| |
(02-20-2026, 01:22 PM)quatroxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-20-2026, 12:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ohhh, Ohh maaşALLAH.. Ahh be kardeşim,hangimiz çocukluğumuzda ki o müthiş KAR yağışlarını aramıyorki? Hayat yaşayış şeklimizle birlikte çok şeylerde değişti, bunun arasında iklimlerde var tabiki..Seni çok iyi anlıyorum ve hak vermiyorda değilim..Fakat şuda bir gerçekki iklimlerde ki bu değişimler sebebiyle artık sistemlerden ne alırsak ALLAH'a şükretmek durumundayız..Hepimiz çok KAR yağsın istiyoruz da bizim istememizle olmuyor bu işler..İnşaALLAH size çok güzel haberler vermeyi bizlere ALLAH nasip etsin..
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, quatroxx, REALSHADOW
Salı'dan sonra çok şey değişebilir...
Ben Perşembe sabahı bekliyorum aslında bir süpriz... Hadi hayırlısı diyelim...
Pazar günü İstanbul Anadolu yakasının yükseklerinde kar yağışı görülebilir önümüzdeki güncellemelerde durum değişebilir takib ediyorum.
Pazar günü sabah saatlerine doğru İstanbul'da KAR yağışları görebilirsiniz...
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834
Bu meteoroloji uzmanları (!) en son bu kışın Türkiye için çok zor geçeceğini de söylememiş miydi..
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Burak1980, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever
(02-20-2026, 04:37 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu meteoroloji uzmanları (!) en son bu kışın Türkiye için çok zor geçeceğini de söylememiş miydi.. Sezonluk tahminler beklenildiği gibi çıkmayabilir..Uzmanların Mart ayıyla ilgili görüşlerinede ben katılmıyorum..Ilıman geçeceğini söylüyorlarda Mart ayı çok ilginç bir aydır,sağı, solu hiç belli olmaz..Takip edip göreceğiz..
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, Galandar16, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW
Maşallah 26 sisteminde soğuklar arttı ve istediğimiz batıla gelse inşallah önümüzdeki dönemde aynı sinoptikler gelir
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW
Beğenenler:
• adakar, BABA, Burak1980, Erol Bıldırcın, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834
Arkadaşlar aysonu sistemi için modeller pek tat vermesede ben yinede 24 Şubat tarihinde ısrarlıyım..Bu pazar sabahınıda KAR SÜRPRİZİ BEKLİYORUZ unutmayın..
Beğenenler:
• adakar, BABA, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral |
| Konuyu Okuyanlar: |
| snowserkan, 36 Ziyaretçi |

ALLAH ILIK MUHABBETLERİNİZİ ARTTIRSIN..