Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim

Efsane yi isaret ediyo ukmo.

Efsane değilde güzel bir kapanış ömer son veriler bursa için bile biraz olumlu

(02-24-2018, 08:03 PM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Efsane yi isaret ediyo ukmo.

Efsane yok arkadaşlar . Bir günlük 28 Şubat 1Mart arası soğuma ve kar var o kadar.

(02-24-2018, 08:10 PM)eenginn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-24-2018, 08:03 PM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Efsane yi isaret ediyo ukmo.

Efsane yok arkadaşlar . Bir günlük 28 Şubat  1Mart arası soğuma ve kar var o kadar.

Böyle bir kış için malesef efsane lafına bende katılıyorum Engin bey sanırım yağması bile güzel olucak heralde çünkü bu kışın son şansı olarak görüyorum

(02-24-2018, 08:30 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-24-2018, 08:10 PM)eenginn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Efsane yok arkadaşlar . Bir günlük 28 Şubat  1Mart arası soğuma ve kar var o kadar.

Böyle bir kış için malesef efsane lafına bende katılıyorum Engin bey sanırım yağması bile güzel olucak heralde çünkü bu kışın son şansı olarak görüyorum
Ne kışlar geçireceğiz daha geçmiştede geçirdik son bir sistem daha alacaksak alacağız

Bu senenin Efsanesi olur.
Tek olma sıfatı ile Smile

Önceki günlere göre daha doğulu geliyor 28i ve 1 kaçmaz artık
resim
Son ECMWF güncelemesi

2 Mart itibari ile artık kar olasılığı çokmu düşük olucak peki? Yada bu 28 subat 1mart sistemi uzarmı

Z500 de iki tane 1010 gördüm yanlış olmasın ve ukrayna uzerindede bir ab vardı bunlar sistemi bize kaydıracak önemli faktörlerdir. İnşallah adım adım geliyor.

Konuyu Okuyanlar:
22 Ziyaretçi