Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-18-2018, 10:52 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-18-2018, 10:46 PM)Snowlove sinan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey veriler doğrultusunda fikrinizde bir değişim var mı olumlu olumsuz?

Sinan bey,Uç değişim yok, thumbsup

(02-18-2018, 10:47 PM)kardelisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey; yarın ki 3 güncelleme de önemli değil mi?

Çok önemli hemde. Rolleyes

25 i Beşiktaş- Fenerbahçe maçına Fenerbahçe Tribününden gidicem. Donucaz gibi gözüküyor Smile

Dostlarım valizleri toplayın çok yakında taşınıyoruz.  Big Grin Big Grin Big Grin Yeni buluşma noktamız snowserkan.com olacak. Şuan Hosting ve tasarım işlemleri devam ediyor. Buranın yönlendirmesini direkt oraya aktaracağız kısa bir süre içerisinde. Duyanlar duymayanlara iletsin. Taşınmadan önce tekrar duyuru olarak paylaşacağım.
resim
SUDAN ADAM

Tüm planlama,öneri, A-Z ye her şey Sefa kardeşimin gayreti ile olmuştur.
Kısaca;Ben hiç bir şeye karışmadım Rolleyes
Kendisine Teşekkür ederim.
Sağolsun Varolsun.

Şimdiden yıldızlara ekledim siteyi beklemedeyiz

Serkan bey şimdiden hayırlı olsun yeni siteniz.. Rabbim utandırmasın. Kibirli fitneci insanlardan uzak tutsun inşallah..

site adına bizlerede bir görev düşerse elimizden ne ğelirse yapmaya hazırız kar sevdalısı olarak.

Sağolun Fevzi bey, Düşünmeniz bile yeter thumbsup

(Son Düzenleme: 02-18-2018, 11:15 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-18-2018, 11:03 PM)kadıkköylüA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdiden yıldızlara ekledim siteyi beklemedeyiz
Teşekkürler,
Bu arada Maç günü çok soğuk. Smile
(02-18-2018, 11:07 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey şimdiden hayırlı olsun yeni siteniz.. Rabbim utandırmasın. Kibirli fitneci insanlardan uzak tutsun inşallah..

Teşekkürler,
AMİN.

Taşınmadan haber verin, açıkta kalıyoruz :Smile
Ve Serkan bey özel üyeliğimi yeni sitede de isterimSmile
Diyagram güzel çıktı ??

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Əspəranza34, KardanadamEmin, 64 Ziyaretçi