Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(11-09-2018, 10:50 AM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-09-2018, 09:58 AM)KARaköy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-09-2018, 09:20 AM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ayın 17'sine daha 8 gün varken sadece modele göre tahmin yapıyorsunuz, modeller değiştiğinde ne diyecekseniz, biraz sabır olun sadece modellere bakarak yorumlamayın, İstanbula kar yağacak denmedi zaten yüksek kesimler Kar görür denildi.
Modele göre uykusuz geceler bizi bekler dendiğinde de bu kadar hassas olmanızı rica edeceğim :Smile  ben gördüğümü söyledim, tahminim de bu yöndedir.  Şaka bir yana uzun zamandır devam eden trend sürüyor, yaklaştıkça yok olan yağmurlar, sistemler.

Siz beni anlamadınız sanırım, modele bakarak 8 - 9 gün sonrasına tahmin yapılmaz dedim, model dışında bilginiz veya yorumunuz varsa orası ayrı onuda yazarsınız hem bizide bilgilendirmiş olursunuz Wink
çok iyi anladım ben sizi, tek dediğim bu hassasiyeti modellere bakıp
"kar geliyooooo" yazsam göstermeyecek olmanız Smile

alıştım zaten, hasbelkader kar ile ilgili olumsuz her tahminde biri çıkıyor illa modellere bakılmaz falan diyen. modeller kar verince ama kimse demiyor modellere bakılmaz :Big Grin

(Son Düzenleme: 11-09-2018, 11:16 AM, Düzenleyen: Trakia.)

Merhaba herkese öncelikle bilgilendirici yorumlarınızdan dolayı çok teşekkürler birkez daha...

Bence çok yüksek ihtmal olan şeyler şunlar :

15 Kasım sonrası sıcaklık 10 -12 derece bandına iniyor bunda herkes hemfikir gibi

15 Kasım sonrası yağış alma ihtimalimiz mevcut ama çok ama az orası gün yaklaştıkça belli olacak...

Kasım sonuna kadar sıcaklık 15 dereceyi çok geçemiyor yani artık merhaba KIŞ diyoruz...

Kasım sonu bir sistem daha alma ihtimalimiz var ve daha soğuk olma ihtimali mevcut...

Bunlar sanırım herkesin hem fikir olduğu konular...KIŞ geldi diyebiliriz kısacası...Yağış ve yağışların tipi zaman yaklaştıkça belli olacaktır..

Burada tahminde bulunan herkese teşekkür etmeliyiz...Bunların da tahmin olduğunu bilerek davranmak ve yazmak sanırım herkesin ortak fikir olmalıdır...Modeller bozulunca dalga geçip yine istikrar sürüyor gibi heves kırıcı yorumların kimseye bir faydası yok diye düşünüyorum...

Ayrıca benim tahminim İstanbul'a Aralık ortası gibi ciddi bir kar yağışlı sistemin gelebileceği yönünde....Bu da benim tahmin yarışmasındaki öngörüm gibi düşünebilirsiniz.....

Adı üstünde bunlar tahmin ve kimse kimsenin bir birine laf sokmasına değmez...

Burada ne olabiliri konuşuyoruz ne olacağı değil..Olacak kesindir olabilir ihtimaldir bu farkı asla unutmyalım....Ben kendi adıma forumdaki tahminlere baktığımda ne olabilir ihtimalini görüyorum ama hiç bir zaman böyle olacak diye kesin bir yargıya varmıyorum varmamalıyız da...Ha bu tutarsa teşekkür edip tebrik ederiz,model değişirse de allahın takdiri der yine teşekkür ederiz....

Serkan Hocam,Kardanadam Emin,ThunderShow gibi (adını unuttuğum arkadaşlar varsa affola) foruma katkı veren ve forumu ayakta tutan tüm herkese çok teşekkürler...Bırakalım bu forumun kurulma amacına uygun olarak tahminleri paylaşsınlar..Memnuniyetsizliği olan arkadaşlar da girmezler olur biter...Burada vakit harcayıp bilgilendiren kişilerin de hevesini,heyecanını,çalışma azmini kırmaya kimsenin hakkı yok..

Saygılarımla..

(Son Düzenleme: 11-09-2018, 11:17 AM, Düzenleyen: KARaköy.)

(11-09-2018, 11:09 AM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba herkese öncelikle bilgilendirici yorumlarınızdan dolayı çok teşekkürler birkez daha...

15 Kasım sonrası sıcaklık 10 -12 derece bandına iniyor bunda herkes hemfikir gibi

15 Kasım sonrası yağış alma ihtimalimiz mevcut ama çok ama az orası gün yaklaştıkça belli olacak...

Kasım sonuna kadar sıcaklık 15 dereceyi çok geçemiyor yani artık merhaba KIŞ diyoruz...

Kasım sonu bir sistem daha alma ihtimalimiz var ve daha soğuk olma ihtimali mevcut...

Bunlar sanırım herkesin hem fikir olduğu konular...KIŞ geldi diyebiliriz kısacası...Yağış ve yağışların tipi zaman yaklaştıkça belli olacaktır..

Burada tahminde bulunan herkese teşekkür etmeliyiz...Bunların da tahmin olduğunu bilerek davranmak ve yazmak sanırım herkesin ortak fikir olmalıdır...Modeller bozulunca dalga geçip yine istikrar sürüyor gibi heves kırıcı yorumların kimseye bir faydası yok diye düşünüyorum...

Ayrıca benim tahminim İstanbul'a Aralık ortası gibi ciddi bir kar yağışlı sistemin gelebileceği yönünde....Bu da benim tahmin yarışmasındaki öngörüm gibi düşünebilirsiniz.....

Serkan Hocam,Kardanadam Emin,ThunderShow gibi (adını unuttuğum arkadaşlar varsa affola) foruma katkı veren ve forumu ayakta tutan tüm herkese çok teşekkürler...Bırakalım bu forumun kurulma amacına uygun olarak tahminleri paylaşsınlar..Memnuniyetsizliği olan arkadaşlar da girmezler olur biter...Burada vakit harcayıp bilgilendiren kişilerin de hevesini,heyecanını,çalışma azmini kırmaya kimsenin hakkı yok..

Saygılarımla..
pardon ama kar yağmayacağını tahmin etmek niye birilerinin hevesini kırıyor? niye benim düşüncelerim "benim" düşüncem olarak kabul edilip, başkası da kendi fikrini yazamıyor? gfs'de ne gördüysem yazdım, 1 hafta kaldığı için bugün baktım, hoşunuza gitmiyorsa kar yağmama fikri, kendi fikrinizi yazın. bu kadar mahalle baskısı da ayıp oluyor.

(11-09-2018, 11:09 AM)KARaköy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-09-2018, 10:50 AM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-09-2018, 09:58 AM)KARaköy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modele göre uykusuz geceler bizi bekler dendiğinde de bu kadar hassas olmanızı rica edeceğim :Smile  ben gördüğümü söyledim, tahminim de bu yöndedir.  Şaka bir yana uzun zamandır devam eden trend sürüyor, yaklaştıkça yok olan yağmurlar, sistemler.

Siz beni anlamadınız sanırım, modele bakarak 8 - 9 gün sonrasına tahmin yapılmaz dedim, model dışında bilginiz veya yorumunuz varsa orası ayrı onuda yazarsınız hem bizide bilgilendirmiş olursunuz Wink
çok iyi anladım ben sizi, tek dediğim bu hassasiyeti modellere bakıp

alıştım zaten, hasbelkader kar ile ilgili olumsuz her tahminde biri çıkıyor illa modellere bakılmaz falan diyen. modeller kar verince ama kimse demiyor modellere bakılmaz :Big Grin

Sizin derdiniz var belli, burada tahmin yapılıyor kesin birşey söylenmiyor, ister katılırsınız ister katılmazsınız, eğer katılmıyorsanız elinizde veriler varsa oturur tartışırız hep beraber ama yoksa da beklersiniz görürsünüz, burada kimse modele bakılmaz demiyor tekrar ediyorum 8 - 9 gün önceden modele bakılmaz diyoruz, şuan sistemi göstersede göstermesede bozmayacağı belli değil diyelim bozdu noldu? dünyanın sonumu geldi tahmin tutmamış olur ve neden tutmadığının açıklaması yapılır ister tatmin olursunuz ister olmazsınız, konuyu daha fazla dağıtmayın verisizde mümkünse yorum yapmayın, yapılan tahminide karalamayın.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, sahinok

Karaköy biz burada kar yağmayacak mesajlarına kapalıyız. En azından ben böyle mesajlar görmek istemiyorum. Eğer sistem gelecekse bunun tahmini yapılır ve sistem gelebilir denir. Ama her sistem gelmediğinde bakın gelmiyor bakın gelmiyor denmez. Burada olumsuz mesajlardan çok olumlu mesajlar görmek istiyoruz. Biz de biliyoruz sürekli olumlu mesaj yazınca kar yağmıyor ama insan psikolojisi farklı tepki veriyor.

Ayrıca burada kimse 17 Kasım haftası İstanbula kar yağacağı tahmini yapmadı. Kasım ayında bizim de öyle bir beklentimiz yok zaten. Ancak bir salınım olacağı belli.
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, Snow Reis, snowserkan, ThunderSnow, Xooner

(11-09-2018, 11:23 AM)KARaköy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-09-2018, 11:19 AM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-09-2018, 11:09 AM)KARaköy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok iyi anladım ben sizi, tek dediğim bu hassasiyeti modellere bakıp

Sizin derdiniz var belli, burada tahmin yapılıyor kesin birşey söylenmiyor, ister katılırsınız ister katılmazsınız, eğer katılmıyorsanız elinizde veriler varsa oturur tartışırız hep beraber ama yoksa da beklersiniz görürsünüz, burada kimse modele bakılmaz demiyor tekrar ediyorum 8 - 9 gün önceden modele bakılmaz diyoruz, şuan sistemi göstersede göstermesede bozmayacağı belli değil diyelim bozdu noldu? dünyanın sonumu geldi tahmin tutmamış olur ve neden tutmadığının açıklaması yapılır ister tatmin olursunuz ister olmazsınız, konuyu daha fazla dağıtmayın verisizde mümkünse yorum yapmayın, yapılan tahminide karalamayın.
derdim var evet. anlamamazlığa geliyorsunuz ama kar yağacak şeklinde 10 gün ve fazlası modellerin defalarca paylaşılmasına gösterdiğiniz müsahamayı benim bir kez olumsuz veri paylaşmama gösteremiyorsunuz. bu kadar basit. hatanızı gördüğünüzü umuyorum.

Konu fazla uzadı.

(Son Düzenleme: 11-09-2018, 11:28 AM, Düzenleyen: Trakia.)

(11-09-2018, 11:17 AM)KARaköy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-09-2018, 11:09 AM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba herkese öncelikle bilgilendirici yorumlarınızdan dolayı çok teşekkürler birkez daha...

Saygılarımla..
pardon ama kar yağmayacağını tahmin etmek niye birilerinin hevesini kırıyor? niye benim düşüncelerim "benim" düşüncem olarak kabul edilip, başkası da kendi fikrini yazamıyor? gfs'de ne gördüysem yazdım, 1 hafta kaldığı için bugün baktım, hoşunuza gitmiyorsa kar yağmama fikri, kendi fikrinizi yazın. bu kadar mahalle baskısı da ayıp oluyor.
Kar yağacağı söylenmedi ama siz kafayı kar yağmayacağa takmışsınız...

Malum forumda olan tartışmaları bilmiyorsunuz yada bizzat içerisindeydiniz de kasıtlı bir amaçla buraya üye olup öyle gelip yazmışsınız...

Kar yağacak denilmedi yükseklere bir ihtimal denildi o da İstanbul olur mu meçhul...

Bir kez daha yazıyorum burada olacak değil olabilir konuşuluyor ve öyle tahmin yapılıyor...

Siz derseniz ki soğuk salınım olmayacak hava sıcaklığı 17 derecelerde devam edecek eyvallah ama ben mesajımda belirttiğim gibi sıcaklığın 10-12 derece arasına ineceğini söylüyorum...Bunu modellere bakınca siz de görüyor olmalısınız...

Kar yağacak denmedi siz neyin tartışmasındasınız onu da tam anylamadım...
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, sahinok, snowserkan, ThunderSnow, Xooner

Arkadaşlar hepinize foruma verdiğiniz destek için ben kendi adıma teşekkür ederim size, ama şuan kendisi banlandı zaten sizden ricam konumuza dönelim biz önümüzdeki KIŞ'a bakalım Saygılar.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, sahinok, snowserkan, Trakia, Xooner

Sezer kardesim gerekeni yapmis.
Burada saygi ve seviye en birinci amacimiz.
  Beğenenler:
  • AZOR, burakrpc, JET, KardanadamEmin, sahinok, ThunderSnow, Xooner

(Son Düzenleme: 11-09-2018, 11:49 AM, Düzenleyen: JET.)

Kasım ayında olmamıza rağmen çok güzel görüntüler var. Bunu ocak şubat gibi mevsimde görme dileği ile bu sene başka güzel.. Hayırlı cumalarınız olsun..
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, sahinok, snowserkan, ThunderSnow

Konuyu Okuyanlar:
41 Ziyaretçi