| |
(01-08-2026, 12:00 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-08-2026, 11:54 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gebzede su an fırtınanın hızı 110 120 km var heryer ucuyor afet yasanıyor 80 km yıktı geçti gebzeyi büyük hasar var fırtına hızını düzelttiğin için tesekkürler ben hissedilen olarak yazmıştım
Millet kar haritalarına çok aldanıyor yağmayacak sanıyor ama kar haritaları %100 değildir o haritaların yer yer 2 3 katı kar yağabilir.
(01-08-2026, 01:20 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Millet kar haritalarına çok aldanıyor yağmayacak sanıyor ama kar haritaları %100 değildir o haritaların yer yer 2 3 katı kar yağabilir. Sana tamamen katılıyorum..Bütün söylediklerinin altına imzamı atarım.. Tek kelimeyle doğru tespitler ..Ben yağış ve KAR haritalarının doğruları yansıttığını düşünmüyorum..
(01-08-2026, 12:27 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar müthiş bir Ocak ayı yaşayacağız..Gelen veriler gerçekten çok güçlü veriler ve çok önemli şeyler söylüyor..Müthiş bir Ocak ayı yaşayacağız, bakın aşağıdaki görseller neler söylüyor..Görselin biri 30 Ocak 1929 , bir diğeri 23 Ocak 2026 .. İkisindede ortak özellikler, ve birbirlerine benzerlik var.. Böyle olacak diye kesinlikle söylemiyorum, olma durumu var.. Kutup Girdabı her iki veride de gördüğünüz gibi bölünüyor.. Bu bölünme her iki veride görüldüğü gibi gerçekleşecek olursa söyleyecek bir şey bulamıyorum.. Bu konuyla ilgili gidişata ve detaylara önümüzdeki günlerde değerlendirmelere girebiliriz..Şimdilik bu kadar olsun. Ayrıca Serkan KARdeşimi de bu konu ile ilgili bir şeyler söylemeye davet ediyorum.. Eğer müsaitse bu konunun değerlendirmesini yapıp bir açıklama yaparsa çok memnun olurum..Kendisine saygı ve sevgilerimle. Gelişmeleri Takipdeyiz.. Ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun.. SERKAN KARDEŞİM BU PAYLAŞIMIMI GÖRÜYORSAN VEDE MÜSAİTSEN SENİNDE DEĞERLENDİRMELERİNİ RİCA EDİYORUM..Bu konu için seninde değerlendirmelerin çok önemli...Bu önemli bir konu.. Lütfen katılımını bekliyoruz.. Sevgi ve saygılarımla..
Beğenenler:
• adakar, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, hasanshn, Kartutgun, karyagar, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, BABA, Burak1980, Captmehmet, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, scream, Snowsedat
(01-08-2026, 01:36 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-08-2026, 01:20 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Millet kar haritalarına çok aldanıyor yağmayacak sanıyor ama kar haritaları %100 değildir o haritaların yer yer 2 3 katı kar yağabilir. İş sistemi yaşamaya kalınca @KardanadamEmin sinerjisi devreye girer o zaman santimler konuşur.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, KardanadamEmin, Kartutgun, karyagar, kralsef, Snowsedat
(01-08-2026, 03:07 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-08-2026, 01:36 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-08-2026, 01:20 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Millet kar haritalarına çok aldanıyor yağmayacak sanıyor ama kar haritaları %100 değildir o haritaların yer yer 2 3 katı kar yağabilir. EyvALLAH KARdeşim, rumuzun gibi KRAL adamsın..Seviliyorsun.Başarılarının devamı dileklerimle....
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, hasanshn, Kartutgun, kral, kralsef, Mustafa Torun 0834, RadicaL, Snowsedat
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 21 Ziyaretçi |