| |
Ben de tabii ki diğer forumlara bakıyorum. Eğer onların tahminleri varsa orada okuyorum. Buraya taşımaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Diğer sitelerde snowserkanın yorumu bu diyip link paylaşın bakalım ne yapıyorlar.
Yine de kararı site yönetimi verecek tabii ki.
Başka forum ismi içeren videolar yasak.
Biriniz bir video hazırlayın ve snowserkan.com isminide zikredin videoda bakalım ne olacak. ![]() Biz ilham almayız ancak veririz. Eğer Kış tahmini okumak istiyorsanız burayı takip etmeniz yeterli. Aralık, Ocak, Şubat hatta Mart. Takip edin tek tek ne olacağını anlatacağız. Elma, Armut, Patates, Soğan, Mandalina üzerinden kış tahmini yapılmaz. Karıncalarda yeryüzünü erken terk ettiler bu sene onu nasıl yorumlayacağız peki. Belkilerle keşkelerle tahmin yapılmaz.
Beğenenler:
• Alp 1903, AZOR, Burak1980, gececi, Hasan, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, sahinok, Snowsedat, ThunderSnow
Bu forumda başka forum tahminlerini paylaşmayın lütfen bunu istemiyoruz.
O tahminleri yerinde okuyun.
Beğenenler:
• Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, gececi, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Poyraz, sahinok, Snowsedat, ThunderSnow
(10-30-2019, 08:45 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Denizliye taşındık soğuktan serinlikten yağıştan bi haberiz unuttuk artık sıcak kurak ılıman havaya alışmak zorundayız sanırım(10-30-2019, 08:16 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar iyi akşamlar, istanbul altına yazmış oluyorum lakin denizli ile ilgili yağış ve soğuk hava ne zaman gelir bilgi alma şansım var mıdır.
Kendi aranızda tartışmayın lütfen, bir üyeden veya paylaşımdan şikayetiniz varsa bizlere bildirin biz gereken işlemi yaparız. Böylelikle forum içerisinde huzursuzluk olmaz.
Hasan Kardeşim, Çameli’den mi taşındınız Denizli’ye? Eğer öyleyse yazları vay halinize. Kışları ise şükürler edersiniz
(10-31-2019, 11:19 AM)karlıkış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başka bir tahminci tarafından yapılmış kış tahmininin burada yer almasının ne gibi bir zararı var acaba? Orçun Bostancı'nın gayet keyifli bir söyleşi şeklinde yaptığı tahmin neden siliniyor? Bunu izleyip yararlanmak, fikir edinmek varken? Sayın karlıkış. Öncelikle şunu belirtmek isterim Kişiye özel yapılan paylaşımların sitemiz içerisinde yayınlanmasını etik bulmuyoruz. Bunun bir değil birkaç nedeni var ben konuyu açayım sizlerde doğru olup olmadığı konusunda fikir beyaz edersiniz.. 1. Öncelikli nedenlerinden bir tanesi yazısını paylaştığımız hangi tahminci olursa olsun isim vermeden söylüyorum yapmış olduğu paylaşımı kendi kişisel blog olarak tarif ettiğimiz kendi sayfasında yapıyor bu tarz paylaşımları daha öncede kopyala yapıştır yapan bazı üyelerimizden edindiğimiz tecrübeye istinaden izinsiz paylaşım yapıldığından yönetim içersinde çeşitli polemiklere ve gereksiz mesaj tırafiğine sebebiyet verdiği için uygun bulmuyoruz.. 2. Başkaları tarafından yapılan tahminin veya videonun içerisinde geçebilecek konular ve yorumlar site içerisinde üyelerimiz tarafından yapılan eleştirilerin karşı tarafa bu eleştiriler hakkında olumlu veya olumsuz cevap hakkı doğurduğu için bu tarz paylaşımlara izin vermiyoruz.. 3. Hukuki alanda edinmiş olduğum tecrübeye istinaden Kurum adı altında yapılan tüm paylaşımlarda bu ve bunun gibi çeşitli nedenlerini çoğaltabileceğimiz sebeplerden dolayı yanlızca sitemiz içerisinde üye profili olmayan ve bir kurum adı altında paylaşım yapılmayan hertürlü Yorum , Video , ve Tahminlerin Snowserkan sitesi içersinde paylaşımına izin vermemeye özen gösteriyoruz.. Yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı bundan sonrada aynı hassasiyetle bu tarz paylaşımların yapılmasına müsade etmeyeceğimizin bilinmesini siz değerli forum üyelerine Arz ederim...
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, gececi, KardanadamEmin, Poyraz, sahinok, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
Konu dışına çıkmayın lütfen, tartışmanın daha fazla uzamasına gerek yok, yağmurlu havanın keyfini çıkarın soğuk havanın keyfini çıkarın site kuralları belli bunun dışına çıkmayın lütfen iyi forumlar.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, 28 Ziyaretçi |