| |
(12-30-2019, 10:56 AM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi selamlar ocak başı ve ortası olarak son durumu istanbul ve çevresini kapayacak şekilde özellikle (gebze) Selam, Ocak ayından beklentilerimiz belli, Bir çok defa dile getirdim. Sistemleri yorumlarken genel desenler üzerinden yorumluyorum. Sistemi lokalize edeceğimiz yani sistemin niteliğini, sınırını ve noktasal düşeceği alan veya alanları belirlemek daha çok kısa vadeye girdiğinde yapılacak işlemler. Şimdi kısa ve orta vade diyeceğimiz Ocak ilk hafta içinde 2 atak var. Kısa vade 1-3 ocak ve orta vade 5-8 ocak. 1-3 Ocak sistemi; İstanbul'un, Bursa'nın, Kocaeli'nin, Sakarya'nın tamamında Kar yağışlarının görülmesine neden olabilecek bir sistem. Sahillerde dahil olmak üzere saydığım bu alanlarda Kar yağışlarını göreceğiz. Fakat birikim hadisesi (3cm üzeri) sadece rakımı fazla olan kesimlerde olacak. Kıyılarda belki yağış anında hafif 1-2 cm beyazlama tarzında bir şeyler olabilir. 200 mt ve üzeri alanlarda 5-10 cm birikim ( anlık değişimlere bağlı) olma ihtimali kuvvetli. 5-8 Ocak sistemi ise Güneydoğu Avrupa'da etkili olacak. Kar sınırımıza kadar gelip orada duracak. Uzun vadede ise 10-12 Ocak aralığında giriş yapması muhtemel bir sistem beklentimiz vardı zaten ve bu beklentimiz devam ediyor. Bu sistem için çok farklı düşünüyorum. ![]() Onun detaylarına da ilerleyen günlerde bakarız inşallah.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Babazilla, Bir Dost, Burak1980, burakrpc, byarslan, Captmehmet, Cino, hacimurat, KardanadamEmin, kardelisi, kartutgunu, kral,
O beğenmediğimiz geçen seneyi mumla arıyoruz şu ana kadar. Aşağıda sırasıyla 12 Aralık 2018, 26 Aralık 2018 ve 7-8 Ocak 2019'da Levent Beşiktaş manzaraları...
![]() ![]() ![]()
(12-30-2019, 01:17 PM)Msobrc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.bursabuyuksehir.tv/uludag-zirve-18201.html Sanırım bir kamera görüntüsüne ne kadar uzun bakılırsa o kadar uzun seyrettim bir sağa bir sola dönen kameradan muhteşem manzarayı...Bir an için bedenim burada kaldı ama ruhum oralara gitti.Gerçekten çok özlemişim. 7-8 sene evvel,kameranın solunda gözüken otelin yenilenme projesinde çalışmıştım.Ben ilk defa o bölgede bir telefon klubesinin karın altında kaldığına şahit olmuştum. Bursa da oturanlar imkanları dahilinde mümkünse, gerçekten çok şanslılar.En azından ufak bir seyahatle kara ulaşabiliyorlar.Benim beş yaşında ki kızım şimdiden başımın etini yemeye başladı ne zaman kar yağıcak diye Bursa da olsa atla arabaya gün boyunca oynasın.Tabiki dediğim gibi maddi manevi imkanlar dahilinde.Herneyse biz İstanbullular olarak dediğimiz gibi ocak ayına kilitlendik. Kamera görüntüsü için teşekkürler hoş bir nostalji oldu benim için.Herkese hayırlı günler dilerim. Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, byarslan, Canberk, Captmehmet,
Bu çizgiresim bile birçok hayallerin, tatlı nağmelerini dile getiriyor, şu sokakda yürümek bile bin derde deva......
Beğenenler:
• adakar, ahmet sözen, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Babazilla, bokers36, Burak1980, byarslan, Captmehmet, Cino,
serkan beyın dedığıne göre 1 ve 3 ocak ıstda kar göreceğız kendısı öyle yazmış had hayırlısı
Selam,
Ocak ayından beklentilerimiz belli, Bir çok defa dile getirdim. Sistemleri yorumlarken genel desenler üzerinden yorumluyorum. Sistemi lokalize edeceğimiz yani sistemin niteliğini, sınırını ve noktasal düşeceği alan veya alanları belirlemek daha çok kısa vadeye girdiğinde yapılacak işlemler. Şimdi kısa ve orta vade diyeceğimiz Ocak ilk hafta içinde 2 atak var. Kısa vade 1-3 ocak ve orta vade 5-8 ocak. 1-3 Ocak sistemi; İstanbul'un, Bursa'nın, Kocaeli'nin, Sakarya'nın tamamında Kar yağışlarının görülmesine neden olabilecek bir sistem. Sahillerde dahil olmak üzere saydığım bu alanlarda Kar yağışlarını göreceğiz. Fakat birikim hadisesi (3cm üzeri) sadece rakımı fazla olan kesimlerde olacak. Kıyılarda belki yağış anında hafif 1-2 cm beyazlama tarzında bir şeyler olabilir. 200 mt ve üzeri alanlarda 5-10 cm birikim ( anlık değişimlere bağlı) olma ihtimali kuvvetli. 5-8 Ocak sistemi ise Güneydoğu Avrupa'da etkili olacak. Kar sınırımıza kadar gelip orada duracak. Uzun vadede ise 10-12 Ocak aralığında giriş yapması muhtemel bir sistem beklentimiz vardı zaten ve bu beklentimiz devam ediyor. Bu sistem için çok farklı düşünüyorum. ![]() Onun detaylarına da ilerleyen günlerde bakarız inşallah. * Serkan Bey'den alıntıdır. Arka sayfada kalmış olduğundan tekrar kopyala yapıştır yapmak istedim.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, byarslan, Captmehmet, Cino, hacimurat, kartutgunu, kral,
(12-30-2019, 01:34 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi değerli yorumların için cok teşekkürler direkt mesajıma yorumun ayrıca mutlu etti umarim ve site sakinleri tamamı olarak umarız ki desenler ve senin görüşlerin birleşir o desenler bizi yarı yolda bırakmaz ve bu yıla beklediğimiz başlamış bile oluruz lapa lapa KAR tanelerimin üzerimize yağdığı ve saatlerce pencere önünde yağan KAR tanelerini izlemek dileğiyle tekrar teşekkürler Serkan abi(12-30-2019, 10:56 AM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi selamlar ocak başı ve ortası olarak son durumu istanbul ve çevresini kapayacak şekilde özellikle (gebze)
(12-30-2019, 03:07 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi değerli yorumların için cok teşekkürler direkt mesajıma yorumun ayrıca mutlu etti umarim ve site sakinleri tamamı olarak umarız ki desenler ve senin görüşlerin birleşir o desenler bizi yarı yolda bırakmaz ve bu yıla beklediğimiz başlamış bile oluruz lapa lapa KAR tanelerimin üzerimize yağdığı ve saatlerce pencere önünde yağan KAR tanelerini izlemek dileğiyle tekrar teşekkürler Serkan abi Rica ederim kardeşim, O günlere az kaldı biraz daha sabır. (12-30-2019, 03:16 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mgm 1 - 3 ocak sistemine istanbul ve kocaeliye yagmur vermis Değiştirir. Bu arada 5-8 Ocak sistemi hamak pozisyonu almaya başlamış. Ben balkanlarda kalır dedim ama bizede uğrayacak gibi.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Cino, Ekrem14, Emreitsa,
(12-30-2019, 03:41 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-30-2019, 03:07 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi değerli yorumların için cok teşekkürler direkt mesajıma yorumun ayrıca mutlu etti umarim ve site sakinleri tamamı olarak umarız ki desenler ve senin görüşlerin birleşir o desenler bizi yarı yolda bırakmaz ve bu yıla beklediğimiz başlamış bile oluruz lapa lapa KAR tanelerimin üzerimize yağdığı ve saatlerce pencere önünde yağan KAR tanelerini izlemek dileğiyle tekrar teşekkürler Serkan abi Serkan bey hep bir mujdeyle geliyorsunuz insallah insallah sistemler zincir olmus geliyor ama unutmayin ki siz haftalar oncesinde 6 - 8 ocak sistemi var diyordunuz |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, 33 Ziyaretçi |

bir degerlendirmeni site sakinleri adına istiyorum tamamen rica olarak tabiki ocak ilk sistem ısındı görüşleri artmaya başladı bol KAR'lı günlere ulaşmak dileğiyle esenlikler .

Bursa da olsa atla arabaya gün boyunca oynasın.Tabiki dediğim gibi maddi manevi imkanlar dahilinde.