| |
Ohhooo böyle olacaksa daha yazmam ben.
![]() Öyle bir lüksüm yok bu sitede benim
Erdoğan kardeşim.
Ben kimin ne beklediğini, nerelere baktığını, ne hissettiğini biliyorum zaten. Senin sinirlerin de bozulmuş biraz.
Beğenenler:
• Akın, AZOR, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Serham79, Snowsedat
Şimdi üstatlar siz diyosunuz ki 1-3 Şubat arası tutucu kar var öyle mi? Valla bizde öyle paralı veriler yok uzun dönem tahmin yapamıyoruz e boş durmaktansa model yorumluyoruz napalım
Beğenenler:
• Akın, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, snowserkan
@snowserkan bey bu abd ye inen ve inmeye inatla devam eden soğuklar ne zaman duracak?Zira atlantik ab lerini tren vagonu gibi avrupaya itiyor.
Yari tiropikal Filiorida ya bile 850 de -15 ler tropikal miami -10 lar geliyor gerçekten buz devrine girmişler
(01-26-2026, 10:55 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi üstatlar siz diyosunuz ki 1-3 Şubat arası tutucu kar var öyle mi? Valla bizde öyle paralı veriler yok uzun dönem tahmin yapamıyoruz e boş durmaktansa model yorumluyoruz napalım Paralı veri mi? Sen bizi Bünyaminle mi karıştırıyorsun yoksa Paralı veriler ile tahmin yapacaksak burada ne işimiz var. kral.. (01-26-2026, 10:56 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey bu abd ye inen ve inmeye inatla devam eden soğuklar ne zaman duracak?Zira atlantik ab lerini tren vagonu gibi avrupaya itiyor. Arctik okyanusu üzerinde ki Yb alanı söndüğünde Amerika da sönecek. Amerika'nın doğusuna baktığında YB Alanları ile kaplanmış ve Arktik okyanusu üzerindeki Yüksek basınç alanı destekliyor onları.
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Özgür, Serham79, Snowsedat
Bu arada sistemin ömrü 1-3 Şubat arası değil.
Sistemin olası giriş tarihleridir. 1 şubat'ta sistem gelecek 3 şubat'ta gidecek gibi algılanmasın.
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, AZOR, Captmehmet, DeMo, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Serham79, Snowsedat, snowserap
(01-26-2026, 10:56 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey bu abd ye inen ve inmeye inatla devam eden soğuklar ne zaman duracak?Zira atlantik ab lerini tren vagonu gibi avrupaya itiyor. Akdenize kadar ulaşan a.b popalayacak bize arka arkaya 3 yağışlı sistem getirecek bize gücü o kadar büyük.
Beğenenler:
• adakar, Akın, cheshire, Erol Bıldırcın, Kartutgun, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Özgür, Serham79, Snowsedat
Bundan 2 hafta önce Şubat'ta en çok kar denizlere yağacak demiştim ABD inen soğuklar kar yağışını atlantiğe bırakıyor
Beğenenler:
• adakar, Akın, Alp 1903, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, quatroxx, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, ahmet sözen, Akın, Alp 1903, AZOR, DeMo, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, quatroxx, REALSHADOW, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Akın, Captmehmet, DeMo, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Snowsedat, snowserap |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 57 Ziyaretçi |