Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-20-2026, 01:22 PM)quatroxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-20-2026, 12:57 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ohhh, Ohh maaşALLAH.. Big Grin Smile ALLAH ILIK MUHABBETLERİNİZİ ARTTIRSIN.. eye Smile Siteye bi giriyosun insan kendini Antalya sahillerinde gibi hissediyor..Kısa bir süre işlerim vardı, siteyle meşgul olamadım ama buna gerek kalmamış, sitemize ilkbahar, hatta yaz gelmiş bile.. Big Grin Smile Öyleyse hayırlı işler, bol güneşler.. Smile thumbsup Şubatın bugün 20 sindeyiz,Martıda saymıyoruz,Nisan'da boş geçer nasıl olsa..Eeee bizede yazacak bişey kalmamış..Konu kilit.. Big Grin Unutmayın ben hiç böyle düşünmüyorum..Bu konuda size muhalefetim..Ben Sabretmeyi çok severim..Bence sizde sevin..Bu aralar günde kırk takla atan modeller şimdilik birşey vermiyorsa, bu heran vermiyeceği anlamına gelmez.. thumbsup

Abi İnşallah beklediğin sistemi senin beklentinin de üstünde alırız. Ben genel bir durumdan bahsediyorum. Abi yaşın belki hepimizden büyük. Ben 45 yaşındayım. Çocukken her sene 3-4 sistem alırdık dört senede birde çok iyi büyük bir sistem alırdık. Yada ben cocuk aklımla öyle görürdüm. Şimdi yok. Yıllardır yok. Sebebini konuşmak lazım. Martta sistem bekliyoruz ama belki ne alaka diyeceksiniz. Ben martta gelen sistemi de sevmiyorum. Kar yağarken biliyorum bu yılın son sistemi. İçim buruk oluyor. Belki benim nankörlüğümden işler bu hale de gelmiş olabilir :Smile ama ben istiyorum eskisi gibi kar aralıkta başlasın martta bitsin.  Ama yok maalesef... İstanbul bıçaksırtı konumda -12C kritik bunun farkındayım ama artık niye alamıyoruz -12leri. El ninolarla nanolarla ilgili bir durum mu? 3-5 sene sonra akıntılar döner mi? Bunu merak ediyorum. Ya da belki bu sene kutup girdabı parçalandı dediniz etkileri seneye sarkar mı? Tamam modellere bakalım eyvallah ama daha makro ölçekte bir şeyler konuşalım.

Ahh be kardeşim,hangimiz çocukluğumuzda ki o müthiş KAR yağışlarını aramıyorki? Hayat yaşayış şeklimizle birlikte çok şeylerde değişti, bunun arasında iklimlerde var tabiki..Seni çok iyi anlıyorum ve hak vermiyorda değilim..Fakat şuda bir gerçekki iklimlerde ki bu değişimler sebebiyle artık sistemlerden ne alırsak ALLAH'a şükretmek durumundayız..Hepimiz çok KAR yağsın istiyoruz da bizim istememizle olmuyor bu işler..İnşaALLAH size çok güzel haberler vermeyi bizlere ALLAH nasip etsin.. thumbsup

Salı'dan sonra çok şey değişebilir...

Ben Perşembe sabahı bekliyorum aslında bir süpriz...

Hadi hayırlısı diyelim...
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, REALSHADOW

Pazar günü İstanbul Anadolu yakasının yükseklerinde kar yağışı görülebilir önümüzdeki güncellemelerde durum değişebilir takib ediyorum.

Azor, rüzgar hızına bağlı bence o yağış... Çok sınırda..

Pazar günü sabah saatlerine doğru İstanbul'da KAR yağışları görebilirsiniz... thumbsup Ayrıca önümüzdeki hafta ortasında SALI-ÇARŞAMBA yeni bir SOĞUK HAVA DALGASI gelebilir.. Sibirya yüksek basıncı sebebiyle yine kuvvetli KAR YAĞIŞLARI GÖRÜLEBİLİR...Anlıyacağınız KIŞ DEVAM EDİYOR.. thumbsup Basındada bu haberler geliyor..

resim

resim

resim

Bu meteoroloji uzmanları (!) en son bu kışın Türkiye için çok zor geçeceğini de söylememiş miydi..

(02-20-2026, 04:37 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu meteoroloji uzmanları (!) en son bu kışın Türkiye için çok zor geçeceğini de söylememiş miydi..

Sezonluk tahminler beklenildiği gibi çıkmayabilir..Uzmanların Mart ayıyla ilgili görüşlerinede ben katılmıyorum..Ilıman geçeceğini söylüyorlarda Mart ayı çok ilginç bir aydır,sağı, solu hiç belli olmaz..Takip edip göreceğiz.. thumbsup

Maşallah 26 sisteminde soğuklar arttı ve istediğimiz batıla gelse inşallah önümüzdeki dönemde aynı sinoptikler gelir
resim

resim

Diyagramı sevdim

(Son Düzenleme: 02-20-2026, 08:48 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar aysonu sistemi için modeller pek tat vermesede ben yinede 24 Şubat tarihinde ısrarlıyım..Bu pazar sabahınıda KAR SÜRPRİZİ BEKLİYORUZ unutmayın.. thumbsup Hadi hayırlısı diyelim...

Konuyu Okuyanlar:
snowserkan, 37 Ziyaretçi