Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Başka bir tahminci tarafından yapılmış kış tahmininin burada yer almasının ne gibi bir zararı var acaba? Orçun Bostancı'nın gayet keyifli bir söyleşi şeklinde yaptığı tahmin neden siliniyor? Bunu izleyip yararlanmak, fikir edinmek varken?
  Beğenenler:
  • ersel candan

İstanbul'da Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün İstanbul'da beklenen sağanak yağışların, öğleden sonra etkisini artırarak gece saatlerinde poyraz fırtınası (50-70 km/sa) ile birlikte kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Yağışın, yarın (Cuma) sabah saatlerinde etkisini azaltarak öğleden sonra kesilmesi bekleniyor.

Başlama-Bitiş Zamanı

31.10.2019 15:00-01.11.2019 09:00

Hadisenin Şiddeti

Kuvvetli Yağış

Oluşması Muhtemel Riskler

Ani Sel - Su Baskını - Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL

Marmara'da fırtına bekleniyor.

Beklenen Hadise

Fırtına

Beklendiği Yer

Marmara'da rüzgarın kuvvetini artırarak bu akşam saatlerinden sonra doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın cuma gece saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

31.10.2019 21:00-02.11.2019 00:00

Hadisenin Şiddeti

Fırtına

Ulaşımda Aksamalar
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL

Kocaeli ve Sakarya'da Kuvvetli Sağanak Yağışa Dikkat!

Beklenen Hadise

Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde görülecek olan sağanak yağışların gece saatlerinde etkisini artırarak yarın (Cuma) akşam saatlerine kadar kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

01.11.2019 00:00-01.11.2019 18:00

Hadisenin Şiddeti

Kuvvetli Yağış

Ani Sel - Su Baskını - Ulaşımda Aksamalar
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, Poyraz

Vede tam dediğim gibi 2 gün öncede söylemiştim dünde söylemiştim İstanbul ve Kocaelide kuvvetli sağanak yagıs ve fırtına var diye az önce MGM de pespese uyarıları yaptı

Yani özellikle yarın İstanbul ve Kocaeli dikkat !!!!!
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, ersel candan, gececi, Poyraz

Yağ yağmur yağ artık
https://images.meteociel.fr/im/9203/anim_lae6.gif

(10-31-2019, 11:19 AM)karlıkış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başka bir tahminci tarafından yapılmış kış tahmininin burada yer almasının ne gibi bir zararı var acaba? Orçun Bostancı'nın gayet keyifli bir söyleşi şeklinde yaptığı tahmin neden siliniyor? Bunu izleyip yararlanmak, fikir edinmek varken?

Eğer dediğiniz kişinin yorumlarını okumak istersek onun sitesine gider bakarız. Burada neden yayınlanıyor asıl ben onu anlamıyorum.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, sennedjemus

(10-31-2019, 02:48 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-31-2019, 11:19 AM)karlıkış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başka bir tahminci tarafından yapılmış kış tahmininin burada yer almasının ne gibi bir zararı var acaba? Orçun Bostancı'nın gayet keyifli bir söyleşi şeklinde yaptığı tahmin neden siliniyor? Bunu izleyip yararlanmak, fikir edinmek varken?

Eğer dediğiniz kişinin yorumlarını okumak istersek onun sitesine gider bakarız. Burada neden yayınlanıyor asıl ben onu anlamıyorum.
bu nasıl bir mantık? kar sevdalıları da kendi arasında onlarca parçaya bölünmek zorunda? siz okumak istemiyorsanız okumayın, izlemeyin ama konu ile yüzde yüz alakalı ve yıllarını bu işe vermiş birinin tahminini paylaşmak silinmeyi hak etmiyor.
  Beğenenler:
  • ersel candan

Yazıyı görmedim ancak silincek birşey olduğunu bende düşünmüyorum sonuçta paylaşılan her tahmin farklı kaynaktan buralara geliyor, fikir alışverişi yapmak bilgiyi paylaşmak sitemiz ile ilgili kötü bir söz içermiyorsa silinecek bir durum teşkil etmemeli, burada aylarca wowdaki yazılar paylaşıldı.
  Beğenenler:
  • gececi, Hasan_iSTANBUL, Xooner

Bu siteyi yahut bu sitedekileri hedef almayan ve okunası özellikler içeren yazıların paylaşımında bence de sakınca yok. Kar sevdalısı olmak bu siteden başka yere bakmamayı gerektirmez. Bizim buradaki amacımız kimseyi başkalarına kaptırmamak değil, çok takdir gören paylaşımlar sağlayarak insanlara burayı sevdirmek olmalı. Naçizane fikrimdir. Saygılar.
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, gececi, Hasan_iSTANBUL, taboo

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, afyonlumuzaffer03, coskunnkartal, Poyrazkarayel, 105 Ziyaretçi