| |
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar..Cumamız mübarek olsun..Arkadaşlar GFS artık hem istikrarlı hem de işi ciddiye almaya başladı..Sizlerde ciddiye alsanız iyi olur Yılbaşı günü ve gecesi ve sonrasında Ocak ayının ilk haftasının sonuna kadar çok kuvvetli soğuklar var Sibirya resmen Türkiye'nin üzerine akacak gibi görünüyor.. Takip ediyoruz, gerçekten şu an fazla bir şey söylemek istemiyorum ama durum giderek ciddiyet kazanmaya başladı ANLATMAYA GEREK YOK GÖRÜYORSUNUZ..GFS İSTİKRARA GİRDİYSE BİLİNKİ BU BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMDIR..Bundan sonrası detayları ve yaşayacakları hesaplamaya kalıyor.. İtalya ve Avrupa avucunu yalayacak..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son GEM güncellemesi... https://images.meteociel.fr/im/7/8757/animfbk1.gif
Herkese Hayırlı cumalar.
Allah cc dualarınız kabul eylesin. İnşallah karda gömuldugumuz bir kış mevsimi olur.
Oooohhhh..maaşALLAH..Siteyemi girdim, Kimsesizler mezarlığınamı girdim pek anlaşılmıyor..Bu ne sessizlik? Hayırdır birinin kızımı doğdu? derler eskiler..Önümüzde gayet güzel şartlar gelişirken burada çıt yok bea..Mübarek Cuma günü biraz canlanın bea.Gün gelecek zaten sonsuz sessizliğe gireceğiz, istesekde,istemesekde..Bugünlerde verilerdeki ortam tam kıvama girmeye hazırlanıyorken hiç hoş değil..Valla siz bilirsiniz..Bir,iki model bozmasıyla bir çuval incir heba edilmesinide bilemiyorum yane...
Ortamı böyle gördüğümde inanın bu işi bırakasım bile gelmiyor değil..Verilen emeklerin karşılığı bu olmamalı..Bizlerde enerjimizi sizlerin ilgisinden alıyoruz..Sizler böyle olursanız kışı başlamadan bitirelim gitsin..Hayat zaten yeterince can sıkıcı,şuraya girip biraz stres atalım diyoruz burasının bu sessizliğini görünce stres katlanıyor..Neyse şimdilik bu kadar sitem yeter..Cuma namazından sonra bakarız son durumlara..Yazmı geliyor,kışmı geliyor?
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, kral, Özgür, Poyrazkarayel, Snowsedat, Trakia
(12-19-2025, 12:21 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oooohhhh..maaşALLAH..Siteyemi girdim, Kimsesizler mezarlığınamı girdim pek anlaşılmıyor..Bu ne sessizlik? Hayırdır birinin kızımı doğdu? derler eskiler..Önümüzde gayet güzel şartlar gelişirken burada çıt yok bea..Mübarek Cuma günü biraz canlanın bea.Gün gelecek zaten sonsuz sessizliğe gireceğiz, istesekde,istemesekde..Bugünlerde verilerdeki ortam tam kıvama girmeye hazırlanıyorken hiç hoş değil..Valla siz bilirsiniz..Bir,iki model bozmasıyla bir çuval incir heba edilmesinide bilemiyorum yane...Ben buradayım Emin abi ay sonunda itibaren aşkımıza kavuşuyoruz. Hemde uzun süreli.
Emin üstad kolay gelsin. İnşallah bu kış istediğimiz kış olacak. Ve kar sistemlerine genellikle isim verilir. Senin de iznin olursa ve Allah’ın izni ile isteğimiz kar yada karlar yaparsa bu kolon ismi Emin Üstad kışı olsun.İlerde ömrümüz olursa 2026 kışı değilde Emin Üstad kışı diye belirtiriz
(12-19-2025, 12:55 PM)Poyrazkarayel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin üstad kolay gelsin. İnşallah bu kış istediğimiz kış olacak. Ve kar sistemlerine genellikle isim verilir. Senin de iznin olursa ve Allah’ın izni ile isteğimiz kar yada karlar yaparsa bu kolon ismi Emin Üstad kışı olsun.İlerde ömrümüz olursa 2026 kışı değilde Emin Üstad kışı diye belirtiriz Çok güzel düşünmüşsün, böyle bir takdiri hakedebildiysem ne mutlu bana..inşaALLAH emeklerim boşa gitmezde şu günlerdir türlü sıkıntılarla getirmeye gayretler gösterdiğimiz sistemler gelsinde siz nasıl isterseniz öyle olsun..Bu mübarek Cuma gününde namazda yine duamı eksik etmedim..Dualar bizden takdir Cenab-ü Rabbülaleminden olsun...
(12-19-2025, 12:49 PM)Alp 1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-19-2025, 12:21 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oooohhhh..maaşALLAH..Siteyemi girdim, Kimsesizler mezarlığınamı girdim pek anlaşılmıyor..Bu ne sessizlik? Hayırdır birinin kızımı doğdu? derler eskiler..Önümüzde gayet güzel şartlar gelişirken burada çıt yok bea..Mübarek Cuma günü biraz canlanın bea.Gün gelecek zaten sonsuz sessizliğe gireceğiz, istesekde,istemesekde..Bugünlerde verilerdeki ortam tam kıvama girmeye hazırlanıyorken hiç hoş değil..Valla siz bilirsiniz..Bir,iki model bozmasıyla bir çuval incir heba edilmesinide bilemiyorum yane...Ben buradayım Emin abi ay sonunda itibaren aşkımıza kavuşuyoruz. Hemde uzun süreli. Hadi inşaALLAH diyelim..Tahminler bizden takdir YÜCE ALLAH'tan.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 30 Ziyaretçi |