| |
(02-19-2025, 09:23 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bendeniz KARDANADAMEMİN KISMETSİZ KISMET DEDİKLERİ Heryere KAR tahmini yap, kendin buz gibi deniz seyret MAL TEPE'de güneş ile aşk yaşıyoruz..Kafamda HUNİ bulut takibi yapıyorum..Hay ben böyle şansın taaaaaaaa..Neyse ben iyiyim.. @KardanadamEmin abi Eyüpsultan ın maltepeden bi farkı yok. Bu 2 ilçenin nüfusunu boşaltmak için dış güçlerin oyunu bu. Yakında buralar çok prim yapacak. Herkesin tarantula ahmet abi gibi göç etmesini bekliyorlar.
Sonsuza DEK
ECMWF'DENDE GOL SHOW GELDİİİİİİİ.. https://images.meteociel.fr/im/81/13903/animcku3.gif
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, bulcelik, Burak1980, Eray, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, KMA76, kuzey1352, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, Winter is coming
Arkadaşlar selamlar,
Son verilere göre beklentiyi mümkün olduğunca düşük tutmakta fayda var. İstanbul'da yüksekler harici 15-20 cm alması zor görünüyor. ilerleyen güncellemelerde soğuk çekirdeğin konumu değişirse yağış konusu revize olacaktır. (serkan hocam da belirtmiş) Ancak bu saatten sonra biraz zor görünüyor malesef ![]() Şu haliyle özellikle kıyılar (Bakırköy, Kadıköy, Maltepe vs) ve düşük rakım yerler (Esenler, Bağcılar) ince bir örtü veya cıvık bir katman ile yetinmek durumunda kalacaklar gibi. Sistemin potansiyeli çok fazlaydı. Hala da fazla. Ama ufak tefek ayrıntılarla tam bir karadeniz sistemine dönüştü. Tam tersi de, 2015 Şubat'ta bize olmuştu. Sonlara kadar karadeniz sistemi veren modeller kısa süre kala bir anda batıya kaydırmıştı sistemi. Son 3 yıl içerisinde bunu bile göremediğimiz için ben yine de memnunum. 2022'deki gibi sürpriz bir vorteks atak balı kaymağı olur tabi ki
Yollarda kazalar var dikkat edin Ambulans da zor gelmiş, Birde 3 tane Otobüs yolda kalmış yani anlaşılıyor ki Belediye kendi araçlarına tedbir almamış, bizi takip etmiyorlar demekki onunda etkisi var elbet
@metzelder Değerli arkadaşım bu sistem yağışı kendi içerisine barındırıyor sen merak etme doğusu batısı bitti bu işin, he batıya yönelirse sistemin ömrü uzar siklon yağışını da alır 1 mt Kar görürüz ama 25, 30 cm olacak bir cok yerde şuanda gönderdiğim fotoğraflar daha sistemin ilk etkili soğukları soktuğu saat dilimi bile değil sen Birde bunu yarın ve sonrası için düşün şuan dışarıda göz gözü görmüyor bunu herkes yaşayacak rahat olun artık.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, angelusoO, AZOR, Beatum, Burak1980, Ftherdem, KardanadamEmin, KMA76, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, Winter is coming, yarim
(02-19-2025, 09:49 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yollarda kazalar var dikkat edin Ambulans da zor gelmiş, Birde 3 tane Otobüs yolda kalmış yani anlaşılıyor ki Belediye kendi araçlarına tedbir almamış, bizi takip etmiyorlar demekki onunda etkisi var elbet Buradan günlerdir, hazır ol İstanbul diye bi yerlerimizi yırtıyorduk ama daha sistemin çok başlarında bu sıkıntılar çıkıyorsa önümüzdeki günlerde neler olur kimbilir? ALLAH KAZALARDAN, BELALARDAN KORUSUN ÜLKEMİZİ..
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Burak1980, Ekrem14, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Nuray, sennedjemus, Snowsedat, yarim
(02-19-2025, 09:53 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-19-2025, 09:49 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yollarda kazalar var dikkat edin Ambulans da zor gelmiş, Birde 3 tane Otobüs yolda kalmış yani anlaşılıyor ki Belediye kendi araçlarına tedbir almamış, bizi takip etmiyorlar demekki onunda etkisi var elbet Amin ecmain Emin abi eksik olma...
Bir gol show oluyor bir sistem gitti Karadeniz sistemine döndü deniliyor.
Maltepe'de örtü olmayacak diyorlar.Ben anlamadım ve kafam karıştı bu son sayfayı okuyunca. @snowserkan Serkan Hocam bizi aydınlatır mısınız? @metzelder Bey'in söyledikleriyle sitedeki beklenti 180 derece farklı.
(02-19-2025, 09:59 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-19-2025, 09:53 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-19-2025, 09:49 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yollarda kazalar var dikkat edin Ambulans da zor gelmiş, Birde 3 tane Otobüs yolda kalmış yani anlaşılıyor ki Belediye kendi araçlarına tedbir almamış, bizi takip etmiyorlar demekki onunda etkisi var elbet Estağfurullah değerli KARdeşim..Sende eksik olma.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 20 Ziyaretçi |