Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Aslında biraz bilerek sordum Emin Smile
Bence yarın sabah ihtimal var, karayelle birlikte bir kaç saat görsel şölen görebiliriz...
  Beğenenler:
  • adakar

(Son Düzenleme: 02-17-2026, 12:58 PM, Düzenleyen: hasanshn.)

@KardanadamEmin Saygıdeğer Emin bey valla çok uğraşıyorsunuz teşekkür ederiz.

Modeller inatla verdikleri tüm sistemleri silip silip duruyor 25 indeki sistemi gösteren ana model kalmadı onu geçtim 21 indeki sistemi bile siliyorlar. Çok can sıkıcı bir durum.

Açıkçası benim umudum vardı ama vade yaklaştıkça iyice azaldı.
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(02-17-2026, 12:57 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin Saygıdeğer Emin bey valla çok uğraşıyorsunuz teşekkür ederiz.

Modeller inatla verdikleri tüm sistemleri silip silip duruyor 25 indeki sistemi gösteren ana model kalmadı onu geçtim 21 indeki sistemi bile siliyorlar. Çok can sıkıcı bir durum.

Açıkçası benim umudum vardı ama vade yaklaştıkça iyice azaldı.

Hasan KARdeşim, varsın silsin modeller.. Smile Big Grin onlar siler, biz yazarız, sıkıntı yok.. thumbsup Biz ne diye burdayız? Onlar sildikçe bizde yazmak için..Umudunu asla yitirme.. ALLAH'TAN UMUT ASLA KESİLMEZ, bilmezmisin? Modellerde önceki gün yaz veriyordu dün efsane vardı, bugün yok, yarın yine efsane vermezmi sence? Aynen bende öyle düşünmüştüm..  eye Big Grin Smile thumbsup

(02-17-2026, 12:21 PM)RadicaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında biraz bilerek sordum Emin Smile
Bence yarın sabah ihtimal var, karayelle birlikte bir kaç saat görsel şölen görebiliriz...

Oki beni imtihana sokmuşsun, bende imtihan soruna cevap verdim ama sen verdiğim cevabın sınav notunu vermemişsin..  eye Big Grin Smile Sınıfı geçtikmi? Yoksa ikmalemi kaldık? Bileydik eyiydi.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, hasanshn, Mustafa Torun 0834

Emin bu sitede geçmediğin sınav olabilir mi senin Smile
Gerçi son 2 senedir sistemler bizi sürekli ters köşe yapsa da azimle umutlanıyoruz...
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun

(02-17-2026, 01:16 PM)RadicaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bu sitede geçmediğin sınav olabilir mi senin Smile
Gerçi son 2 senedir sistemler bizi sürekli ters köşe yapsa da azimle umutlanıyoruz...

Umut hayatın bir parçasıdır ve umutsuz yaşanmaz..Umut biterse, hayatta yarı yarıya bitmiş sayılır..Düşünsene umudun bittiği yerde seni hayata ne bağlarki? Umutsuz bir hayat, tükenmiş bir hayattır.. thumbsup Beklentiler ve umutlar bize hayatta hareket alanı açar ve mücadele azmi verir..Düşünsene yaşıyoruz ama hiçbir şeyden umudumuz yok..Bu hal bizi nereye sürükler? Boşluğa, anlamsızlığa, hiçliğe...Kısacası yaşayan ölü misali... thumbsup

Yarın akşam 7 gibi -7 izoterm + karayel var yağış tutuyor gibi duruyor KAR görebiliriz

(Son Düzenleme: 02-17-2026, 02:06 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Bu tür hızlı ve öfkeli sistemler basınç dizilimleri çok değişken olduğundan yağış miktarlarında daha yer yer değişim oluyor 18 sisteminin soğukları artı 21 sistemi bozdu bu güncellemede.
Akşam ya da yarın tekrar beklemediğmiz hareketler yapacaktır.
Takibe devam 
resim

https://mgm.gov.tr/tahmin/aylik-tahmin.aspx?h=1#sfB

MGM kışı bitirmiş.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(Son Düzenleme: 02-17-2026, 03:08 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(02-17-2026, 02:42 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://mgm.gov.tr/tahmin/aylik-tahmin.aspx?h=1#sfB

MGM kışı bitirmiş.

Rahat olun,kışı bitiren bitirsin,bizde kolay bitmez, pes etmeyiz evelALLAH...Nisan sonuna kadar devam ettiririz ALLAH'IN İZNİYLE.. Smile thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
57 Ziyaretçi