Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

tam mavili sistem gelecek deniyor meteociel sitesinde sonra değişiyor. yine aynı olmuş. gelirse de tam sınırdan geri gidiyor. ne kadar şansısız ya. Big Grin balkanlar çok şanslı kar konusunda
  Beğenenler:
  • AZOR

Serkan hocam ay başı sistemi yalan oldu dedik havada olsa görürüz modeller veriler bizi ters köşe yapmaya devam ediyor..
  Beğenenler:
  • snowserkan

(11-27-2018, 12:32 AM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam ay başı sistemi yalan oldu dedik havada olsa görürüz modeller veriler bizi ters köşe yapmaya devam ediyor..

Geçiş dönemindeyiz ve bunlar çok normal.

Şimdi ben ne dersem diyeyim havada kalır. 
2019 Kışına dair beklentilerim belli, kışı yaşamaya başladığımızda göreceğiz neler olacağını.

Sert ve sık aralıklarla atakların olacağı bir mevsim bekliyorum. 
Yaşamaya başladığımızda anlayacak herkes ne demek istediğimi.

Bu sistem gelmiş veya gelmemiş yada dibimizden teğet geçmiş hiç önemli değil. thumbsup

Ben de bir şey sormak istiyorum. Bizim bu kış İstanbul için ağırlıklı olarak beklediğimiz kar çeşidi dek’ler mi olacak yoksa siklonik, böyle deniz meniz etkisine bakmadan çatır çatır yağan bir kar mi olacak?
  Beğenenler:
  • snowserkan

(11-27-2018, 12:46 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de bir şey sormak istiyorum. Bizim bu kış İstanbul için ağırlıklı olarak beklediğimiz kar çeşidi dek’ler mi olacak yoksa siklonik, böyle deniz meniz etkisine bakmadan çatır çatır yağan bir kar mi olacak?

İkiside olacak.

Siklon kuzeye çıktığında oda deniz etkisi yapıyor. 
hem kendi içinde barındırdığı hemde deklerle desteklenmiş yağışlar hep var istanbul için.

Ama ben sizin ne demek istediğinizi anladım tabi Smile  Siklon etkili yağışları bolca alacağız bu kış.
  Beğenenler:
  • adakar, Fevzi, fook, jacobsss, mehmet karsever, oguzsoydan, Serko, Xooner

(11-27-2018, 12:50 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-27-2018, 12:46 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de bir şey sormak istiyorum. Bizim bu kış İstanbul için ağırlıklı olarak beklediğimiz kar çeşidi dek’ler mi olacak yoksa siklonik, böyle deniz meniz etkisine bakmadan çatır çatır yağan bir kar mi olacak?

İkiside olacak.

Siklon kuzeye çıktığında oda deniz etkisi yapıyor. 
hem kendi içinde barındırdığı hemde deklerle desteklenmiş yağışlar hep var istanbul için.

Ama ben sizin ne demek istediğinizi anladım tabi Smile  Siklon etkili yağışları bolca alacağız bu kış.

Harikasınız hocam. Beğen tuşu yetersiz kalıyor, ayrıca yazmak icap ediyor kimi zaman. Saygılar sunuyorum.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Parkinozkn, snowserkan

GFS  gece güncelemesinde kuzeyde kocaman buz topu yarattı güneyemi ineyim hazır yakınken Avrupa'ya gideyim karar veremedi misafirperver olan bizleriz bize gelsin bir zahmet thumbsup
resim
  Beğenenler:
  • adakar, mehmet karsever, snow41, snowserkan

GFS' yi nasıl biliyorsak, nedense yanılmıyoruz,  GFS = ASENA ..... Spiteful Smile thumbsup    ahahaha...bir gül, bir ağla...
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

Eminbey bu sistemde kazanan gfs degilmi kardes
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(11-26-2018, 09:35 PM)Xman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-26-2018, 07:09 PM)sinan kamcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar serkan beye bırşey sormak ıstıyorum  ıst  kanallı   yapıllırsa  trakya ıst ıklımı  değışıme uğrayacak  gıbı görünüyor  sızın bır fıkrınızı ögrenmek ıstıyorum BIZ KARSEVER ICIN IYI MI OLUR  YOKSA TAM TERSIMI OLUR

Helal olsun arkadaşım bende bunu merak ediyorum iyik iaklina geldi

serkan abi günaydın bende bu konuyu merak ediyorum . kanal istanbul un  bizim coğrafyamıza ne gibi etkileri olabilir ?  iyi veya kötü yönden etkileşimi olucakmıdır?

Konuyu Okuyanlar:
32 Ziyaretçi