Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

ben cuma gunu istanbul il geneli ve kocaelinin batisi gebze civarlarinda kuvvetli yagis bekliyorum 20 kg ve biraz ustu olabilir
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, Olyosmanli

resim

mgm de cuma gunune istanbul ve gebzeye kuvvdtli yagis vermis
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Bu sayfanın tekrardan açıldığını görmek kışa adım adım yaklaştığımızın göstergesidir, inşallah bu sene güzel bir kış geçiririz, hasretle beklediğimiz, 86,2003,2017 kışı gibi yağışlar almamız umuduyla...
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, Enginist, gececi, Hasan_iSTANBUL, taboo, Xooner

Tamda tahminim dogrultusunda mgm de cuma günü İstanbul ve gebzeye kuvvetli yagıs vermiş Smile

https://mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Gebze

https://mgm.gov.tr/?il=Istanbul
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, gececi, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Beklenen yağış İstanbul ve Gebzeye yarın perşembe günü ögle saatlerinden önce gelmesi bekleniyor orta kuvvetteki yağış cuma günü kuvvetli kuzeyli rüzgarla birlikte kuvvetli sağanak seklini alacak özellikle cuma gününe dikkat !!!
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, gececi, Hasan_iSTANBUL

Arkadaşlar iyi akşamlar, istanbul altına yazmış oluyorum lakin denizli ile ilgili yağış ve soğuk hava ne zaman gelir bilgi alma şansım var mıdır.
Teşekkürler

(10-30-2019, 08:16 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar iyi akşamlar, istanbul altına yazmış oluyorum lakin denizli ile ilgili yağış ve soğuk hava ne zaman gelir bilgi alma şansım var mıdır.
Teşekkürler

Bu sistem icin soruyorsaniz cuma gunu tum yurtta oldugu gibi Denizlidede yagis olacak ancak oyle etkili asiri bir yagis degil haftasonu bulutlu pazartesi yagis tekrar geri gelecek sicaklikta istanbuldaki kadarlik bir dusus olmayacak
  Beğenenler:
  • Hasan

2 kasıma kadarki yağışlar dünkü güncellemelere göre etkisini arttırmış görünüyor
resim

Mesela 71 mm gösteren veriler var dünkü veriler 22 mm diyordu bakalım göreceğiz 
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, snow41, Snowsedat

aynen oyle AZOR ozellikle cumaya dikkat Istanbul il geneli ve Kocaeli il geneli kuvvetli saganak yagis ve 50 - 70 km firtinada var
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, gececi, Hasan_iSTANBUL, Poyraz

resim

Evet beklenen yagıs kütleleri göründü geliyor öğleye doğru öğlen saatlerinde istanbula ulaşmış olacak önceki gün ve dünde dediğim gibi özellikle İstanbul il geneli ve Kocaeli il geneli ile Gebze cuma günkü yagıslara dikkat kuvvetli yagıs bekleniyor ayrıca 50-70 km hızındada rüzgarda olması bekleniyor
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, gececi, Poyraz

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, afyonlumuzaffer03, coskunnkartal, Poyrazkarayel, 103 Ziyaretçi