| |
(02-27-2026, 10:15 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin nisan için bir şey diyemem illa ki soğuk yağış olur ama bizim özlediğimiz şeyleri verir mi orası için pek emin değilim. Ama mart için gerçekten beklentim var. Ama bir de şu var ..Derler ya dervişin fikri neyse zikri de odur.. Biz kar sevdalısıyız. Ummaktan yorulmayız ama ister istemez bezginlik de hayal kırıklıkları da var içimizde. İnşallah biz kar tutkunlarını zevkten dört köşe edecek güzel bir mart ayı yaşarız. Burak'cım süpersin..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Galandar16, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, REALSHADOW
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, REALSHADOW
Arkadaşlar şurası artık kesin gibi KIŞ kesinlikle bitmedi.. Erkenden kimse KIŞ bitirmemeli..Bence bakın modeller hala efsanenin kıyısında köşesinde gezinip duruyor, hep söylüyorum bir kez daha söylüyorum Her An Her şey olabilir Mart çok güzel geliyor tüm veriler bu yönde gerçekten tüm veriler bu yönde AO, NAO ve MJO ve birçok veri Martın ortasına doğru çok kuvvetli bir sistemden bahsediyorlar..Ben mükemmel bir sistem göreceğiz diyorum..Bakın bu akşam modelleri efsaneye işaret ediyor..
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834
(02-27-2026, 10:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar şurası artık kesin gibi KIŞ kesinlikle bitmedi.. Erkenden kimse KIŞ bitirmemeli..Bence bakın modeller hala efsanenin kıyısında köşesinde gezinip duruyor, hep söylüyorum bir kez daha söylüyorum Her An Her şey olabilir Mart çok güzel geliyor tüm veriler bu yönde gerçekten tüm veriler bu yönde AO, NAO ve MJO ve birçok veri Martın ortasına doğru çok kuvvetli bir sistemden bahsediyorlar..Ben mükemmel bir sistem göreceğiz diyorum..Bakın bu akşam modelleri efsaneye işaret ediyor.. Abi bu benim bahsettiğim sistem olabilirmi Emin abi bu sistemi ilk takip ettiğimde bana 87 kışını anımsattı önü ve arkası birleşime çok açık uzun süreli bir haftaya yayılan bir efsane olmasını tahmin ediyorum ve bu konuda 14,15,16,17 Mart için hala daha iddalıyım önünde 10,13 buna dahil olabilir akabinde arkası 21 23 Mart var oraya doğru sarkabilir bunu seninde ön gördüğün verilere ek olarak Zonal rüzgarların da bize bu sistemi işaret ettiğini söyleyebilirim, benim tahminim büyük bir kopma gerçekleşecek Azorun yukselişi gayet iyi Rüzgar yönleri lehimize bir çok etken tamam geliyor derken bunu bizim haykırmamız kimse tarafından şaşırılmasın bence bu senenin en iddalı sistemi bu sistem ve sonrası Mart sonu Nisan başı olacak diyorum ne dersin.
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW
Şu gelene bir bakın hele bu dediğim sistemin ayak sesleri olsa gerek.
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, cheshire, Çilingozlu, Eray, hacimuratt, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW
(02-27-2026, 10:56 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-27-2026, 10:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar şurası artık kesin gibi KIŞ kesinlikle bitmedi.. Erkenden kimse KIŞ bitirmemeli..Bence bakın modeller hala efsanenin kıyısında köşesinde gezinip duruyor, hep söylüyorum bir kez daha söylüyorum Her An Her şey olabilir Mart çok güzel geliyor tüm veriler bu yönde gerçekten tüm veriler bu yönde AO, NAO ve MJO ve birçok veri Martın ortasına doğru çok kuvvetli bir sistemden bahsediyorlar..Ben mükemmel bir sistem göreceğiz diyorum..Bakın bu akşam modelleri efsaneye işaret ediyor.. Valla ne diyeyim böyle güzel ve olumlu yorumların hava dünyasına ışık tutar...Böylesi umutsuz vakaların sayısının gitgide arttığı bir zamanda görüşlerimle, çok yakın örtüşen birileri olabileceğini pek sanmıyordum..Benim çizgim çok farklıdır, önce pek tezlerime sıcak bakmayanlar zamanla hak vermeye başlarlar..Nisandan olumlu bahsetmen bu konuda yalnız olmadığımın kanıtıdır..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834
Aman @KardanadamEmin zan altında kalmak istemem
Ne tahminlerine ne de kar aşkına karşı bir negatifliğim yok .. Sadece bekledim de gelmedin şarkısını söylemekten yorulduk Hem gönlümüz için hem de şehrimizin suya olan yoğun ihtiyacından dolayı emin ol ben de en az senin kadar istiyorum. Ama şu lanet olası GFS bizimle dalga geçer gibi önce gösterip sonra şaka yaptım diyor ya cinnet geçirtiyor adama
(02-27-2026, 11:36 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aman @KardanadamEmin zan altında kalmak istemem GFS şaka yapar yapmasına ama şaka yapılmanın mümkün olamayacağını anladığı anda istikrar düğmesine basar ve Avrupa'yı daha çok tercih edip, fakat iş Türkiye olunca, Türkiye'ye sistem vermeyi hiç istemesede, istemeye istemeyede olsa sistemi verir..Biz bunun örneklerinide çok gördük..
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Galandar16, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, Galandar16, Hasan_iSTANBUL, karakış, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Galandar16, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834 |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Kerimoglu, Mustafa Torun 0834, 82 Ziyaretçi |