| |
Coğrafya misin gercegini kabullenip bence çokta şey yapmqmqk.lazim .bir sistem gelicekse 3-4 kala.konusup değerlendirmek lazım dereyi görmeden pacayı sivamadan mesela sonra sonu bugün gibi oluyor.
(12-02-2018, 10:56 PM)Xman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Coğrafya misin gercegini kabullenip bence çokta şey yapmqmqk.lazim .bir sistem gelicekse 3-4 kala.konusup değerlendirmek lazım dereyi görmeden pacayı sivamadan mesela sonra sonu bugün gibi oluyor. Gelecek sistemi 3-4 gün kala dillendirdikten sonra Google'a hava durumu yazdığında ilk çıkan siteden bir farkımız kalmayacak ki. Biz kar yağışının yanında onun gelebilme ihtimalini de seviyoruz. O anki modelin yaşattığı heyecanı seviyoruz. Gerçek olabilme ihtimalini seviyoruz yada ortaya atılan bir sistem tarihini dört gözle beklemeyi seviyoruz. İçimizde sistemler döndü yada tutmadı diye kardan vazgeçen olacağını sanmıyorum
SUDAN ADAM
Arkadaşlar kendinize gelin yaptığınız yorumlara bakın yok son 3-4 kala yok bilmem ne burada tahminlerle övdüğünüz insanları bir anda yerden yere vurmayın burada kimse görmediğini yazmıyor, napıcaz 3-4 gün kala tahmin yapıcaz o zaman da 3-4 kala herkes bilir olucak, dilimizde tüy bitti tahmin bu tahmin, tahmin yapılır beklenir gelmiyorsa ne yapalım elimizle tutup soğukları biz mi çekelim, modele bakıyorsunuz sistem gitti modele bakıyorsunuz sistem geldi, modele bakıp üzülüp sevinecekseniz modeli kendinizde takip edebilirsiniz buradaki insanların emeğini hiçe saymamış olursunuz, eğer sizin elinizde daha fazla bilgi varsa paylaşın siz nokta atışı tahmin yapın bizde sizi takip edelim o zaman, yapmayın bu kadar, biraz sabırlı olun daha aralık başındayız.
Şaka gibi yahu. Neymiş en iyisi 3-4 gün kala bakmakmış. Hadi ya biz bunu nasıl düşünemedik!
3-4 gün kala sistem kesinleşiyor zaten, ee bunun keyfi nerede kaldı...
Birde şu imla kurallarına ve harf karakterlerine biraz daha dikkat etsek diyorum.Ben mükemmel bir şekilde dilimizi kullandığımı söylemiyorum ama elimden geldiğince dikkatli yazmaya çalışıyorum.İnsan okurken resmen zorlanıyor...
Kar Mutluluktur
Ayın 7 si İstanbul’un yüksekleri kky veya kısa süre havada kar görebilir. Gelişmeleri paylaşacağım, ecmwf bugün yine destekledi ?
(12-02-2018, 10:56 PM)Xman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Coğrafya misin gercegini kabullenip bence çokta şey yapmqmqk.lazim .bir sistem gelicekse 3-4 kala.konusup değerlendirmek lazım dereyi görmeden pacayı sivamadan mesela sonra sonu bugün gibi oluyor. Haydi diyelim ki İmla kurallarını bilmiyorsunuz. Çokta önemli değil, fakat harfleri de bilmiyorsunuz. Bir hafta süreyle engelledim sizi, bu sürede çalışın sonra tekrar deneyelim.
Bu arada;
7-8-9 Aralık'ta Kar seviyelerinde bir sistem beklediğimi belirten bir yazım olmadı. Evet, sistem ihtimalinin 9/11 Aralık'ta kuvvetli olduğunu söyledim (25 Kasım'da) doğrudur. Benim KAR beklentim Aralık 15 öncesinde yok. Aralık 15 sonrası için bir kaç gün içinde güzel haberler verebilirim.
(12-03-2018, 12:04 AM)Ellerine sağlık :)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-02-2018, 10:56 PM)Xman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Coğrafya misin gercegini kabullenip bence çokta şey yapmqmqk.lazim .bir sistem gelicekse 3-4 kala.konusup değerlendirmek lazım dereyi görmeden pacayı sivamadan mesela sonra sonu bugün gibi oluyor.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, fenerli, snow41, 69 Ziyaretçi |