| |
(12-31-2018, 10:48 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-31-2018, 10:44 AM)kaptankral4 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MerhabaMerhaba, SERKAN ABI AKSAM KAC GIBI NOKTAYI KOYARSIN????
Bu sırada gece ne olduysa Aydos eteklerinde bulunan mahallelerdeki arabaların camları buzla kaplanmış. Bir tanesine bakınca kirli mi diye baktım ama buz kaplamış.
Bu sene yer olarak da epey iyi bir yerdeyim ve sistemler kar yağdırdıkça Aydos'u o beyaz gelinlikle fotoğraflayıp paylaşmış olacağım.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
(12-31-2018, 01:55 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS ÖĞLEN GÜNCELLEMESİ SİZİN YAPTIĞINIZ BU PAYLAŞIM OCAK AYI ORTASI YANİ DAHA 288 SAAT VAR KALDI Kİ ÖNÜMÜZDE AYNI SİZİN BU GÖSTERDİĞİNİZ 288 SAAT ÖNCESİNDE BİZLERE DAHA MÜKEMMEL ÇIKTI VEREN VE YAKLAŞTIKÇA ERİYEN BİR SİSTEM ÖRNEĞİ VARKEN BU PAYLAŞIMLAR BİZLERİ SADECE ÜMİTLENDİRMEKTEN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYOR. EĞER BİR GERÇEK VARSA ODA 120 SAATİN DIŞINDA HİÇ BİR VERİRİN İNANDIRCILIĞININ OLMAMASI..
Sakin olun Hasan bey,
Sitemizin amacı görüneni göstermek. İnsanları ümitlendirmek değil bilgilendirmek için buradayız. Paylaşımlara bu şekilde yaklaşmayalım. Mesajın tamamını da Büyük harflerle yazmayın lütfen
Merhaba.Şu bir gerçek ki serkan abinin 20 gün önce işaret ettiği tarihte yine bir sistem var.Geçen iki kar yağışının ötesinde yerde de görebilecegimiz türden ama 10 cm ama 15 cm bir kar yağışı%90 var.Lakin 2017 ile kıyas yapılıp yapılmayacağı için son 1 güne daha ihtiyacımız var.İhtimal %1 ama ihtimal var.Yürekten kutlarım tahminci arkadaşları.Cm haricinde hiçbir zaman yanılma payları olmamıştır.Cm hesabı da bildiğiniz üzere son güne kadar ihtimal dahilindedir.Son olarak 25 kasımdan beridir soğuk taraftayız.Atmosferinde bizim coğrafyada bir molaya ihtiyacı olabilir doğal olarak.Ama geçen yıl nasıl kış boyu pasif azor,etkin izlanda aylarca sürebiliyirsa.Bu sene de aylarca azor hükümdarlığı ve aktif sibirya ile tüm kışı sistem silsilesi ile geçirebiliriz pek hala.Moral bozmaktansa allahtan sağlıklı ömür dileyelim.Daha çoook sistemlerde hasret gideririz.Yeter ki ömrümüz vefa etsin.Herkese kucak dolusu sevgiler...
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980,
Bu sisteminde kendi içinde dinamikleri var merak etmeyin.
Oklüzyonu var DEKi var. Mesela 5 Ocak günü aralıksız kuvvetli bir kar yağışının olacağını düşünüyorum. Bu yağış neticesinde 20cm 30 cm'de birikebilir.yağış anında -2 -3 derecelere inen bir sıcaklıkta olabilir Anlık değişimlere ve oluşumlara açık ince detayların olduğu bir sistem. Sabır edeceğiz. Birbirimizi kırmayacağız. Bakın Evren kardeşimin de söylediği gibi modellerde yokken göstermiyorken detaylı araştırmalar sonucu bu sistemin tarihini yakaladık ve buradan duyurduk. Şimdi ise sayılı günler kaldı ve verdiğim tarih 4-5 Ocağı bekler hale geldik. Kış daha yeni başlıyor. Bundan sonra gelecek sistemler hem daha kararlı, bilinmeyenleri az, hemde daha uzun süreli olacak. Evet empati kurabiliyorum. Kar ve onun oluşturduğu görüntüyü ruhumuz çok özledi. Ama sakin olacağız. Bu sistemleri hazırlayıp güneye iten ben değilim. Benim uzmanlığım uzun vadede bir şeyleri yakalamak. Bu arada hepinizin yeni yılını kutlarım. Yeni yıl sevdikleriniz ve dostlarınızla iyi ilişkiler kurabileceğiniz, hastalık ve dertten uzak bir yıl olsun. Yeni yıl bol karlı ve bol sistemli bir yıl olsun inşallah.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, Bfkbeko, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, cem77, Cemal reşit, ColdAddict, duman, Emirsiyahbeyaz, exRage, gevrim, hakancitak, Hasan_iSTANBUL, Hunter, KardanadamEmin, kardelisi, Keremburada, Kozoner, mehmet karsever, mertulan, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nuray, oguzsoydan, Olyosmanli, Osman58, Poyraz, Reis, sahinok, Salih, samsunspor87, sistem_kuşa_döndü, Snowevren, Snowlove sinan, Snowsedat, Snowtime, taboo, volkan34tr, whitesnoww, Xooner
Hasan_iSTANBUL adamlar saatlerce verileri inceliyorlar, modellere bakıyorlar. Herkes güneşli diyorken buradakiler sana 1 ay sonrası için şu gün şu saat kar yağabilir diyorlar. Kar yağmasa bile sistemi alıyoruz ama soğuma veya yağış yetersiz olduğu için kar gelmiyor. Karı onlar yağdırmıyorlar ya, sadece tahmin yapıyorlar. Bu kadar emeği 2 dakikada çöpe atmak onlar için haksızlık. Günün ve gecenin her saati buradalar ve işin içinde ciddi emekler var. Ben uğraşamam mesela, ciddi diyorum. Günün her saati gel buraya bin tane model at, tek tek basınç alanlarını, atmosfer hareketlerini anlat. Zor iş. Hepimiz karı seviyoruz ama biraz daha sabırlı olmalıyız
Bir şey sormak istiyorum, bu modellerde ısınma oluyor diyorsunuz, bizimde moralemiz bozuluyor tabi
peki ısınması gibi bir anda tekrar soğuması mümkün mü, kar yağmasını sağlayacak bir faktör bir anda cikabiliyormu.. Sadece karsever biriyim hic bilgim yok bunu merak ediyorum
(12-31-2018, 03:36 PM)Zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir şey sormak istiyorum, bu modellerde ısınma oluyor diyorsunuz, bizimde moralemiz bozuluyor tabi Modeller sistemleri ilk ham hali ile gördüğünde bazı parametreleri (rüzgar, tepki alçağı yönü, oluştuğu alan,) öngöremiyor. Bunlar zaman içerisinde bilinmezden bilinene ve yanlıştan doğruya evriliyorlar. Bu sayede olması gerekeni en yakın hali ile yansıtıyorlar. Modellerde sürenin 120 saat üzerinde olan her görüntüsü radikal anlamda değişime açıktır. Sorduğunuz yada merak ettiğiniz durumların hala değişebilme ve yeni parametrelerin ortaya çıkması veya değişebilme ihtimalleri bulunmaktadır. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Beykozlu53, pcz2013, snow41, 33 Ziyaretçi |

peki ısınması gibi bir anda tekrar soğuması mümkün mü, kar yağmasını sağlayacak bir faktör bir anda cikabiliyormu.. Sadece karsever biriyim hic bilgim yok bunu merak ediyorum