| |
(02-19-2025, 10:03 AM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir gol show oluyor bir sistem gitti Karadeniz sistemine döndü deniliyor.Bu kadar tahminci nerdeyse yaklaşık 20 gündür fazlasıyla bilgilendirmeler yapıp herşey yolunda,gayet güzel bir sistem yakaladık diyorsa ve birisi çıkıp olumsuz bir kelam ettiğinde kafalar hemen dönüyorsa pes doğrusu derim,bütün gayret ve emeklerimiz bir kalemde çöpe atılıyor demektir..Bizler burda boşa kürek çekiyoruz demektir
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Beykozlu53, Hasan_iSTANBUL, kuzey1352, Nuray, Serham79, Snowsedat, yarim
Açılın taze veriler geldi bakın bu sınırlı ve çözünürlüğü az modeller yani çözemedikleride bir bu kadar daha var ya bu karamsarlara ılıkçılara veri inandırmaktan yoruldum psikolok desteğinde mi gösterelim size ne yapmalıminandırmak için
Ecmf sabah güncellemesi yağış haritası ![]() Ecmf kontrol verisi
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, bulcelik, Burak1980, cemalettinx, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, KardanadamEmin, KMA76, kral, kralsef, Mustafa Torun 0834, Nuray, quatroxx, Snowsedat, yarim
Merhabalar . Öncelikle hepinize emeğiniz için çok teşekkür ediyorum.Severek takip ediyorum sayfanızı ve tahminlerinizi
Çok emek ve özveri var sayfanızda Hasretle beklediğimiz kar a kavuştuk çok şükür Beylikdüzü yağmaya başladı Bende güzel karelerle teşekkürlerimi sayfanızda paylaşacağım inşallah ? Saygılar bol karlı günler diliyorum
Beğenenler:
• ARZU, Beatum, cemalettinx, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, KMA76, Primavera, snow41, Snowsedat, yarim
Artık sistem şöyle olacak böyle olacak mesajları göndermeyin arkadaşlar. Sistem başladı. Olacakları hep beraber göreceğiz.
Unutulmaması gereken tek şey sıcaklık deniz seviyesinde bile sıfır. Kıyı tepe farketmeden yerde tutacak. Cıvık katman yok. 2016'ya girerken yılbaşındaki havayı hatırlayın. Fenerbahçe'de bir arkadaşın evindeydik. Gece yarısı gökgürültülü bir DEK bandı geldi hemen attık kendimizi dışarı. Sahilden Bostancı'ya kadar yürüdük. Dönüşte Göztepe Parkı'nda öyle bir vurdu ki diri diri gömecek zannettik, sokak lambalarının ışığı bile yetersiz kaldı. DEKler İstanbul'da daima show yapar, şanslıdır. Bursa ise poyraz destekli DEKleri çok sağlam olmadıkça yakalayamıyor. Tam yıldız veya Karayelli siklonik kar yağışlarını alabiliyor. Veya Beylikdüzü'nü vuran vorteksin kırıntılarını 15cm olarak alabilmişti. Kısaca bu saatten sonra MGM radarını takip edin yeter.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, cemalettinx, Hasan_iSTANBUL, KMA76, Primavera, quatroxx, Snowsedat, yarim
Arkadaşlar son yazışmaları görüyorum ve bir konuyu tekrar etme gereği duydum..Bu giriş yapmış olan sistem öyle, böyle bir sistem değil, potansiyeli yüksek ve etkileri şehirde çok sıkıntılara sokabilecek bir sistem..Bu sistemin Kartalı, Maltepe si, Güngören i yok, ha bir saat önce başlamış, ha beş saat sonra başlamış, bunun bir kıymeti harbiyesi yok..Bu sistem bugünden Pazartesi akşamına kadar hüküm sürebilecek kuvvetli bir sistem..Artık olumsuz cümleler kurmanın hiçbir önemi yok..Yinede yazmaya yeltenenlerinde iyi niyetleri ve samimiyetleri sorgulanır..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, ARZU, Beykozlu53, Burak1980, cdomac, cemalettinx, Ekrem14, Eray, furkankaya1903, Hasan_iSTANBUL, Kardankaan, KMA76, kuzey1352, Mustafa Torun 0834, Nuray, quatroxx, snow41, Snowsedat, yarim
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Beatum, brkkrrsln, Burak1980, burakrpc, cemalettinx, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Primavera, quatroxx, Snowsedat, Snowstorm41, yarim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 19 Ziyaretçi |