| |
Hayalmi gerçekmi
![]() Rüyamı olacak yoksa sonu hüsran mı ![]() Ben bu sistemi aralığın ilk haftasında bekliyordum bakalım sürprizmi yapacakmı
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Ftherdem, mehmet karsever, REALSHADOW, SinemSahin, snow41, Snowhits
@AZOR var bir hayalimiz ...
... Ama geçmiş dönemlerde yaşadığımız onca şey bize bir çok yıkılan hayalleri de gösterdi . O yüzden bana sadece hayalini kurmak bile güzel geliyor.
(11-15-2024, 01:10 AM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AZOR var bir hayalimiz ... Biz Akdeniz ülkesiyiz bize Avrupa'ya inen sistemlerin 5/1 geleceğini unutmazsak "bizleri hayal kurmanın bile tahminini yaptıracaklar" hadi bu cümlenin derinine inin inebilen varsa.
(11-15-2024, 01:24 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-15-2024, 01:10 AM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AZOR var bir hayalimiz ... İki cevabı olabilir. Hayal kur ama abartma olabilir ya da o kadar çok şart bir araya gelmeli ki biz istediğimizi alabilelim de olabilir. Hani tabir-i caiz ise sinekten yağ çıkartmak lazım
@realshadow ben Norveçli bir tahminci olsam ne kadar abartsam abarttığım şeyin bile olma ihtimali %51
Ama ülkemizdeki bir tahmincinin abartması %80 hayal bana %20 yetiyor böyle bir sistem gelme ihtimali
Ben bu kış için gerçekten umutluyum. Bana anlatıldığı kadarı ile Avrupa batısına bir tip basınç seti çekilecek ve kuzeydeki soğuklar Avrupa'ya akacak bu kış .Ha şu bir gerçek ki biz belki bu akışın %5 ini alacağız ama içimdeki ses bize o oranın bile ciddi derecede etki edeceği üzerine. Benim bugüne kadar gözlemlediğim ise şu : Bize lazım olan Sibirya'nın soğuk havası ama Balkanların da yağışı. Hele ki bu ikisi çakışırsa hani derler ya dadından yenmez
.. İşte tam da bana anlatılan bu çakışmanın bu sene bir kaç kez olacağı.Dua edelim de zamanlama anlamında aynı anlara denk gelsin.Yoksa geçmişte olduğu gibi biri gidip diğeri gelirse hiç işe yaramaz.
Çok şükür dün gece iyi yağış aldık özlenen günlere ulaştık şu an yeniden başladı. Kasım ayı yağmur ağırlıklı olması iyi böyle devam eder inşallah kar kış da Aralık Ocak şubatta yapsın inşallah.
Beğenenler:
• adakar, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimuratt, mehmet karsever, SinemSahin, Snowsedat,
Ayın 24 -25 vurkaç sistemi olacağını tahmin ediyorum sistem şuan bir görünüp bir kaybolsada
Not: vurkaç olayının 2 sisteme çıkma ihtimali var
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, mehmet karsever, SinemSahin, snow41, Snowsedat,
(11-15-2024, 12:14 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayalmi gerçekmi İnsallah gercek olur https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index...pe-zirve/9 Kocaeli kartepede yoğun kar yağısı izleyin https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index...pe-zirve/9 Kocaeli kartepede yoğun kar yağısı izleyin |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 22 Ziyaretçi |

... Ama geçmiş dönemlerde yaşadığımız onca şey bize bir çok yıkılan hayalleri de gösterdi . O yüzden bana sadece hayalini kurmak bile güzel geliyor.