Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-08-2026, 11:58 AM, Düzenleyen: AZOR.)

21 Ocak civarı durum net değil bu basınç haritasıda değişime açık ama 23 ocaktan sonrası için piyasalar karışabilir

resim

(01-08-2026, 11:54 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gebzede su an fırtınanın hızı  110  120 km var  heryer ucuyor afet yasanıyor

Gebze 80 km kandıra 100 km rüzgar hızı ates
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, KardanadamEmin, quatroxx, snow41, Snowsedat

(01-08-2026, 11:51 AM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin ağbim  sistem hayırlı olsun emeğine sağlık
20 Ocak tan sonra ki haritalar kuzey den gelen canavar Sibirya ya işaret ediyor
Avrupa da. Yaşanan kar yağışlar I ve soğuk havalar bizim avantajı mıza oldu  bol bol soğuk hava ve kar yağışlar I gelecek tir

Bu canavar öyle, böyle bir canavar değil.. dün akşam iki tane veri paylaşmıştım bir tanesi 30 Ocak 1929,bir tanesi de 23 Ocak 2026... İkisinde de Kutup Girdabı bölünüyor, ikisi de birbirine benzerlik taşıyor.. Birisi 1929'daki yaşananlar, birisi de ocağın 19 -20'sinden sonra yaşanacaklar diyelim.. Daha henüz kesinlik yok ama eğer o veride görüldüğü gibi Kutup gerçekten bölünmüşse Vay Türkiye'nin haline..
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-08-2026, 12:31 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar müthiş bir Ocak ayı yaşayacağız..Gelen veriler gerçekten çok güçlü veriler ve çok önemli şeyler söylüyor..Müthiş bir Ocak ayı yaşayacağız,  bakın aşağıdaki görseller neler söylüyor..Görselin biri 30 Ocak 1929 , bir diğeri 23 Ocak 2026 .. İkisindede  ortak özellikler, ve birbirlerine benzerlik var.. Böyle olacak diye kesinlikle söylemiyorum, olma durumu var.. Kutup Girdabı her iki veride de gördüğünüz gibi bölünüyor.. Bu bölünme her iki veride görüldüğü gibi gerçekleşecek olursa söyleyecek bir şey bulamıyorum.. Bu konuyla ilgili gidişata ve detaylara önümüzdeki günlerde değerlendirmelere girebiliriz..Şimdilik bu kadar olsun. Ayrıca Serkan KARdeşimi de bu konu ile ilgili bir şeyler söylemeye davet ediyorum.. Eğer müsaitse bu konunun değerlendirmesini yapıp bir açıklama yaparsa çok memnun olurum..Kendisine saygı ve sevgilerimle. Gelişmeleri Takipdeyiz.. Ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun.. thumbsup
resim

resim

müthiş rüzgar var dua ediyoruz çatı uçmasın üst kattayız. Allah afatlardan korusun tüm vatanımızı
  Beğenenler:
  • AZOR, BABA, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, snow41

Gebzede an itibarıyla çatılar uçtu bazj binaların camları kırıldı uçan çatılar araçlara zarar verdi elektrik tellerinde patlamalar oldu
çok sayıda ambulans ve itfaiyeler gidip geliyor
Fırtına gebzeyi yıktı geçti

(01-08-2026, 12:42 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gebzede an itibarıyla çatılar uçtu bazj binaların camları kırıldı uçan çatılar araçlara zarar verdi elektrik tellerinde patlamalar oldu
çok sayıda ambulans ve itfaiyeler gidip geliyor
Fırtına gebzeyi yıktı geçti

geçmiş olsuın kardeş ve tüm Gebze
  Beğenenler:
  • ahmet/cengiz, AZOR, BABA, snow41

(Son Düzenleme: 01-08-2026, 01:09 PM, Düzenleyen: hasanshn.)

resim

GFS aralıksız kar yağışı verdi

GFS soğuk çekirdeği üzerimize mi atmaya çalışıyor ben mi yanlış görüyorum ????

ULL koptu kopacak geliyor AMAN ALLAHIM !!!!

Yahu arkadaş EFSANE'ye döndü yağış nerdeyse 24 saat aralıksız yağacak soğuk sorunu yok ULL koptu kopacak azor yükselmiş millet ortada yok ! nerde bu ahali

(01-08-2026, 12:58 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

GFS aralıksız kar yağışı verdi

GFS soğuk çekirdeği üzerimize mi atmaya çalışıyor ben mi yanlış görüyorum ????

ULL koptu kopacak geliyor AMAN ALLAHIM !!!!

Yahu arkadaş EFSANE'ye döndü yağış nerdeyse 24 saat aralıksız yağacak soğuk sorunu yok ULL koptu kopacak azor yükselmiş millet ortada yok ! nerde bu ahali

Kimi arıyorsun? Etiketleseydin eyiydi.. Smile Spiteful
  Beğenenler:
  • BABA, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 01-08-2026, 01:14 PM, Düzenleyen: hasanshn.)

Yahu millette heyecan yok @KardanadamEmin bey ya , kimsecikler yok burada kar altında kalacağız Big Grin
  Beğenenler:
  • BABA, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral

Konuyu Okuyanlar:
21 Ziyaretçi