Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-24-2018, 09:37 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Serkan bey 2 gün önceki güncellemelerde kar yapabilecek sistem yarım günken bugün neredeyse 20 saat belkide üzerine çıktı yanılıyormuyum acaba

(02-24-2018, 09:34 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 Mart itibari ile artık kar olasılığı çokmu düşük olucak peki? Yada bu 28 subat 1mart sistemi uzarmı

2 martta dair benim bir beklentim yok anladığım kadarıyla

(02-24-2018, 09:34 PM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 2 gün önceki güncellemelerde kar yapabilecek sistem yarım günken bugün neredeyse 20 saat belkide üzerine çıktı yanılıyormuyum acaba

(02-24-2018, 09:34 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 Mart itibari ile artık kar olasılığı çokmu düşük olucak peki? Yada bu 28 subat 1mart sistemi uzarmı

Sadece 2 günlük yani. Hani bazen 2 gün ile başlıyor ama 4 5 gün uzuyorya o yüzden sordum. Yinede çok teşekkür ederim Yeşil_deniz

(02-24-2018, 09:40 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-24-2018, 09:34 PM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 2 gün önceki güncellemelerde kar yapabilecek sistem yarım günken bugün neredeyse 20 saat belkide üzerine çıktı yanılıyormuyum acaba

Sadece 2 günlük yani. Hani bazen 2 gün ile başlıyor ama 4 5 gün uzuyorya o yüzden sordum. Yinede çok teşekkür ederim Yeşil_deniz
Bu sistemi ucundan bucağından aldığımıza şükredelim biz yağış olarak tatminkar soğuk olarak üşüyeceğiz o kadar 28 den 1 marta geçişte ne alırsak kăr olarak şükredelim

avustusya'da kar başladı Sad

Herkese merhaba
Serkan bey öncelikle site hayırlı olsun.
Mevcut sinoptikte 25 - 1 arası herşey olabilir. istanbul için...
ecm , gfs 5-10 cm kar kalınlığı
icon da 10 - 20 cm kar kalınlığı
sınırda olan bir sistem olduğu için ab alanlarının konumu hergün değişikliğe sebebiyet veriyor.
Ayrıca 995 lik bir ab bile fark yaratabilir.
Her güncellemede ufakta olsa bile bir doğulama var.
Yaklaşık bir haftadan beri modeller çözemedi ve çözemeyecek. çünkü ab ler sürekli değişiyor.
Benim tahminim ilgili tarih aralığında güzel kar yağışı alacağım.
Forum tekrardan hayırlı olsun.

mutlu günler.

Sekanbey 8 mart icinde bir sistemden bahsediyordunuz o sistemin durumu nedir

Iyi aksamlar herkese, Serkan hocam Edirne için bu hafta ici herhangi birbl gun okulların tatil olma ihtimali varmıdır?

(02-24-2018, 10:18 PM)snowberke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Iyi aksamlar herkese, Serkan hocam Edirne için bu hafta ici herhangi birbl gun okulların tatil olma ihtimali varmıdır?

Berke Bey merhaba
28-1 tarihleri için muhtemel gözüküyor.
iyi günler.

Ümraniye şu an 3 derece...hava tahminlerden daha soğuk olacak..bu gece yağış sulu kar olabilir.

Dolunay hanım aramiza hoşgeldininiz. Sizde malum foruma üyeydiniz yanlış hatırlamıyorum değil mi? Rolleyes
SUDAN ADAM

Konuyu Okuyanlar:
21 Ziyaretçi