Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ya soyle tipleri uzak tutun

(12-10-2018, 02:44 PM)Parkinozkn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya soyle tipleri uzak tutun

Kendisi bayağı zamandır gayette kar sevdalısı gibi davranan forumu sık sık takip eden bir üyeydi. Fakat en rahatsız olduğumuz tavır bu. İnsanlar emek veriyor ay içerisinde birşeyler olabileceğinden hemfikirler. Ortaya veriler atılıyor üzerine konuşuluyor. Sen çıkıpta aralıkta fos çıktı ocağa kaldık dersen ki aralığın bitmesine 20 gün var ben altında birşeyler ararım. Wowdan kaçma sebebimiz zaten bu tavırdı. Merak etmeyin gereken yapılıyor.
SUDAN ADAM

Bazı kamuya mal olmuş kişiler hatta basın ay sonuna işaretediyor ya benim anlamadığım 2 gün sonrası tutturulamazken millet mutabık olmaya başladı ay sonuna ilişkin hani gelsede fena olmaz yılbaşına yakışır

(12-10-2018, 02:50 PM)sürekavcısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazı kamuya mal olmuş kişiler hatta basın ay sonuna işaretediyor ya benim anlamadığım 2 gün sonrası tutturulamazken  millet mutabık olmaya başladı ay sonuna ilişkin hani gelsede fena olmaz yılbaşına yakışır
Serkan abinin bahsettiği stratosferde oluşan kuvvetli ısınma bölgesi sadece bizim değil, çoğu kişinin dikkatini çeken bir durum. Bu aralık ayı içerisinde güzel şeylerin olabileceğine bir haberci. Serkan abi bu gün yarın detaylı bir açıklama yapacaktır. 22-24 Aralık sistem bekletisi olduğunu belirtti kendisi. Beklemedeyiz Smile
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

ortalama yaşı 15 ıle 25 arası olan abuk sapuk sacma sapan ınsanların böyle bır ortamda ne ış var 365 günün ıst 15 gün kar yağıyor nıye rahatsız oluyorsunuz ama yağdığı zamanda okula ışe gıtmemek gıbı bır huyunuz var DOĞANIN EN GÜZEL OLAYI OLAN KAR YAĞIŞINDAN NIYE RAHATSIZ OLUYORSUNUZ SIZLER NE TIP INSANLARSINIZ ANLAMADIM SIZE TAM GÖRE BIR SITE VAR ORAYA GIDIN ICINIZDEKI BÜTÜN ZEHIRI DÖKÜN
  Beğenenler:
  • Captmehmet, ersel candan, Snowevren, zerensefa

Aynen Sürekavcısı. Hava tahmincilerinin ağız birliği yapmış gibi ay sonuna işaret etmeleri benim de dikkatimi çekti.

Onlara günaydın diyelim. Serkan bey bunun ipuçlarını çok önce bizlerle paylaşmıştı.

Aslında benim aklıma buradan bilgi edindikleri ve paylaştıkları gelmiyor değil.

Çünkü Serkan bey bu konuda ün yapmaya başladı. Popularitesi artıyor. Ekşi sözlükten tutunda bir çok sosyal platforma kadar.

(Son Düzenleme: 12-10-2018, 03:43 PM, Düzenleyen: ersel candan.)

Nickinde sicak ilik yaz olanlarin uyeligi onaylanmasin Smile
  Beğenenler:
  • hakancitak, KarseverKaan, sinan kamcı

serkan bey bumyamın dedıklerıne göre 20 sınden sonra ıkı sıstem var gıbı bunun üstüne ocak ayının ılk haftasına bır sıstem gelır kısaca bu kış ıst başta olmak üzere aynı 2011 2012 kışı gıbı 21 yada 22 gün kar yağışı olur ıstda buda cok ıyı ortalama

(Son Düzenleme: 12-10-2018, 04:44 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Şu bünyamin havadada olsa bi  ihtimal filan diyo ya ayar oluyorum

Moderatör Edit: Lütfen kişileri ve Kurumları kısaltma isimlerle isimlendirmeyin. Örnek yazdığınız (bünyo) gibi.

İstanbul da iş çıkışında yoğun yağış başlıyor tahminen 40 kg yağış düşebilir
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Enginist, mehmet karsever

Konuyu Okuyanlar:
43 Ziyaretçi