Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-16-2025, 10:16 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

STRATOSFER KUTUP GİRDABI nın erken zayıflaması fazlasıyla soğuk sistemlerin aşağı enlemlere inmesini öngörüyor ..2026 KIŞ ının  Avrupa ve Türkiye'de oldukça SOĞUK geçmesine sebebiyet vereceği aşağıdaki modelde açıkça görülmektedir..Ocak ve Şubat aylarında bunun etkilerini göreceğiz.. thumbsup
resim

Ecmf sabah güncellemesi 
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Eray, Kartutgun

Bu adamlar neye dayanarak bu iddialarda bulunuyorlar?

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yilba...i-43054770

Emin abi, Bünyamin sürmeli yılbaşında kar yok diyor sınırda diyor soğuk senin ne dediğin ortada ama tekrar sormak istedim sence ihtimal nedir ?
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(12-16-2025, 01:32 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi, Bünyamin sürmeli yılbaşında kar yok diyor sınırda diyor soğuk senin ne dediğin ortada ama tekrar sormak istedim sence ihtimal nedir ?

Önceki modellere göre bu ihtimal vardı ve paylaşmıştım..Önümüzdeki Cumaya kadar modellerdeki gidişatı sıkı bir takiple daha oturmuş haberler vereceğim..
  Beğenenler:
  • adakar, Kartutgun

(12-16-2025, 01:40 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-16-2025, 01:32 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi, Bünyamin sürmeli yılbaşında kar yok diyor sınırda diyor soğuk senin ne dediğin ortada ama tekrar sormak istedim sence ihtimal nedir ?

Önceki modellere göre bu ihtimal vardı ve paylaşmıştım..Önümüzdeki Cumaya kadar modellerdeki gidişatı sıkı bir takiple daha oturmuş haberler vereceğim..

Teşekkürler abi..selamlar,
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

GFS her öğün farklı sinoptik veriyorsun kardeşim. AIFS'yi örnek al biraz yahu ?
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, Kartutgun, REALSHADOW

(12-16-2025, 01:45 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-16-2025, 01:40 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkürler abi..selamlar,

EyvALLAH KARdeşim.. Aleykum selam..
  Beğenenler:
  • akyekrem, Kartutgun

(12-16-2025, 02:10 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFS her öğün farklı sinoptik veriyorsun kardeşim. AIFS'yi örnek al biraz yahu ?

Rahat ol Kral daha çok takla atar..Cumaya kadar daha çok hop oturup hop kalkacağımız olur.. Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, akyekrem, Kartutgun, kral

(Son Düzenleme: 12-16-2025, 02:18 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Neyseki ünlü GFS miz YILBAŞI için tam tepemizde Baba sistemi tutuyor..Cumaya kadar daha çok sular alacak bu köprünün altından..Biz sıkı takibe devam..Siz sadece bizi izlemeye devam edin.. thumbsup 
resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, Kartutgun, REALSHADOW

Konuyu Okuyanlar:
Akın, efe90, 60 Ziyaretçi