| |
Eküri en kısa tabirle esasında ahırdaş demektir. Kökeni Fransızca olan bu kelime at yarışlarında ahırdaş olarak kullanılır. Azor bu kelimeyi ben ve Emin için kullandı işi şakaya vurdum ancak bakıyorum ki bu sitede buna tahammül edemeyenler var. Hasan arkadaş sen de eğitimlisindir herhalde az çok bu kelimenin ne anlama geldiğini bilirsin neden bir şey demediniz Azor arkadaşımıza bu çifte standarttan başka bir şey değil. Ayrımcılık yapıyorsun bu şekilde adamına göre muamele benim kabul edebileceğim bir şey değil bundan sonra da site senin olsun kafana göre takıl Serkan patron yazana kadar tahmin mahmin de yapmayacağım sen de rahat rahat ayar vermeye devam et millete adamına göre muamelene. Yazıklar olsun bu siteye verdiğim emeklere. Burada nükte ironi yaptım diye istenmeyen adam oldum sanki sanırsın resmi devlet sitesi. Bu kafayla burada bir şey yapılmaz. Herkese başarılar benden bu kadar. Modelci arkadaşlar size tahmin yapmaya devam ederler benim olmama gerek yok. Elveda beni seven dostlar hoşçakalın.
(02-14-2026, 06:02 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar neden her gün söyletiyorsunuz karşılıklı iğneleme ve tartışmalara girmeyin ..Bu foruma katkı sağlayan bir davranış değil. Bunun yerine isabetli tahminler herkesin daha çok işine yaracak .Tahminler değişebilir her güncelleme farklı veriler barındırıyor. Gördüğünüzü, göstergelerin verdiğini söylemeniz hepimizin asıl beklentisi. Sizlerin rahat yorum yapmanız adına biz bir çok kişiyi siteden uzaklaştırdık ama durum öyle bir safhaya geldi ki ben dilediğime şaka takılayım ama bana kimse aynı şekilde şaka yapmasın buna kendine yapılmasını isyemediğin birşeyi başkasına yapmayacaksın diyebilirim ve siz bu konuşmayı yaptığınızda yönetimden bir arkadaşımız @realshadow gerekeni söyledi ve yönetim sayfasınada hemen yazdı sonra sizden gelen mesaj üzerinede birşey yapılmadı çünkü siz aynen şunu yazdınız. тaяaηтυℓaAzor olması gerekeni yapmışsın akşam yorumlarında tebrikler işte böyle yoksa ılıkçı damgası yiyecektin ucuz atlattın. Bu arada moderatör arkadaşlar burada tahmin de yapıyoruz birbirimizi de kırmadan dökmeden laf sokuyoruz bu da işin tuzu biberi. Siz buna o gün işin tuzu biberi dediniz şimdi Erdoğanı ve Emin abiyi bu konunun içerisinde tutmaya çalışmayın o konuyu o gün biz değil siz kapatmışsınız. Şimdi dün gece mesajımda dediğim gibi bir kez daha diyorum burada olmak isteyen tahmin yapmak isteyenin başımızın üstünde yeri var ama yok ben böyle bir ortamı bırakıyorum benim yerim burası değil başka bir yer diyorsanız kimseyi de burada zorla tutmuyoruz. Biz saygıyı görmek isteyene fazlasıyla veriyoruz vermeyede devam edeceğiz bu siteyi yorumları ve mesajları ile ayakta tutan başta Serkan abiye Emin abiye Erdoğan arkadaşa ve yönetimde görev alan tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim kalın sağlıcakla.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Akın, AZOR, Burak1980, crqzympby, Erol Bıldırcın, kral, Mertatakoy, REALSHADOW, snow41
Burası Tahmin sayfamız yalnız tahmin yapsak tabi birazda bu işin doğasında olan abartıyıda abartmadan yapmak bu sitelerin olmasa olmazıdır
Yöneticilerden tahmin hariç diğer sohbetleri sohbet sayfasına almalarını rica ediyorum şimdi bu bile bu işi yapanların değerli vakitlerini aldığımız için kusura bakmasınlar Şimdi burada olma amacımız olan tahminlere geri dönsek iyi olacak.
Burada herşeyi yaradanin rahmet I bereket ini yağmur ve kar yağışlar ıni yorumluyoruz herşeyi bilen Allah biz tahmin yapıyoruz tahmin sitelerinin modelleri ne göre
Onun için birbirimizin kalp ini kırmaya gerek yok Herkese hayırlı günler
Forumdaki reklamlar sizcede biraz fazla değil mi? Bi ben mi rahatsızım? Heryerde reklam vardı zaten şimdi birde kapatılamayan reklamlar başladı lütfen bu konuda bir düzenleme yapın
Evet ya hadi normal reklamlara bişey demiyordum. Ama kaptılamayan reklamlar çıktı şimdide çok kötü oldu foruma girme şevkim kırıldı resmen müdahale edilse güzel olur
(02-17-2026, 09:44 PM)Naczö Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet ya hadi normal reklamlara bişey demiyordum. Ama kaptılamayan reklamlar çıktı şimdide çok kötü oldu foruma girme şevkim kırıldı resmen müdahale edilse güzel olur Merhabalar, Reklam ayarları Google tarafından bazı zamanlar otomatik olarak değiştiriliyor. Deneysel modeller kullanıyor. Arada bir iptal ediyorum muhtemelen tekrardan güncelleme yaptılar, sadece footer ve headerda olacak şekilde kısıtlıyorum. Gözden kaçmış kusura bakmayın. Not: Forum içerisindeki reklamların kaldırılmasını bende isterim. Fakat burası kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olduğu gibi giderleri olan bir yer. O reklamların inanın hiçbir getirisi yok. Forumun kendi masraflarına yeterli bile olmuyor. O yüzden footer ve headerda yer alan reklamları kaldırmamak buranın sürekliliği için gerekiyor. Tam ekran reklamlar için kapatma talimatı oluşturdum. Gün içinde etkili olacaktır. Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz. SUDAN ADAM
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 6 Ziyaretçi |