| |
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, Karlı gün, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon,
(01-01-2023, 04:59 PM)Ümit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey Kar sevgimi bilseniz inanin boyle soylemezsiniz birgun karsilarsak bol bol konsuruz internette bazen bazi seyler anlasilmiyor malesef . Seni anlıyorum Ümit..Hakda veriyorum, bazen ibrelerimiz şaşıyor..Şunu iyi biliyorumki sende çok iyi bir KARSEVER sin, artık buna hiç şüphem yok..Umarım bir sonraki toplanmamızda sende olursun ve bolbol konuşuruz..Sevgiler, saygılar KARdeşim..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Eray, Karlı gün, mirhan, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, Snowtime, Uygar Özerk,
(01-01-2023, 04:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-01-2023, 03:35 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarantula Azor Kardanadam Emin (TAK) MAHŞERİN 3 ATLISI olarak Çamların arasından son yaptığımız analizler sonucunda Azorun yani benim İskandinav biletimi aralarında para toplayarak aldılar yakında beni İskandinav ülkelerine yolcu edecekler
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Eray, Ftherdem, KardanadamEmin, Karlı gün, Mustafa Torun 0834, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat,
Kabe deki kar videosunu bende görmüştüm. Efekt eklenerek yapılmış bir video olduğu ortaya çıktı.
Sonsuza DEK
Arkadaşlar 5-6 ile 10 Ocak arası beklediğim sistem artık rayına oturuyor gibi..Azorla, İzlanda'nın belini bugün kırdık ve aldık elimize koyu mavi boyaları hemen modelleri boyadık..
Bu modeller bir süre daha değişim olmazsaki olacağını düşünmüyorum sonrasında sevgilimize kavuşuyoruz demektir..İlk KARtopunu Ümit'in başına atacağım.. Takibe devam..![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 43 Ziyaretçi |

onlara sistem indireceğime dair söz verdim Ocak ayında sağlam bir sistem indireceğim. Görüşmek üzere arkadaşlar. 

"