Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-19-2025, 10:12 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(02-19-2025, 10:03 AM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir gol show oluyor bir sistem gitti Karadeniz sistemine döndü deniliyor.

Maltepe'de örtü olmayacak diyorlar.Ben anlamadım ve kafam karıştı bu son sayfayı okuyunca.

@snowserkan  Serkan Hocam bizi aydınlatır mısınız?

@metzelder  Bey'in söyledikleriyle sitedeki beklenti 180 derece farklı.
Bu kadar tahminci nerdeyse yaklaşık 20 gündür fazlasıyla bilgilendirmeler yapıp herşey yolunda,gayet güzel bir sistem yakaladık diyorsa ve birisi çıkıp olumsuz bir kelam ettiğinde kafalar hemen dönüyorsa pes doğrusu derim,bütün gayret ve emeklerimiz bir kalemde çöpe atılıyor demektir..Bizler burda boşa kürek çekiyoruz demektir

(Son Düzenleme: 02-19-2025, 10:17 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Açılın taze veriler geldi bakın bu sınırlı ve çözünürlüğü az modeller yani çözemedikleride bir bu kadar daha var ya bu karamsarlara ılıkçılara veri inandırmaktan  yoruldum psikolok desteğinde mi gösterelim size ne yapmalıminandırmak için Big Grin

Ecmf sabah güncellemesi yağış haritası 
resim

Ecmf kontrol verisi 

resim

(Son Düzenleme: 02-19-2025, 10:22 AM, Düzenleyen: scream.)

Allaaahım ne güzel kaar yağıyor, yağdır mevlaaam yağdır!
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, KMA76, Raffet, Snowsedat

Geceden beri nöbet tuttum ve çokk güzel kar yağıyor şu an Eyüp'ye Big Grin
süpheci
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, KMA76, Snowsedat

Merhabalar . Öncelikle hepinize emeğiniz için çok teşekkür ediyorum.Severek takip ediyorum sayfanızı ve tahminlerinizi 
Çok emek ve özveri var sayfanızda 
Hasretle beklediğimiz kar a kavuştuk çok şükür 
Beylikdüzü yağmaya başladı 
Bende güzel karelerle teşekkürlerimi sayfanızda paylaşacağım inşallah ? 
Saygılar bol karlı günler diliyorum

Artık sistem şöyle olacak böyle olacak mesajları göndermeyin arkadaşlar. Sistem başladı. Olacakları hep beraber göreceğiz.
Unutulmaması gereken tek şey sıcaklık deniz seviyesinde bile sıfır. Kıyı tepe farketmeden yerde tutacak. Cıvık katman yok.
2016'ya girerken yılbaşındaki havayı hatırlayın. Fenerbahçe'de bir arkadaşın evindeydik. Gece yarısı gökgürültülü bir DEK bandı geldi hemen attık kendimizi dışarı. Sahilden Bostancı'ya kadar yürüdük. Dönüşte Göztepe Parkı'nda öyle bir vurdu ki diri diri gömecek zannettik, sokak lambalarının ışığı bile yetersiz kaldı.
DEKler İstanbul'da daima show yapar, şanslıdır.
Bursa ise poyraz destekli DEKleri çok sağlam olmadıkça yakalayamıyor. Tam yıldız veya Karayelli siklonik kar yağışlarını alabiliyor. Veya Beylikdüzü'nü vuran vorteksin kırıntılarını 15cm olarak alabilmişti.
Kısaca bu saatten sonra MGM radarını takip edin yeter.

Esenleer goool
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(02-19-2025, 09:43 AM)Breseus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Silivri Selimpaşa bol güneşli ? Akşam bakalım ne olacak

Aha kim o Selimpaşalı  Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Arkadaşlar son yazışmaları görüyorum ve bir konuyu tekrar etme gereği duydum..Bu giriş yapmış olan sistem öyle, böyle bir sistem değil, potansiyeli yüksek ve etkileri şehirde çok sıkıntılara sokabilecek bir sistem..Bu sistemin Kartalı, Maltepe si, Güngören i yok, ha bir saat önce başlamış, ha beş saat sonra başlamış, bunun bir kıymeti harbiyesi yok..Bu sistem bugünden Pazartesi akşamına kadar hüküm sürebilecek kuvvetli bir sistem..Artık olumsuz cümleler kurmanın hiçbir önemi yok..Yinede yazmaya yeltenenlerinde iyi niyetleri ve samimiyetleri sorgulanır.. thumbsup

resim

HERKESE KUZEY MARMARADAN SELAMLAR Smile

Konuyu Okuyanlar:
19 Ziyaretçi