Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Tüm forum ekibine tüm karsever arkadaşlara sevgiler saygılar herkese hayırlı bir hafta va hayırlı bir yıl diliyorum Allahtan. Geçenlerde serkan kardeşimiz 31 aralık 2016 günü ait 5-6-7-8 ocak 2017 günlerinin verilerini paylaşmıştı. Ve gördüğümüz bırakın efsaneyi kky bile göstermiyormuş nerdeyse. Demem oki bu verilerle karamsarlığa kapılmamak lazım. Serkan kardeşimiz ve diğer arkadaşlar gerekenleri söylediler.artık takdir Allahtan o neylerse güzel eyler her hükmünde tam isabet kaydeder. Allaha emanet olun cümleten

(12-31-2018, 10:16 AM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mesaj kaçırmamak için siteyi refresh yapmaktan helak oldum.

Aynen kardeşim sürekli yenile yenile yap birde telefondan giriyorum o daha da zor
  Beğenenler:
  • sennedjemus

(12-31-2018, 10:22 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-31-2018, 10:10 AM)Soğukcephe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ecmwf diyor ki havada kar görmeniz bile lütuf bu sistemde bu şehirde...

Bakın verisiz bir şekilde yorum yapmayın dedik. siz bildiğinizi okumaya devam ediyorsunuz.

Bak bakalım ecmwf öylemi demiş? 15-20 cm kar vermiş.

yağar yağmaz. ama sen kurallara uymadığın için yasaklanmayı hak ettin.

resim
Abi cevap verme direk banla gitsin

Ilk sistemden 20 cm alabiliriz neden olmasin. Gfs paralel yagis anlaminda kotu ama. Sicaklik anlaminda gayrt iyi yagis direk kar olarak baslayabilir. Persembe gunu. Soguklar erken giricek gibi. Ecmf ilk sistemden Serkan abi paylasti 20 cm.
  Beğenenler:
  • Argento1907

(Son Düzenleme: 12-31-2018, 10:42 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar diyagrama bakınca rahmetli annemin mutfak mikseri geldi aklıma....( çarşıpazar karışmış.) Dash Spiteful )    http://modeles7.meteociel.fr/modeles/gen...tanbul.gif    http://old.wetterzentrale.de/pics/MT8_Istanbul_ens.png   mode=0&x=&y=&run=12&lat=41.012145748987855&lon=29.15094339622641&runpara=0
resim
  Beğenenler:
  • Argento1907, snowserkan

Bir kaç mesaj önce paralelin kar derinliği tahmini paylaşılmış.
resim
  Beğenenler:
  • Ömer18

Merhaba

AB 1010hpalarda doguyor.Belki azda olsa kaymasi doguya gerekir.990 lar genelde selanike saroza gidiyor.Tabi baska faktorlerde vardir.Acaba yanlismi dusunuyorum.

GFS OP. ise çok daha az veriyor bu değeri.

resim
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

(12-31-2018, 10:42 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kaç mesaj önce paralelin kar derinliği tahmini paylaşılmış.
resim
Gfs paralel 11 13 aralik sisteminde sicaklik ve soguk girisini ve karin ne zaman baslayacagini bilmisti. Ama yagis cok azdi. O yuzden yagisa guvenemedim ama sicaklik konusunda cok iyi. Persembeyi dort gozle bekliyorum.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan

Az evvel bi karışıklık oldu, bilgisayar sistem takibetmekden başı döndü herhalde.... Big Grin    http://modeles.meteociel.fr/modeles/gens...&runpara=0
  Beğenenler:
  • adakar, mehmet karsever, Ömer18, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Əspəranza34, pcz2013, 30 Ziyaretçi