| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, KardanadamEmin, Kartutgun, kralsef, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, Snowsedat, snowserkan
GFSnin bugün öğle güncellemesi son derece absürt bir çıktı versede bu önümüzdeki süreçte düzeltir..O bunu hep yapıyor bilmezmisiniz..Bir sistem ilk göründüğü andan bugüne değin birçok kez görünüp, kayboluyorsa yada yön değiştiriyorsa o sistemin varlığına işarettir..Olmayan birşey görünüp, kaybolmaz..Bu iniş ve çıkışlar 3 gün daha sürer..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, Snowsedat, snowserkan
Diyagramda ne diyor? Şışşttt sessizce bana bakın ve beni anlayın, çözün artık şu işi...Meşaleler ne durumda diye bize sormak ister gibi
Beğenenler:
• adakar, ahmet/cengiz, Barbegazi, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, Snowsedat, snowserkan
(12-24-2025, 03:13 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-22-2025, 10:30 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 30 Aralık 1 Ocak arası Her yer kar görecek diyagram falan hikaye. Bizim derdimiz İstanbul. İstanbul özelinde yazıyorum; 27 Aralık Cumartesi günü öğleden sonra İstanbul'un doğusu ağırlıklı olmak üzere Yılın ilk Kar tanelerini görecek. Ardından 28 Aralık Pazar günü akşam saatlerine doğru tekrar başlayacak olan Kar yağışları 29 Aralık günüde Dahil olmak üzere İl genelinin tamamında kendini hissettirecek. Ne kadar etkili olur? Sahil kesimlerinde örtü olur mu? Bunu bu gece veya yarın müsait olursam yazacağım. 30 ve 31 Aralık Günleri kayda değer bir hadise görmüyorum bu 2 gün sıcaklıklar bir kaç derece toparlanabilir buda en kötü senaryoda olur. Sıcaklık sabit kalır belki yağış yönünden biraz eksik kalabilir bu günler. Ancak yılın son günü olan 31 Aralık Çarşamba gününü 1 Ocak Perşembe 2026 yılına bağlayan gece saatlerinden sonra 3 -4 Ocak gününe kadar İstanbul'da 0 derecenin üzerinde sıcaklıklar olacağını düşünmüyorum ![]() 1 Ocak ama özellikle 2-3 ve 4 Ocak günleri İstanbul Özellikle yine doğusu KAR Altında kalabir.(30 CM CİVARI) Bunda henüz emin değilim Ya doğusu yada tamamı buna bakacağım . Sıcaklıklar il genelinde -5 ila -1 arasında değişir. Eğer tahmin ettiğim gibi YB bizden biraz daha batı yönlü uzakta durabilirse İSTANBUL'A KAR yağabileceğine inanmayanlar ŞOKLAR içinde kalabilir. ÖZELLİKLE MODELLERİN VE DİYAGRAMLARIN ESİRİ OLANLAR SÖYLEDİKLERİMİZİ GÖRDÜKLERİNDE DERGAHIMIZA UĞRAMASINLAR BİR DAHA. ![]() BU DERGAHA EDEPLE GİRİLİR LÜTUFLA ÇIKILIR..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmet/cengiz, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Dervis, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Naczö, Poyrazkarayel, quatroxx, REALSHADOW, scream, Snow Gökhan, snow41, Snowevren, Snowsedat,
(12-24-2025, 04:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-24-2025, 03:13 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-22-2025, 10:30 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 30 Aralık 1 Ocak arası Her yer kar görecek diyagram falan hikaye. Bizim derdimiz İstanbul. İşte bu BEA.
Beğenenler:
• adakar, ahmet/cengiz, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Naczö, Poyrazkarayel, REALSHADOW, scream, Snowsedat, snowserkan
@snowserkan bey ocak ilk haftası beklediğiniz baba sistemden ayrımı bu 2-3-4 ocak sistemi yoksa zikrettiginiz bu sistemmi acaba ?
(12-24-2025, 05:24 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey ocak ilk haftası beklediğiniz baba sistemden ayrımı bu 2-3-4 ocak sistemi yoksa zikrettiginiz bu sistemmi acaba ? Hepsi şekillenecek. Takip edin sistem içine girdiğimizde hepsinin şekillendiğini her şeyin netleştiğini göreceksiniz. Geçmişte yaşandı bunlar. Tarih veriyorum bir kaç günlük sapmalar kafa karıştırıyor. Bir paket halinde değerlendireceğiz ne zaman? Sistemi yaşamaya başlayalım. sonra eski mesajlara dönelim. Beni daha net anlayacaksınız.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Bokers, Burak1980, dogan54, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, kral, Mert2013, Mustafa Torun 0834, Özgür, REALSHADOW, snow41, Snowsedat
Bu ayın 27 inden itibaren. SİBİRYA SOĞUKLARI GELİYOR..Sanki YILBAŞI SİSTEMİ 2 gün erkene çekmiş gibi..Farketmez KAR gelsinde geceyarısı gelsin, yazın ortasında gelsin hiç fark etmez..Bize. KAR lazım, laf değil..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, kral, kralsef, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, Snowsedat, snowserkan, Yıldızı |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, 32 Ziyaretçi |

Biz en az 2017 olsun istiyoruz. Ocak ayı içinde göreceğiz.