Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-30-2019, 03:59 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-30-2019, 03:41 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-30-2019, 03:16 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mgm 1 - 3 ocak sistemine istanbul ve kocaeliye yagmur vermis

Değiştirir.

Bu arada 5-8 Ocak sistemi hamak pozisyonu almaya başlamış.
Ben balkanlarda kalır dedim ama bizede uğrayacak gibi.

resim

Serkan bey hep bir mujdeyle geliyorsunuz insallah insallah sistemler zincir olmus geliyor ama unutmayin ki siz haftalar oncesinde 6 - 8 ocak sistemi var diyordunuz

Bakalım demişmiyim gerçekten.Smile

Altta paylaşıyorum..(tarihlere dikkat)

resim

resim

Kalite farkı...
@snowserkan Coffee

Bugünkü ao nao fazla pozi olmuş gibi Serkanım karabiberim ne dersin.
  Beğenenler:
  • Xooner

(12-30-2019, 05:13 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugünkü ao nao fazla pozi olmuş gibi Serkanım karabiberim ne dersin.

tarantula hocam sen yıllar önce de ariftarif e de arifim karabiberim derdin :Big Grin aklıma geldi 

bazen diyorum kendi kendime serkan abi arif abi mi diye :Tongue DBig Grin
  Beğenenler:
  • sahinok, Snowsedat

Pozi olsun daha iyi ona şekil veririz biz turşulu baklava.

Balans ayarı yapmak bizim işimiz.

Bugün İstanbul havaalanı
Uçaklar poyraz fırtınası ve pistin yanlış konumlandırılması nedeniyle inemiyorlar
https://twitter.com/Mikdatca/status/1211...52973?s=09

(Son Düzenleme: 12-30-2019, 06:10 PM, Düzenleyen: Xooner.)

Mikdat Hoca bizim uzmanlık alanımızla ilgili yazmış da o 20 derece muhabbetine girmese çok iyi olacakmış. O iş öyle 20 derece şöyle yapalım, böyle yapalım denecek kadar kolay değil. Crosswind landings denilen şey dünyanın her yerinde var. O halde Düsseldorf, Chicago O'Hare, Paris Charles de Gaulle Havalimanlarını da 20 derece şey yapsalardı Smile Yüzlerce bileşeni olan bir denklemdir pist yönü belirlemek. Maksat muhalif olmaksa başka bir şey bulmalı bence. Yanlış anlaşılmasın, benim amacım yeni havalimanını savunmak değil. Yanlış bir yoruma yorum yapmak. Unutulmasin ki Atatürk Havalimanı ile İstanbul Havalimanı aynı pist yönlerine sahip. O halde Atatürk Havalimanı da 40 sene evvel yanlış yönlü yapılmış, öyle mi?

Velhasıl kelam, bunlar olağan şeylerdir. Yılda birkaç kez olması olağandır.

yerı değıl ama ıst hava lımanı oraya yapılmaz yer secımı yanlış karadenız sert rüzgarları tam bölgeye vuruyor önündede hıc engel yok bu kış böyle haberlerı sık sık duyacağız
  Beğenenler:
  • AZOR, Snowsedat, snowserkan

hayırlı akşamlar  cümleten .

ahhh ahh Big Grin  yakınlarda kütahya da öyle güzel kar yağıyor ki arkadaşlar  Big Grin  izlemek isteyenler için

http://www.kutahya.bel.tr/kamera.asp
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, Poyraz, sahinok, Snowsedat, snowserkan

son söz ben sarıyer karadenıze bakan yamaclarında ve şilede yaşadım özelıkle kışın güney ve kuzey yönlerı arasında cok fark kuzey kıyıları hava yönünden cok sert orada kac defa fırtınaya yakalamdım anlatamam koskoca gemıler batıyor o bölgede ıklım bambaşka

Konuyu Okuyanlar:
Galatasaray1905, 34 Ziyaretçi