ve etkileriyle ilgili gelişmeler önümüzdeki hafta dahada yerine oturmuş görüntüler sergileyecektir.Tahminlerim beni bağlar, ister kabul edilir, istenirse edilmeyebilir..Bugünlerde güzel giden havaları baz alıp olumsuz yorumlar yapanlar bunun böyle olmayacağını hep birlikte göreceğiz..Ben KIŞ ortasında sıcak veya ılık giden havaları çok severim, bilirimki ardından müthiş sistemlerin kapısını açar..KIŞ ın ısı ne kadar yükselirse, o kadar soğumanın güçlü olmasına yardımcı olur..ETKİ- TEPKİ prensibide denebilir..Güneşli ve ılık, hatta sıcak sayılabilecek havaları görüp umudunu başka baharlara bırakanlar ve bunları yaptıkları yorumlarla ortaya koyanlara artık kızmıyorum, çünkü onlarda sistemler geldiğinde ne kadar hatalı düşündüklerini anlıyacaklar ve onlarda tecrübe sahibi olup, birdahaki benzer durumlarda daha bir dikkatli yorumlar yapacaklardır..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Matikler, mehmet karsever, Recep34, sahinok, Snow Gökhan, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan
(01-02-2021, 11:26 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Veriler ve modeller herne kadar 6 saatte bir farklı çıktılar versede, artık bana göre bu işin kaçarı yok..Bu sistemler yolda ve etkileriyle ilgili gelişmeler önümüzdeki hafta dahada yerine oturmuş görüntüler sergileyecektir.Tahminlerim beni bağlar, ister kabul edilir, istenirse edilmeyebilir..Bugünlerde güzel giden havaları baz alıp olumsuz yorumlar yapanlar bunun böyle olmayacağını hep birlikte göreceğiz..Ben KIŞ ortasında sıcak veya ılık giden havaları çok severim, bilirimki ardından müthiş sistemlerin kapısını açar..KIŞ ın ısı ne kadar yükselirse, o kadar soğumanın güçlü olmasına yardımcı olur..ETKİ- TEPKİ prensibide denebilir..Güneşli ve ılık, hatta sıcak sayılabilecek havaları görüp umudunu başka baharlara bırakanlar ve bunları yaptıkları yorumlarla ortaya koyanlara artık kızmıyorum, çünkü onlarda sistemler geldiğinde ne kadar hatalı düşündüklerini anlıyacaklar ve onlarda tecrübe sahibi olup, birdahaki benzer durumlarda daha bir dikkatli yorumlar yapacaklardır.. Emin bey elinize emeginize saglik gercekten dogru soylemissiniz o sistemler bir sekilde gelecek bunu cok istiyor ve bekliyoruz benim tahminimde gunlerdir boyle dediginiz gibi biz gordugumuzu soyluyor yorumluyoruz bundan sonrasi Allah bilecegi birsey herseyin hayirlisi olumlu dusunmek guzel bir sey hep derim kar yagma ihtimali yuzde 1 de olsa neden olmasin belki o yuzde 1 gerceklesecek Ayrica kis ortasi ilik ve lodos her zaman guclu bir soguk ve kar yagisinin hebercisidir insallah yakinda bunun dogrulugunu gorur yasariz Az once uzun vade tahminlere baktim ayin 9 undan itibaren sicakliklar tek hanelere iniyor 12 - 13 u gibide 5 - 6 derecelere geriliyor 10 gun kalmasina ragmen bu istikrar suruyorsa var birseyler
Beğenenler:
• Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, sahinok, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| BABA, Barbegazi, hacimuratt, 50 Ziyaretçi |

gelsinde hangisi gelirse gelsin diye bakıyorum